Vikinglaina – Luotettava vai ei?

Vikinglainan Lainojen Pääpointit

Tarjotut lainat:

pikavipit, pikalainat, pikaluotot

Lainasummat:

20 - 2250 €

Laina-ajat:

7 - 90 päivää, keskimäärin melko lyhyitä

Ikärajat:

Vähintään 18 vuotta

Huomioitavaa:

Uusille lainaajille tarjolla ensimmäinen laina ilman kuluja tai korkoja.

Vikinglaina on osa kansainvälistä suurta Global FourFinance ketjua, joka toimii lukuisissa maissa monien eri nimien alla. Vikinglaina on erikoistunut pienien ja suurten lainojen antamiseen lyhyehköillä takaisinmaksuajoilla, jotka vaihtelevat lainan suuruuden mukaan 7 päivän ja 3 kuukauden välillä.

Lainojaan Vikinglaina tarjoaa kaikille seuraavat ehdot täyttäville lainanhakijoille:

 • Iältään yli 18 vuotta.
 • Suomenkansalaisuus ja suomalainen pankkitili
 • Maksukykyinen ja omaa puhtaat luottotiedot
 • Omistaa nimellään rekisteröidyn matkapuhelinliittymän
vikinglaina arvostelu

Vikinglainan tarjoamat lainat ja vipit

Vikinglaina tarjoaa eräitä suurimmista lainoista nuorille lainaajille. Se tarjoaakin jopa yli 2000 € lainaa 18 vuotiaille, joka on melko harvinaista Suomessa. Yleensä näin suuria lainoja myönnetään vain yli 20 vuotiaille, joten siinä mielessä Vikinglaina erottautuu selvästi kilpailijoistaan.

Lainat Vikinglainassa ovat hyvin perinteisiä. Asiakas hakee sopivan suuruista lainaa, joka sitten maksetaan lainan hyväksymisen jälkeen mahdollisimman nopeasti asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille. Toisin kuin joiden luottojen kanssa, koko lainasumma maksetaan kerralla tilille.​

Lainan takaisinmaksuajassa annetaan jonkin verran valinnanvaraa. Yleensä vaihtoehtoja on 2 tai 3, ja ne riippuvat halutusta summasta. Lyhimmillään laina-aika voi olla vain 7 päivää, ja pisimmillään 90 päivää. Mahdolliset vaihtoehdot maksuajoista ovat 7, 14, 30 tai 90 päivää. Sivuilta näet helposti, mitkä näistä vaihtoehdoista ovat hakemallasi vipillä käytössä, ja mitkä ovat niiden kustannukset.​

Yleisesti voidaan kuitenkin sanoa, että koska Vikinglainan pikavippien korot ovat keskimäärin hyvin alhaiset, mutta niiden nostokustannukset ovat melko suuret, ei loppujen lopuksi hintaan ole paljoakaan eroa lainan pituudella. Koska lainan nostokustannus on sama kaikilla pituuksilla ja se on selvästi suurin kuluerä, voi lainaaja hyvin ottaa pidemmän maksuajan ilman että se juuri maksaa ylimääräistä.​

Suuruudeltaan Vikinglaina tarjoaa pikavippejä 20 eurosta aina 2250 euroon. Hakemuksen voi jättää koska tahansa netin kautta ja se käsitellään yleensä erittäin ripeästi. Hyväksytyn päätöksen jälkeen rahat siirretään tilillesi yleensä parin minuutin sisällä päivisin 7 - 23 välisenä aikana.​

Vipin hakeminen ja muut yksityiskohdat

Helpoiten haet lainaa Vikinglainasta netin kautta, jossa näet helposti samalla kulut ja kustannukset eri lainoista. Kun olet kerran luonut tilin ja saanut hyväksytyn lainapäätöksen, voit sen jälkeen hakea helposti lisälainaa myös tekstiviestin avulla. Uuden lainan voi saada aina, kun edellinen on kokonaan maksettu.

Vikinglaina ei kysele lainan käyttötarkoituksen perään, vaan se tieto jää omaksesi. Heitä ei siis kiinnosta, mitä varten otat tätä vippiä. Ainoa mistä he välittävät on se, että sinulla on maksukykyä maksaa se takaisin sovitussa ajassa. Lisäksi he eivät pyydä sinulta mitään vakuuksia tai takaajia.

Vippiä voi hakea koska tahansa netin kautta, ja 7 - 23 välisenä aikana puhelimitse asiakaspalvelusta. Netin kautta tämä prosessi on kuitenkin huomattavasti helpompi, jonka takia sitä kannattaa suosio.

Hakuprosessin aikana sinun tarvitsee tunnistautua kännykän avulla, joka tarkoittaa sitä, että liittymän täytyy olla sinun nimissäsi.

Haettu pikavippi voidaan maksaa takaisin koska tahansa ennen eräpäivää ilman ylimääräisiä kustannuksia. Kun eräpäivä lähestyy, saat laskun postitse tai halutessasi vain vaikka sähköpostilla. Valinnan voit tehdä hakemusta tehdessä.

Kaiken kaikkiaan vipin hakeminen Vikinglainasta on hyvin simppeli prosessi, kuten se nykyään on lähes kaikissa paikoissa. Hakemuksen voi parhaimmillaan saada täytettyä alle 10 minuutissa, mutta siinä ei mene kauaa keneltäkään.

Vikinglaina.fi Arvostelu

Vikinglaina tarjoaa vain lyhyempiä lainoja, jotka voivat kuitenkin olla jopa 2000 € suuruisia. Erikoistuutena se tarjoaa suurempiakin vippejä myös 18-vuotiaille asiakkaille. Antelias ilmainen laina uusille asiakkaille nostaa Vikinglainan pisteitä tässä arvostelussa huomattavasti, sekä suuret lainasummat myös 18 vuotialle lainaajille.


3,5 / 5

Hyvät puolet:
 • Ilmainen ensilaina
 • Lainaa myös 18 vuotiaille
 • Tunnettu ja vahva omistajayhtiö
 • Lainasummassa paljon valinnanvaraa (20 - 2250 €)
Heikkoudet
 • Lyhyet takaisinmaksuajat
 • Korkeat nostokustannukset tekevät lyhyistä lainoista kalliita
 • Vaatii omalla nimellä rekisteröidyn mobiililiittymän