Vivus Kokemuksia 2018 – Luotettava vai ei?

Vivuksen Lainojen Pääpointit

Tarjotut lainat:

pikavipit, pikalainat, joustoluotot

Lainasummat:

10 - 2010 €

Laina-ajat:

Maksimissaan 30 päivää

Ikärajat:

Vähintään 20 vuotta,

Huomioitavaa:

Uusille asiakkaille tarjolla ilmainen ensilaina ilman kuluja ja korkoja jopa 400 euroon asti. Maksettava takaisin kokonaisuudessaan 30 päivän sisällä.

Vivus kuuluu lainatarjoaja 4Finance Oy:lle. ja on erikoistunut tarjoamaan lyhytkestoisia lainoja (alle 30 pv). Erikoisuutena se tarjoaa uusille lainaajille yhden ilmaisen lainan aina 400 € saakka, ilman mitään kuluja tai korkoja 30 päiväksi.

Vivus tarjoaa ainostaan lyhytkestoisia pikalainoja. Sillä on kuitenkin tarjolla hieman eroavat tuotteet uusille ja vanhoille asiakkaille. Vivus tarjoaa lainoja seuraavat ehdot täyttävillä asiakkaille ja lainanhakijoille

 • Iältään yli 20 vuotta.
 • Pysyvä osoite Suomessa, ja omistaa suomalaisen pankkitilin sekä verkkopankkitunnukset
 • Oikeustoimikelpoinen ja luottokelpoinen
 • Kyky maksaa haluttua summa takaisin korkoineen jo 30 päivässä.

Vivuksen uusien lainaajien tarjous

Vivus on yksi niistä harvoista vippipaikoista, jotka tarjoavat kulutonta ensilainaa uusille lainaajille. Vivuksen kohdalla tämä laina on korkeimmillaan 400 euroa, mutta voi olla myös sitä pienempi summa. Laina-aika tälle lainalle on 30 päivää tai vähemmän sopimuksen mukaan, ja se on maksettava kokonaan kerralla. Osamaksulla tätä vippiä ei siis voi maksaa.

Vivus kokemuksia

Jos et tätä vippiä pysty ajoissa maksamaan takaisin, lisätään siihen normaalit kulut ja kustannukset, ja tarjous on täten mitätöity. Tämä on kuitenkin hyvä tarjous, kunhan varmistat että pystyt tämän pikavipin maksamaan ajoissa takaisin.

Uusien asiakkaiden ei ole mahdollista saada yli 400 € vippejä, vaan niitä tarjotaan ainostaan vanhoille asiakkaille.

Vivuksen lainat vanhoille asiakkaille.

Kun olet todistanut maksukykysi ja -halukkuutesi, voit hyödyntää Vivuksen tarjouksia jotka saavat vain vanhat asiakkaat.

Ensimmäinen ero on siinä, että vanhat asiakkaat voivat saada pikalainaa jop 2010 €. Tämä vaatii jo kuitenkin vahvoja osoituksia maksukyvystä, sillä tämän lainan takaisinmaksuaika on Vivuksen tyyliin myöskin vain 30 päivää. Se on maksettava kerralla, eikä sitä voi maksaa osissa.

MIelenkiintoisesti Vivus tarjoaa vanhoille asiakkaille myös mahdollisuutta ottaa lainaa enemmän kuin sitä tarvitsee. Tällöin kyseessä on eräänlainen luotto, jossa asiakkaalle on oikeus nostaa lainaa sen verran kuin haluaa tiettyyn kattoon saakka.

Esimerkiksi lainaajalle voidaan myöntää luottoa 1000 €, josta hän kuitenkin aluksi nostaa vain 500 €. Tämän jälkeen hänellä on kuitenkin kuukauden ajan mahdollisuus nostaa tuo ylijäävä 500 € ilman uutta hakemusta, suoraan nettipalvelun tai asiakaspalvelun kautta.

Tässä on kuitenkin hyvä huomata, että vaikka tämän loppusumman nostaisi aivan laina-ajan lopussa, pitää se kuitenkin maksaa alkuperäisen lainan mukaisessa aikataulussa 30 päivän kuluttua ensimmäisen lainan ottamisesta. Näin ollen tämän "uuden lainan" ottaminen ei siirrä lainan eräpäivää, tai anna sille enemmän maksuaikaa.

Lainan hakeminen ja muut yksityiskohdat

Vivus tarjoaa pikavippejään vain netin kautta, ja lainan saaminen edellyttää tunnistautumista verkkopankkitunnusten avulla. Tämän takia sieltä ei saa aivan niin helposti lainaa kuin joistakin muista paikoista, kuten vaikka Risicumista, josta sitä on mahdollista saada monin muinkin keinoin.

Vivuksella on kuitenkin puhelimella toimiva asiakaspalvelu. Lisäksi tätä palvelua voi saada sähköpostitse tai chatin kautta sivustolla.

Jos asiakkaalle on vaikeuksia saada lainaansa maksettua sovitussa ajassa, on sopimalla mahdollista saada sen eräpäivää siirrettyä viikosta aina kuukauteen asti. Tästä peritään kuitenkin melko korkea maksu, jonka takia lainat Vivukselta kannatta maksaa ajoissa takaisin.

Huomaa että tämä eräpäivänsiirto tulee voimaan vasta, kun olet maksanut siitä aiheutuvan eräpäivänsiirtomaksun. Näet sen joko laskusta, tai sitten Vivuksen asiakastililtä heidän sivuillaan. Tämä lisämaksu pitää maksaa viimeistään sinä päivänä, jolloin alkuperäisen lainan eräpäivä alunperin oli.

Kun tämä maksu on maksettu, ilmoittaa Vivus uuden tarkan eräpäivän yleensä päivän tai kahden sisällä, kunhan se on havainnut saamansa maksun.

Vivus kokemuksia 2017

Vivus kokemukset ovat ihmisillä pääsääntöisesti positiiviset. Sen omistaja on eräs alan tunnetuimmista ja luotettavimmista, jonka lisäksi Vivuksen tarjous uusille lainaajille on tällä hetkellä 2017 eräs pikavippialan parhaista.

Kuitenkin kaikille Vivus ei ole parhaimmillaan, ja tämän takia Vivus kokemukset vaihtelevat hieman enemmän kuin joissakin muissa paikoissa. Alennettuina hintoina lainat ovat erinomaiset, mutta tietyissä tapauksissa vipit voivat tulla kalliiksi, ja niiden joustamattomat lainaehdot eivät kaikkia miellytä.

Yleensä Vivus kokemukset ovat kuitenkin hyvät, ja ongelmia ei tule kun perehtyy lainaansa tarkkaan ennen sen ottamista.​

Vivus.fi Arvostelu

Vivus on keskittynyt lyhytkestoisten lainojen tarjoamiseen. Parhaana etuna voidaan pitää sen ilmaista ja kulutonta lainaa ensinostajille. Vanhoille asiakkaille se toimii luotettavana lainanantajana nopeaan tarpeeseen. Miinuksena voidaan kuitenkin pitää sen rajoitettuja lainankestoa ja korkeahkoja kustannuksia.


4 / 5

Hyvät puolet:
 • Ilmainen laina uusille lainaajille 400 € asti
 • Luotettava toimija
 • Vahva asiakaspalvelu vaihtoehtojen ja aukioloaikojen puolesta
 • Tarjoaa myös pieniä lainoja aina 10 € alkaen.
Heikkoudet
 • Lyhyet takaisinmaksuajat
 • Korkeahkot hinnat
 • Hyvin vähän joustoa asiakkaan tarpeiden mukaan