Suomilimiitti Kokemuksia 2018 – Luotettava vai ei?

Suomiliimitin Lainojen Pääpointit

Tarjotut lainat:

pikavipit, pikalainat, tililuotto

Lainasummat:

100 - 2000 € hakijan iän mukaan

Laina-ajat:

30 pv - 50 kuukautta

Ikärajat:

Ensilainalle ikäraja 18 v, tililuotolle 21 v

Huomioitavaa:

Ensikertaa lainaa nostavilla tarjolle jopa 1000 € lainaa ilman mitään kuluja ja korkoja. Tarjous voimassa, kunhan laina maksetaan takaisin 30 päivän kuluessa.

Suomilimiitti kuuluu erään pikavippimarkkinoiden suurimman pelurin eli J.W-Yhtiöiden alaisuuteen. Se tarjoaa kaikenkokoisia lainoja melko edullisin hinnoin ja on eräs suositummista lainapaikoista 2017.

Suomiliimitin hyvänä puolena voidaankin pitää sen joustavia laina-aikoja, sekä äärimmäisen hyvää ensilainaajan tarjousta. Tarjous taitaa olla Suomen isoin, sillä 1000 € ilman mitään kuluja on erittäin kova houkutin.

Suomilimiitti vaatii lainaajiltaan seuraavia ominaisuuksia:

  • Iältään yli 18 vuotta, suuremmissa lainoissa ikäraja korkeampi.
  • Pysyvä osoite Suomessa, ja omistaa suomalaisen pankkitilin sekä verkkopankkitunnukset sekä matkapuhelinliittymän.
  • Oikeustoimikelpoinen ja luottokelpoinen
  • Maksukykyinen maksamaan haluttu laina sovitussa ajassa takaisin

Suomilimiitin ensilainatarjous

Parhaiten Suomilimiitti erottautuu kilpailijoistaan tarjoamalla uusille asiakkaille erittäin suurtakin lainaa, ilman mitään kuluja tai korkoja. Tätä ilmaista lainaa voi saada jopa 1000 € asti.

Maksuaikaa tällä lainalla on aina seuraavan kuukauden loppuun. Viisaalla ajastuksella tälle lainalle voikin saada lähes 2 kuukautta maksuaikaa, kunhan sen ottaa aivan kuun alusta. Esimerkiksi maaliskuun 2 päivä nostettu laina tarvitsee maksaa takaisin vasta huhtikuun 30 päivä.

suomilimiitti kokemuksia

Tämän tarjouksen kanssa kannattaa kuitenkin olla tarkkana, sillä suuria laskuja alkaa syntyä, jos sitä ei maksa ajoissa takaisin. Ole siis tarkkana sen eräpäivän kanssa, sillä myöhästyessään joudut maksamaan kulut ja korot lainasta takaisin.

Suomilimiitin vipit vanhoille asiakkaille.

Suomilimiitti haluaa kuitenkin myös pitää vanhat asiakkaat tyytyväisinä, jonka takia se tarjoaa hyvin monipuolisia lainavaihtoehtoja heille. Suurin osa sen tarjouksista on pikaluottojen muodossa, jossa saat hakemuksen yhteydessä tietyn summan luottoa, josta saat sitten nostaa vain sen verran kuin haluat. Tämä on monipuolinen keino saada lainaa, ja etuna on se että maksat korkoja ja muita kustannuksia vain siitä nostetusta lainan osasta.

Myös maksuajat tarjoavat paljon joustoa. Pisimmillään maksuajaksi voikin saada jopa 50 kuukautta, eli reilut 4 vuotta. Koska Suomilimiitti ei ota lainoistaan kovinkaan korkeaa korkoa, ovat monet pidempiaikaiset lainat melko edullisia heidän kauttaan. Kuitenkin jokaisesta lainasta otetaan 15 % nostoproviisio, jonka takia hyvien lyhyet pikavipit voivat ajoittain olla hieman kalliimpia kuin muilla.

Suomilimiitti vaikuttaakin olevan kilpailukykyisimmillään, kun laina-ajat ovat hieman pidempiä.

Suomilimiitin osamaksu

Suomilimiitti tarjoaa mahdollisuuden maksaa lainaansa takaisin osamaksun avulla. Osamaksun kertasuuruus on vähintään joko 20 % avoimesta vippisaldosta, tai minimissään ainakin 50 €. Kerralla saa tietenkin maksaa myös enemmän, ja koko lainasumma on mahdollista myös maksaa kerralla takaisin.

Tähän on kuitenkin sopimalla mahdollista saada myös maksuvapaita kuukausia enimmillään 2 kertaa vuodessa. Nämä pitää erikseen hakea netin tai puhelimen kautta, ja maksavat aina 20 € ylimääräistä.

Luoton hakeminen ja muut yksityiskohdat

Helpoiten haet Suomiliimitin luottoa netin kautta heidän kotisivujensa kautta. Netin kautta tehdyt hakemukset saavat aina lainapäätöksen heti, ja rahat siirretään klo 7 - 23 välisenä aikana todella nopeasti tilillesi. Yöllä tehtyjen hakemusten rahat laitetaan matkaan aamulla heti kello 7 aikoihin.

Kun hakemus on hyväksytty, ja sinulle on myönnetty luottoa, voit nostaa sitä jatkossa ihan kännykänkin avulla tekstiviestin kautta. Tarvitset siihen pinkoodin, joka näkyy netissä asiakastililläsi kun kirjaudut palveluun sisään.

Myönnetyn luoton nostaminen ei maksa ylimääräistä, teki sen sitten kuinka monessa osassa tahansa. Ensilainan jälkeen jokaisesta nostosta veloitetaan aina kuitenkin 15 % nostopalkkio. Loppusummaan tämä ei kuitenkaan siis vaikuta, vaan hinta on sama nosti sitten yhden isomman lainan tai monta pienempää vippiä.

Luoton hakemisen jälkeen sinulla on vielä 14 päivää aikaa perua luotto. Ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun voit selvittää tarkemmin, kuinka tämä prosessi toimii ja mitä sinun tarvitsee silloin tehdä.

Suomilimiitti Kokemuksia

Onko sinulla Suomilimiitti kokemuksia 2017? Jos kyllä, olet yksi tuhansista suomalaisista jotka ovat jo Suomilimiitin pikavippejä hyödyntäneet.

Suomilimiitistä on tullut nopeasti suosittuja lainapaikka Suomessa, ja hyvästä syystä. Sen erinomainen uusien asiakkaiden tarjous on alan parhaita, ja keskimäärin Suomilimitti kokemukset ovat ihmisillä olleet hyviä.

Kunhan huolehdit että maksat avajaistarjouksen ajoissa takaisin, ovat sinunkin kokemuksesi todennäköisesti erittäin positiiviset. Sellaisia Suomilimiitti kokemukset yleensä ovat.​

Suomilimiitti.fi Arvostelu

Suomilimiitin omistaja on eräs vanhoista pelureista lainamarkkinoilla, ja sen huomaa tästä palvelusta. Ensilainaajille tarjotaan erästä markkinoiden parhaista tarjouksista, jonka lisäksi vanhojen asiakkaiden tyytyväisyydestäkin on huolehdittu hyvin. Luottona toimivat lainasopimukset ja sovittavissa olevat maksuajat antavat lainaajille paljon valinnanvaraa ja vaihtoehtoja.


5 / 5

Hyvät puolet:
  • Markkinoiden suurimpia ensilainaajan tarjouksia, jopa 1000 € ilman kuluja enimmillään 60 päiväksi.
  • Luotettava suomalainen omistajafirma
  • Lainaajilla paljon valinnanvaraa maksuaikojen ja nostojen suhteen.
  • Kohtuulliset korot pidemmillä lainoilla
  • Nopeat lainapäätökset ja rahansiirrot
Heikkoudet
  • Nostoproviisio 15 % voi nostaa varsinkin pienempien ja nopeasti maksettavien vippin hintaa korkeaksi