Pikavippi.fi - Luotettava vai ei?


Pikavippi.fi lyhyesti

Tarjotut lainat:

Pikavippi, Pikalainat

Lainasummat:

100, 200 tai 300 €

Ikäraja:

18 vuotta

Laina-aika:

Aina 184 päivää, kaikilla lainoilla

Huomioitavaa

Eräs vanhimmista ja tunnetuimmista pikavippejä tarjoavista yrityksistä. Tarjoaa nykyään vain pienempiä vippejä, ja aina kiinteällä 6 kk maksuajalla melko edulliseen hintaan.

Pikavippi.fi on lainapalvelu, jolla on ollut jo 300 000 suomalaista asiakasta. Pikavippi.fi tarjoaa nykyään vain pieniä pikavippejä 100 - 300 euron väliltä. Kulutusluotot se on siirtänyt Ostosraha.fi -palvelun alle.

Pikalainat ovat tarkoitettu yli 18-vuotiaille ja niissä on nykyään aina 184 päivän mittainen takaisinmaksuaika. Täten tämä palvelu onkin erityisen hyvä, kun halutaan pienempää vippiä, jolla on kuitenkin pitkä takaisinmaksuaika. Laina maksetaan kerralla takaisin sovittuna päivänä.

Pikavippi.fi Lainat

Pikavippi.fin lainoja katsellessa ekana erona huomaa valinnanvapauden puutteen. Toisin kuin monissa muissa paikoissa, jossa lainaa voi vapaasti hakea tietyn summan väliltä, on Pikavipillä tarjolla vain 3 erikokoista lainaratkaisua.

Kaikki eivät pidäkkään näistä kiinteistä summista, mutta jos etsit 100 €, 200 € tai 300 € pikavippiä, et oikein voi mennä harhaan ottaessasi sen pikavippi.fi palvelusta. Se on eräs Suomen vanhimmista tälläisistä lainapalveluista, jonka luotettavuudesta voit olla varma jo näin monen vuoden jälkeen.

pikavippi.fi arvostelu

Pikavippi.fi on myös yksi harvoista palveluista, jotka tarjoavat näin pitkää ( 6 kuukauden ) maksuaikaa näin pienillä lainoille. Suurin osa vippipaikoista haluaa tämän kokoiset lainat takaisinmaksettuna viimeistään 30 päivän kuluessa. Ja niissä palveluissa missä tämänkokoinen laina on mahdollista saada pidemmäksi ajaksi, vaaditaan aina joko korkeampaa ikää tai enemmän korvausta.

Jos mietitään kenelle pikavippi.fi lainat olisivat ihanteelliset, olisi tämä henkilö 18-vuotias nuori, joka etsisi 300 euron lainaa pitkällä maksuajalla. Itselläni ei ole tullut vastaan yhtään toista yritystä, joka tarjoaisi näin pientä lainaa 18 vuotiaalle näin hyvällä ja suurella takaisinmaksuajalla.

Lainan hakeminen ja takaisinmaksu

Lainaa haetaan joko tekstiviestillä tai internethakemuksella. Ensimmäinen lainanhakukerta alkaa aina palveluun verkkopankki-tunnistautumisella Pikavipin internetsivuilla. Nettihakemus on asiakkaalle maksuton, mutta tekstiviestihakemuksessa tulee kuluja myös lähetetyistä tekstiviesteistä.

Laina maksetaan takaisin kotiin tulevalla laskulla. Laina maksetaan sopimuksesta riippuen joko kerralla takaisin tai sitten maksetaan kuukausittainen summa. Laskussa on lisänä lainan korot ja kulut. Pikavippi.fi perii viivästyskorkoa myöhästyneistä maksuista. Maksamaton vippi aiheuttaa merkinnän luottotietoihin. Uutta lainaa voi hakea kun vanha on maksettu asianmukaisesti takaisin.

Pikavippi.fi Arvostelu

Pikavippi.fi lainapalvelu ei sovi kaikille suppean valikoimansa takia, mutta jos tarvitsemasi laina on tarjolla, ei sen kanssa voi mennä vikaan. Eräs tunnetuimmista ja luotettavimmista lainanantajista, joka on erityisen suosittu nuorien keskuudessa loistavien ehtojensa takia.


4,5 / 5

Hyvät Puolet:
  • Pitkä maksuaika lyhyille lainoille
  • Ehkä se kaikkein luotettavin yritys
  • Lainaa myös 18 vuotiaille, ja pitkällä maksuajalla ja melko edullisesti
Heikkoudet:
  • Suppea tarjonta
  • Ei joustavuutta ehdoissa
  • Ei niin halpa, jos kykyä olisi maksaa laina takaisin jo nopeasti