Mistä saa parhaiten pikavippiä pitkällä maksuajalla?


Monesti kun puhutaan pikavipeistä, tulee niiden "pika" -puoli selvästi esille. Maksuaikataulut ovat tiukat, ja monet firmat tarjoavat vippejä vain 30 päivän ajaksi. Mitä tehdä, jos haluaa kuitenkin nostaa pikavipin hieman pidemmällä maksuaikataululssa? Pitääkö hanskat vain lyödä tiskiin?

Onneksi ei tarvitse, sillä vaikka vippejä tarjotaankin yleensä melko lyhyeksi aikaa, on olemassa firmoja, jotka tarjoavat tälläisiä lainoja myös pidemmällä maksuajalla. Niiden löytäminen voi kuitenkin olla haastavaa, sillä erilaisia vippifirmoja tuntuu olevan älyttömän paljon vuonna 2017.

Tämän takia olemmekin tämä artikkelin avulla halunneet tehdä tästä löytämisesti mahdollisimman helppoa. Olemme keränneet tähän parhaat vippipaikat, joista saa pikavippiä pitkällä maksuajalla, oli haluttu summa sitten suuri tai pieni. Yleensä pitkän maksuajan saa parhaiten, kun lainasummat ovat suurempia. On kuitenkin mahdollista saada myös pienempää vippiä pitkällä ajalla, mutta lainapaikat ovat tällöin jo selvästi rajatummat.​

Pieniä lainoja pitkällä maksuajalla

Pitkän maksuajan käsite on tietenkin tulkittavissa miten vaan, mutta kun kyseessä on pienet lainat, voidaan yli 6 kuukauden laina-aikaa pitää jo aika pitkänä. Näistä seuraavista paikoista voit saada vaikka vain 100 euroa vippiä, kuitenkin aina vähintään 6 kuukauden maksuajalla.

pikavippifi

Pikavippi.fi palvelusta saat 100, 200 tai 300 euroa vippiä 6 kk maksuajalla. Lainaa on tarjolla kaikille täysi-ikäisille suomalaisille, ja hinnaltaan ne ovat hyvinkin kohtuullisia

credit24

Jos haluat todella pitkää maksuaikaa, on Credit24 erinomainen vaihtoehto. Sieltä on mahdollista saada vaikka 100 euron lainan 3 vuoden maksuajalla. Lainaa on tarjolla kaikille vähintään 19 -vuotta täyttäneille suomalaisille.

Suurempia lainoja pitkällä maksuajalla

Suurempia lainoja on paljon helpompi löytää pitkillä maksuajoilla. Tämä on ihan luontevaa, sillä alkaa olla jo aika haastavaa maksaa suuria vippejä nopealla maksuajalla. Jos haet lainaa yli 1000 euroa, on lähes kaikissa luotoissa keskimäärin ainakin 6 kuukauden maksuaika, monesti jopa enemmän.

Ainoa haitta pitkillä maksuajoilla on lähinnä se, että et voi hyödyntää tarjolla olevia ilmaisia pikavippejä, joita on tarjolla muutamassa firmassa uusille asiakkaille.​

Siltikin, koska suurempien vippien saaminen pitkällä maksuajalla on huomattavasti helpompaa, on pohdinnan alla enemmänkin se kysymys, mistä tälläistä vippiä saisi halvimmalla ja parhaiten. Lisäksi huomioitavaksi on otettava muut seikat, kuten antaako firma lainaa 18 vuotiaille, tai haluatko luottoa tai vippiä.​

Tässä kuitenkin muutamia erinomaisia lainapaikkoja, joista saa pikavippiä pitkällä maksuajalla hyvin ehdoin ja kohtuullisin tai jopa edullisin hinnoin.​

luottoraha

Luottoraha tarjoaa lainaa aina 2000 euroon saakka myös 18 vuotiaille. Laina-aika kasvaa lainansumman myötä, mutta takaisin on maksettava ainakin 200 euroa kuussa. 

credit24

Credit24 tarjoaa todella pitkiä maksuaikoja, puhutaan siis vuosista. Jos siis tahdot lainaa kuin lainaa jopa 3 vuoden maksuajalla, ei Credit24 voi juuri kukaan päihittää.

euroloan 200

Euroloan tarjoaa lainaa aina 5000 euroon saakka hyvinkin edulliseen hintaan. Ja kunhan lainasumma on yli 800 euroa, on maksuaikaakin aina vähintään vuosi, suuremmmissa lainoissa vieläkin enemmän.

Näistä kolmesta kannattaa aloittaa vipin etsiminen, kun haluat pitkää maksuaikaa. Niiden tarjoukset ovat mielestäni eräät parhaimmista tänään vuonna 2017, ja jos tilanne muuttuu, päivitän uudet firmat tähän listaan.

Kuitenkin valitsemalla jonkin näistä listalla olevista yrityksistä, saat lainasi varmasti luotettavalta ja tunnetulta toimijalta, etkä maksa lainastasi tai pikavipistä liikaa. Mitä suurempi summa, sitä suuremmat säästöt voit saada kun kilpailutat pikalainasi.​

pikavippi pitkällä maksuajalla