Uudet Pikavipit (2018)


Uusia pikavippejä tulee markkinoille aina aika ajoin, ja me kirjaamme niitä tähän sivulle sitä mukaa kun niitä havaitsemme. Halusit sitten uusinta pikavippiä tai joustoluottoa, tämä on se sivusto jolta nämä tiedot löydät!


Uudet pikavipit 2018

Jos harkitset pikalainaa, on tärkeää, että ymmärrät täysin, mitä tarkoittaa ottaa yksi lainaksi. Pikavippejä, joita muuten kutsutaan pikalainoiksi tai kulutusluotoiksi, ovat eräänlainen lyhytaikainen laina, joka on tavallisesti alle 500 euroa, ja se maksetaan takaisin melko nopeasti. Olemme koonneet ohjeita näille lainoille, jotta voit tehdä tietoisen päätöksen siitä, ottaako se pikavippi vai ei. Alla on kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää tällaisista lainoista.

uudet pikavipit

Pikavipit yleisesti

Pikavipeillä on yleensä kolme huomattavaa ominaisuutta. Lainat ovat pienemmät, kuten aiemmin todettiin, ja ne maksetaab pois nopeasti. Lisäksi useimmat pikalainat edellyttävät, että annat oikeuden tarkistaa luottotietosi. Pikalainan muut ominaisuudet vaihtelevat. Esimerkiksi monet pikalainat on suunniteltu maksettaviksi kertakorvausmaksulla. Muissa tapauksissa pikalainat voidaan jäsentää niin, että ne maksetaan erissä tietyn ajan kuluessa.

Miten pikalainat maksetaan

Luotonantaja voi myöntää lainaehtoisia varoja tallettamalla sähköisesti varoja tai suoraan tiliisi. Tämän tyyppiseen lainaan liittyvä kustannus voi olla missä tahansa  10 - 40 euroa  jokaisesta 100 eurosta, jota lainat. Esimerkiksi kahden viikon pikalaina, jonka hinta on 15 euroa 100 eurolta, on vuosikorko 400 prosenttia. Vertailun vuoksi tyypillinen luottokortti on 12-30 prosenttia korkoa..

Kuinka lunastaa pikavippi laina

Voit hakea pikalainaa vain netistä tai pankista. Jos voit tehdä sopimuksen pankin kanssa, talletustilille hyvitetään summa. Sovittuna eräpäivänä pankki veloittaa maksuvelvollisuutensa ja veloituksensa suoraan tililtäsi. Jos sinulla ei ole varoja pankin takaisinmaksuun, kun se on erääntynyt, pankki todennäköisesti vie summan muuta kautta.

Pikavippit hätätilanteissa

Asiakkaat usein haluavat ottaa pikalainan taloudellisten vaikeuksien aikana. Usein ovat ne, joilla ei ole merkittäviä tuloja, jotka kiinnostavat eniten tällaisistä lainoista, kun ne tarvitsevat vain pienen summan maksamaan kulunsa. Asiakkaat, joilla on alhainen tulo, ovat myös monesti joutumassa tällaiseen lainaan, koska ne eivät edellytä niin tarkkaa tarkastelua. Tämä tekee pikavipeistä ihanteellinen niille, jotka ovat jääneet pois muista vaihtoehdoista. Lopuksi hätätilanteet, joissa asiakkailla ei ole rahaa kattamaan sitä, voivat päästä näihin varoihin pikalainan kautta etenkin, kun pikalainat ovat usein saatavilla 24 tunnin kuluessa.

Pikalainaehtojen hyväksyminen

 Yksi pikalainoista on, että he eivät vaadi sinua täyttämään kauheasti paperityötä, kuten muut lainat, ja kuten aiemmin mainittiin, niitä voi hakea suoraan netistä. Jotta voit saada pikalainan, sinulla on oltava sekä pankkitili ja vakaa tulolähde. Useimmat lainanantajat eivät vaadi sinua antamaan syytä lainasta. Jos haet verkossa, saat melkein välittömän päätöksen, ja jos se hyväksytään, varat talletetaan tilillesi nopeasti.

Mitä tapahtuu, jos sitä ei voi maksaa takaisin?

Lainanantajat pyrkivät yleensä ottamaan rahaa tililtäsi, kun laina on maksettava. Jos sinulla ei ole riittävästi varoja tilillesi, he yrittävät edelleen periä maksuaan niin kauan kuin se kestää koko summan vastaanottamisen. Jos sinulla on ongelmia lainan maksamisessa, on tärkeää, että keskustelet välittömästi lainanantajan kanssa ja pyydät, että he luovat sinulle takaisinmaksua koskevan suunnitelman. Pidä mielessä, että jos sinulla on ollut ystävä tai perheenjäsenesi takaamassa lainaasi aikaisemmin, lainanantajat eivät epäröi yrittää sopia velkaanne heidän kanssaan.

Korot ja kulut erääntyneistä lainoista

Useimmissa tapauksissa lainanantajat veloittavat välittömästi 15- 30 € myöhästymismaksun, jos he eivät pysty keräämään varoja siihen päivään, jona erääntyy, ja joka päivä jona lainaa ei maksa takaisin, laina keryttää korkoa. Ennen uuden pikalainan hankkimista on välttämätöntä lukea velkojien maksuviivästyksiä niin, että tiedät, miten on varauduttava, vaikka uskot, että voit maksaa lainan takaisin ajoissa. Pikavipin takaisinmaksamisen laiminlyönti voi myös vahingoittaa luottotietojasi.

Hae apua, jos et voi maksaa takaisin

Kun tiedät, että et voi maksaa takaisin pikalainaasi kokonaan, on suositeltavaa ottaa yhteyttä riippumattoman velallisen velkaneuvontaan ja kysyä heiltä neuvoja. Siellä on runsaasti henkilöitä, jotka tarjoavat ilmaisia neuvoja siitä, mitä oikeutesi ovat ja miten sinun pitäisi käsitellä maksuviivästyksen lainanantajan kanssa. Monet auttavat sinua myös suosituksissa, joiden avulla saat rahoitustasi muita kautta, jotta sinun ei tarvitse maksaa velalla edellistä vippiä.

Kun laina lähetetään ulosottoon

Jos et ole maksanut takaisin lainaa tai laatinut takaisinmaksusuunnitelmaa tietyn ajan kuluttua (yleensä kaksi kuukautta), lainanantaja antaa teidän tapauksen velallisen perintätoimiston. Kun näin tapahtuu, se voi olla äärimmäisen stressaavaa, kun aloitat puhelujen vastaanottamisen ja takaisinmaksua vaativien karhuajien kirjeet. Jos olet tullut tähän vaiheeseen, kannattaa ottaa aikaa selvittääksesi summan, jolla on varaa maksaa ja kuinka usein. Keskustele velkojen kerääjälle ja selvitä suunnitelma. Kun maksat velkojalle, he sitten siirtävät tämän rahan lainanantajalle.