Pikavippi 24h (2018)


Riippumatta siitä, kuinka hyvin me budjetoimme, jokainen meistä jossakin vaiheessa päätyy kovaan taloudelliseen paikkaan ja tarvitsee apua ulkopuolelle päästäkseen takaisin raiteille. Se voi olla erityisen stressaavaa, kun kohtaat hätätilanteen ja tarvitset rahaa tilillesi nopeasti.

Suoran nettilainaamisen ansiosta on nyt mahdollista saada rahaa todella nopeasti ja helposti!

Mitä ovat pikavipit

Pikavipit ovat erinomainen vaihtoehto, kun tarvitset rahaa nopeasti, sillä useimmat luotonantajat voivat tallettaa varat nimetylle pankkitilillesi heti sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen! Tämäntyyppinen laina on lyhyen aikavälin sitoumus, joka on suunniteltu auttamaan sinut seuraavaan palkkapäivään tai hieman pidemmäksikin aikaa.. Tämän aikavälin ansiosta voit lainata 100-2000 euroa ja maksaa vain yhden maksun kuukaudessa tai koko lainan aikana, jos maksat takaisin sovittuna eräpäivänä.

Nopea talletus ja muut edut

Käyttämällä pikalainaajiea verkostossamme käteismaksuun liittyy useita etuja, etenkin se, että tietyin edellytyksin laina voidaan tallettaa jopa kellon ympäri! Tämä on mahdollista, tietyissä lainamuodoissa, erityisesti tililuotoissa. Lainanantaja voi sitten siirtää rahat heti kun allekirjoitat lainasopimuksen, ja useimmat pankit pystyvät käsittelemään tapahtumia todella nopeasti. Takaisinmaksuasi laskutetaan myös samalta tililtä.

Kun etsit lainaa suurelta lainanantajalta tai rahoituslaitokselta, koko prosessi voi olla stressaavaa ja kestää kauan. Kun olet hätätilanteessa, viimeinen asia, jonka haluat tehdä, on odota linjaa, täyttää paperityöt ja odota päiviä hýväksyntää. Voi olla liian myöhäistä ennen kuin saat lainasi käyttöön!

Onneksi, jos sinulla on Internet-yhteys laitteeseen, voit hakea pikalainoja verkossa , mistä tahansa, muutamassa minuutissa. Etkä tarvitse edes faksata mitään, jos sinulla on tarvittavat taloudelliset tiedot PDF- tai muun digitaalisen asiakirjan muodossa.

Jos sinulla ei ole pääsyä muihin luottoihin ja tarvitset käteistä 24 tunnin kuluessa, pikavippi voi olla juuri sinulle sopiva ratkaisu.

Vaatimukset

Kaikki hakijat voivat saada lainasta nopeasti odottamattoman hätätilanteen takia. Siksi ne käsittelevät useimmat hakemukset, jotka täyttävät nämä kolme yksinkertaista vaatimusta:

  • Lainanottaja on 18-vuotias tai vanhempi, koska lainaaminen on lainvastaista nuorille.
  • Lainanottaja on lakisääteinen asuinpaikka Suomessa ja heillä on osoite, joka heijastaa tätä.
  • Lainanottaja saa vähintään tietyn summan rahaa  työsuhteesta, itsenäisestä ammatista tai muusta todistettavasta ja vakavasta lähteestä. Näin varmistetaan, että laina voidaan maksaa takaisin.

Niin kauan kuin pystyt vastaamaan näihin yksinkertaisiin ehtoihin, lainanantajat ovat valmiita useimmissa tapauksissa lainaamaan sinulle haluamasi lainan

Saanko lainaa 24 tunnin kuluessa?

Erilaisten tekijöiden vuoksi lainanantaja ei voi taata, että saat varoja 24 tunnin kuluessa, mutta jos kaikki menee hyvin, tämä voi tapahtua. Joten jos olet hakenut ja hyväksynyt päivän aikana arkipäivänä ja tehnyt kaiken oikein, näet rahasi tililläsi jo samana päivänä. Jos kuitenkin allekirjoitat lainan yöllä, tapahtumaa ei voi suorittaa kuin vasta aamulla. Samoin joitakin päiviä vuosittain nimitetään pankkipäiviksi, jolloin pankit eivät käsittele tällaisia liiketoimia.

Ymmärä kuinka paljon laina maksaa

pikavippi 24h

Kaikilla lainoilla on rahoituskustannuksia, jotta lainanantajat antavat rahansa. Näet usein, että tämä on tietty korko tai nostokulu, joka on periaatteessa prosenttiosuus lainan määrästä, jonka sinun olisi maksettava koko vuoden ajan.

Koska pikavipit ovat tyypillisesti vain melko lyhyitä, tämä voi sekoittaa lainanottajat, mutta jos otat vuosikoron ja jakaa sen varsinaisella ajalla, sinulla on parempi käsitys kustannuksista. Onneksi on nyt laillinen vaatimus, että lainanantajat selkeästi kuvaavat kaikki hinnat ja palkkiot sekä summan, jonka odotetaan maksavan.

Pikalainoille maksat tavallisesti yhden rahoitusmaksun, jos maksat takaisin ajoissa, joten sinun ei tarvitse huolehtia lisäkuluista tästä sen enemmän, ellei jätä maksamatta takaisin, ja tilanne sallii lainanantajien veloittaa enemmän sen takia.

Lait ja asetukset

Ennen kuin haet lainattavaa ennakkomaksua, on tärkeää ymmärtää lait ja määräykset. Itse asiassa vippaus on kielletty yöaikaan kokonaan Suomessa. 

Luottamislain mukaan lainanantajien on annettava sinulle kopio koko lainaussopimuksesta, ennen kuin allekirjoitat sen, joten sinulla on mahdollisuus lukea kaikki ennen sitoutumista. Jos näin ei tehdä, ei lainaus ole laillinen. Kaikki lainat ovat tärkeitä taloudellisia velvotteita kummallekkin osapuolelle.

Takaisinmaksupolitiikat

Kun allekirjoitat sopimuksen, olet samaa mieltä siitä, että laina pitää maksaa takaisin ilmoitetusta pankkitilistä ilmoitetusta päivänä. Tämä tehdään automaattisesti, joten älä unohda tarkistaa tai itse, joten  varmista että sinulla on rahat kattamaan se. Katso esim. Lainasto tai Lendo.

Jos varoja ei ole, voit joutua ongelmiin. Lisäksi lainanantaja voi alkaa soveltaa lisäkorkoja ja muita maksuja, kunnes selvität velan. Tarkka prosessi riippuu luotonantajasta.

Hanki pikavippi 24h verkossa!

Olipa sinulla odottamaton lasku tai olet tehnyt huonosti budjettia tässä kuussa, voit saada lainan nopeasti! Yritämme vastata sinuun jonkun verkon useista lainanantajista muutamassa minuutissa, ja jos täytät kolme perusvaatimusta, he arvioivat hakemuksesi melko hyvin ja palaavat nopeasti asiaan , jotta he voivat ilmoittaa sinulle, onko sinulla hyväksytty vai ei.

Jos sinulla ei ole säästöjä ja muita luottoja, tämä voisi auttaa sinua selviämään ainakin seuraavaan palkkapäivään!