Zmarta Kokemuksia 2018 – Luotettava vai ei?

Zmarta Lainojen Pääpointit

Tarjotut lainat:

Joustavasti lainaa melko edullisin kustannuksin

Lainasummat:

500 - 50000 €

Laina-ajat:

1 - 15 vuotta

Ikärajat:

20 vuotta

Huomioitavaa:

Zmartan avulla on helppo kilpailuttaa lainansa, eikä se maksaa lainaajalle mitään. Anna Zmartan auttaa sinua saamaan edullisin vippi tai laina nopeasti.

Kuka voi hakea lainaa Zmartalta

Zmarta on uudempi asiakkaiden puolesta lainoja kilpailuttava palvelu, jonka avulla voit kilpailuttaa lainasi yhdellä hakemuksella. Palvelun käyttö ei maksa lainanottajalle mitään, eikä sen käyttö edes sido ottamaan vastaan yhtään saatua lainatarjousta.

Zmartan avulla voikin ilman ylimääräistä kulua tai vaivaa saada yhdellä hakemuksella lainatarjouksia monilta eri rahoituslaitoksilta, ja mikäli sinulla ei ole aivan tajuton kiire, kannattaa tämä palvelu käyttää hyödyksi.​

Zmartaa voivat käyttää kaikki seuraavat ehdot täyttävät asiakkaat:

 • Suomen kansalaisuus tai vakituinen osoite Suomessa
 • Vähintään 20 vuoden ikä
 • Maksu- ja velkahistoria kunnossa (ei merkintöjä)
 • Tulot ovat säännölliset, joko palkkatuloja tai eläketuloja.
 • Omaat verkkopankkitunnukset omalla nimelläsi

Vaatimukset eivät siis todellakaan ole kovat, ja tämä palvelu hyväksyykin lähes kaikki asiakkaakseen jotka täyttävät nämä muutamat helpot ehdot.

Pyydä oma lainatarjouksesi ilmaiseksi tästä >>​

Kuinka Zmarta toimii

Zmarta

Zmarta toimii hyvin samalla tavalla kuin monet muutkin netissä toimivat lainojen kilpailutuspalvelut.

Hakemuksen saat täytettyä helpoiten heidän nettisivujen kautta. Hakemus on hyvin tavallinen, ja samanlainen kuin jos hakisit suoraan vippiä tai lainaa netistä.​ Täyttämiseen ei mene paljoa aikaa, ja kun hakemus on valmis, alat saada lainatarjouksia hyvin nopeasti.

Palvelun kautta voi hakea niin pikavippiä, lainaa kuin erilaisiaa luottoja kuten kulutusluottoa. Ja yleensä saat lähes aina sen parhaan ja edullisimmin lainan kun kilpailutat lainasi. Ja palvelujen kuten Zmarta kautta se käy samalla vaivalla kuin yhden hakemuksen täyttö muualla.

Zmarta tarjoaa lainoja ilman vakuuksia tai takaajia, joka tekee hakemisesta vieläkin helpompaa. Et siis tarvitsee minkäänlaisia takaajia tai muita vakuuksia lainaa saadaksesi. Ainoa vaatimus tämän suhteen onkin riittävät ja säännölliset tulot.​

Zmartan kautta on mahdollista myös yhdistää vanhoja lainoja, jolloin voit saada ne pienemmällä korolla ja yhden lainan alle. Näin yleensä säästät sekä rahaa että vaivaa, kun ei tarvitse lähetellä rahaa joka kuukausi useammalle firmalle.​

Pyydä oma lainatarjouksesi ilmaiseksi tästä >>​

Kuinka nopeasti saan rahat?​

Se kuinka nopeasti rahat tulevat tilillesi käyttöösi riippuu muutamasta asiasta.

Mitä suurempaa lainaa haet, sitä kauemmin yleensä menee sen saamiseksi. Alle 10000 euron lainat saa yleensä tilille jo saman päivän aikana, mutta tätä suurempien kanssa on hyvä varata pari päivää.

Toinen mikä tähän nopeuteen vaikuttaa on se, kuinka nopeasti hyväksyt jonkun lainatarjouksen. Jos otat vastaan heti alussa saamasi tarjouksen, voivat rahat olla kädessäsi jo tuntien sisällä. Jos taas odotat rauhassa että muutkin tarjoukset ovat tulleet, voi tähän mennä päivä tai 2.

Kuitenkin laina tulee nopeasti, ja jos nyt ei ole aivan järjetön kiire, niin Zmartaa kannattaa kyllä hyödyntää parhaan lainatarjouksen metsästyksessä.​

Hae oma ilmainen lainatarjouksesi 24/7

Zmarta on auki 24/7, ja lainatarjouksia voi pyytää koska tahansa kellon ympäri.

Ja mikä parasta, tarjousten pyytäminen ei maksa sinulle senttiäkään. Koko prosessi on sinulle täysin ilmainen.

Eikä se edes sido sinua mihinkään. Jos mikään tarjous ei lopulta miellytä, jätä homma kesken ja etsi lainaa vaikka muualta. Mitään pakkoa ei siis ole hyväksyä jotain tarjouksista.

Pyydä oma lainatarjouksesi ilmaiseksi tästä >>​

Zmarta Kokemuksia

Zmarta on uudehko, mutta nopeasti suosiota kerännyt lainojen vertailupalvelu.

Zmarta kokemuksia

Koska itse palvelun käyttö ei sido mihinkään, eikä myöskään maksa mitään, on melko helppo ymmärtää miksi suurin osa sen kokemuksista onkin positiivisia. Tosin harvoin ihmiset joutuvat olemaan enemmän Zmartaan yhteydessä, sillä lainan sopiminen ja maksaminen hoidetaan sitten sen tahon kanssa, jonka tarjous lopulta hyväksytään.

Tässä joitakin verkosta vastaan tulleita Zmarta kokemuksia:

Ripeä ja toimiva palvelu. Info oli hyvin esillä ja lainatarjoukset hyviä. Ei olisi edes tullut mieleen kysyä lainaan paikasta, josta parhaan tarjouksen sain. Tarjouksia olisi ollut mukava verrata myös voittaneen tarjouksen selviämisen jälkeen. Suosittelen.

Lauri Trustpilot

Hallitusti ja hyvin hoidettu. Vanhanaikaisena myyntihenkilönä olen erittäin tyytyväinen, koska asiat hoidettiin myös suorien keskustelujen perusteella. Laina ei sinänsä ollut välttämätön, mutta ei tarvittu edes taskulaskinta päätöksen tekemiseen.

Juuri näin pitää asiat hoitaa, ihminen ei ole pelkkä lomake

Antti Brusi Trustpilot

Piti jatkuvasti lähettää lisää papereita ja oli tosi vaikea saada ne ymmärtämään että halusin hoitaa paperilla lainan enkä tietokoneella kaikilla ei ole ymmärrystä eikä taitoa tehdä näitä asiota tietokoneen kautta eikä myös lähetellä koneen kautta

Markku Trustpilot

Olisi alussa jo ollut hyvä tietää, että Osloon ei tarvitse lähettää liitteitä. Nyt kun laina on jo maksettu, ne ovat kaiketi vieläkin matkalla Norjaan....

Suomessa oli henkilö, joka neuvoi lopulta ja opasti, koska joka päivä sain uhkauksen, että ne liitteet puuttuvat ja lainasi hakemus aloitetaan alusta! Se oli ainoa negatiivinen asia yrityksestä. Muuten palvelu oli ystävällistä ja kiitos lopputuloksesta.

Onerva Lahdenpää Trustpilot

Pyydä oma lainatarjouksesi ilmaiseksi tästä >>​

Millaiset ehdot on Zmartan lainoilla?

Se millä ehdoilla tulet lainaa saamaan riippuu enemmän sen suhteen, kenen kanssa teet virallisen lainasopimuksen. Zmarta vain välittää hakemuksisi, ja itse lainan ehdot todennäköisesti vaihtelevat paljon sen suhteen, kenen tarjouksen lopulta hyväksyt.

Keskimäärin voidaan kuitenkin sanoa, että vertailun kautta lainaa saa yleensä edullisemmin ja paremmilla ehdoilla kun ilman vertailua.​

Zmarta Arvostelu

Zmartan avulla saat helposti ja melko nopeasti kilpailutettua lainasi yhdellä hakemuksella. Palvelu ei maksa sinulle mitään, ei sido sinua mihinkään, eikä vaadi oikein paljoakaan ylimääräistä vaivaa. Täten sitä on vaikea olla suosittelematta.


4.5 / 5

Hyvät puolet:
 • Helppokäyttöinen
 • Ilmainen
 • Ei sido mihinkään
 • Helppo tapa kilpailuttaa lainat nopeasti
 • Lainatarjouksia tulee nopeasti
Heikkoudet
 • Hieman hitaampi kuin suoraan lainan tai vipin hakeminen
 • Ei alle 20 vuotiaille