Pikaluotto 2017


Pikaluotot ovat luottoja, jotka ovat normaalista suuruudeltaan noin 200 - 10000 €. Suuremmista lainoista käytetään myös usein nimitystä kulutusluotto, kun taas pienemmät ja nopeammin maksettavat lainat ovat usein pikaluottoja.

Seuraavassa joitakin netin suosituimpia ja luotettavimpia pikaluottoja tarjoavia yrityksiä. Ensimmäisena on listattuna pikaluottoja 18 vuotialle tarjoavat paikat, jonka jälkeen muita hyviä paikkoja hieman vanhemmille.

Tämän hetken paras pikavippitarjous

luottoraha

Pitkän linjan peluri, jonka pikalainat ovat suosittuja ympäri Suomea. Kunhan olet yli 18v, ja omaat hyvät luottotiedot, voit hakea lainaa nopeasti ja helposti heidän kauttaan.

Lainasto Pikalaina

Lainasto tarjoaa 18 vuotiaille kahta eri lainatuotetta, joista ensimmäinen on pikalaina. Hae tämä 100 - 400 euron laina 12 kk maksuajalla ja saa rahat tilillesi jo tuntien sisällä!

Lainasto Joustoluotto

Tarvitseko suurempaa lainaa? Nappaa tästä eräs tämän hetken suurimmista 18 vuotiaille tarjottavista lainoista, ja lainaa jopa 3000 euroa joustoluotolla. Maksat kustannuksia vain siitä osuudesta luottoa, jonka nostat käteesi

pikavippifi

Eräs vanhimmista pikavippiyrityksistä, joka tarjoaa lainoja kaikille luottotietonsa omaaville yli 18-vuotiaille. Luotettavia pikavippejä 18v 6 kuukauden kiinteällä maksuajalla 100 - 300 euroa.

Limiitti

Limiitistä voivat uudet asiakkaat saada jopa 300 euron ensilainan ilman kuluja. Muuten vippiä tarjolla aina 2000 euroon saakka, myös 18 vuotiaille. Tilillä normaalista alle 6 tunnissa.

okmoney

Eräs suosituimmista suomalaisista pikavippiyrityksistä, joka tarjoaa pikavippejä myös 18-vuotiaille.

Mitä ovat pikaluotot?

Pikaluotoista puhutaan yleensä, kun tarkoitetaan luottoja joiden kesto on lyhyt. Näin ollen pikaluottoja voitaisiinkin verrata hyvin pikavippeihin ja pikalainoihin. Joskus pikavipin ja pikaluoton välillä on kuitenkin joitakin eroavaisuuksia, joista on hyvä olla tietoinen.

Ensinnäkin luotot voivat olla paljon suurempia summia kuin pikavipeissä yleensä on. Siinä missä pikavippien lainasummat rajoittuvat yleensä maksimissaan 2000 €, voi luotot olla suurudeltaan jopa yli 10000 €.

Toisaalta luotoissa on käytössä joskus ns. luottotili, joka tarkoittaa sitä että koko lainasummaa ei ole pakko nostaa heti. Jos sinulle myönnetää esimerkiksi 1000 € laina, ei sinun tarvitse nostaa suoraan 1000 € tilillesi, vaan voit aluksi nostaa vaikka vain 200 €.

pikaluotto

Mikäkö tässä sitten on etuna? No isoin etu on silloin, kun et ole varma kuinka paljon luottoa tarvitset. Tällöin voit hakea isompaa pikaluottoa, ja nostaa sitten kuitenkin rahaa vain tarpeesi mukaan. Se osa luotosta, mitä et ole nostanut ei kerrytä korkoa tai muita kustannuksia. Toisaalta sinun ei sitten tarvitse hakea uutta luottoa, jos tarvitsekin enemmän rahaa kuin olit alussa ajatellut.

Nämä tän tyyliset pikaluotot ovatkin hyvin joustava tapa hankkia lainaa, ja sopivat erityisen hyvin epävarmoihin tilanteisiin. Jos tiedät että tarvitset vaikka juuri lainaa 2000 € nyt, ei tästä ehkä ole mitään iloa siinä tilanteessa. Jos summasta on kuitenkin vielä epäselvyyksiä, voivat nämä pikaluotot auttaa sinua säästämään aikaa ja rahaa.

Mikä on pikaluottojen maksuaika?

Pikaluotoissa on nimensä mukaisesti yleensä pikainen maksuaika. Näin ollen yleensä niiden maksuaikojen pituus vaihtelee parista viikosta pariin kuukauteen. Kun luoton maksuaika kasvaa huomattavasti tätä korkeammaksi, puhutaan yleensä kulutusluotoista.

Joskus kuitenkin pikaluottojen ja kulutusluottojen eroavaisuudet ovat väljät, ja pikaluottojen maksuajat ja summat lähellä kulutusluottojen vastaavia. Voi esimerkiksi olla pikaluottoja, joiden maksuaika on lähempänä vuotta kuin kuukautta. Ne voidaan tässäkin tapauksessa kuitenkin luokitella vielä pikaluotoksi.

Nykyään kuitenkin pikaluottojen markkinat ovat sen verran kilpaillut, että siellä toimijat antavat yleensä melko paljon valinnanvaraa lainanottajalle maksuaikojen suhteen. Mitä pidempi on luoton maksuaika, sitä pienemmät ovat sen maksuerät. Kääntöpuolena taas sitten koko lainanajalta maksettu summa voi olla huomattavasti korkeampikin. Esimerkkinä voisi olla tilanne, jossa maksettaisiin 100 € kuussa vuoden ajan, tai sitten 200 € kuussa 5 kuukauden ajalta. Toinen on huomattavasti helpompi maksaa takaisin, mutta vastineeksi sen kokonaishinta on sitten 200 € suurempi.

Tämä vaatii siis pohdintaa omasta halusta ja kyvystä maksaa lainaa takaisin. Mitä nopeammin siihen pystyt, maksamaan siis lainan takaisin, sitä parempi. Toisaalta joskus on vain pakko suostua ottamaan pikaluotto pidemmällä maksuajalla, vaikka se tulee kalliimaksi.

Parhaiten omasta maksukyvystä tiedät sinä itse, ja vaikka lainanantajat sitä yrittävät kanssa arvioida luottoa antaessaan, kannattaa mielummin uskoa omaa kokemusta ja tietoa kuin heidän arvioitaan. Heidän arvionsa perustuvat ihmismassoihin, ei juuri sinuun ihmisenä ja yksilönä.

Tarviiko pikaluottoon vakuutta tai takaajia?

Pikaluotot ovat siinä mielessä identiset pikavippien ja pikalainojen kanssa, että niitä annetaan ilman vakuuksia tai takaajia.Tätä voidaankin pitää niiden suurimpana etuna moniin muihin perinteisiin rahoitusratkaisuihin verrattuna, kuten pankkilainoihin ja rahanpanttaukseen.

Arvio luoton myöntämisesti perustuukin vain ja ainostaan sinun kykyysi maksaa kyseinen summa takaisin sovitussa ajassa. Sillä ei ole väliä, onko sinulla paljon omaisuutta, tai löytyykö sinulta varakkaita sukulaisia. Oma kykysi on ainoa ratkaiseva peruste luotonantoon.

Tietenkin sinun tarvitsee olla sopiva muillakin kriteereillä. Näitä ovat lähes aina esimerkiksi suomen kansalaisuus tai pysyvä asuinpaikka Suomessa, sekä vähimmäisikärajat. Moni paikoista vaatii nykyään vähintään 21 vuoden ikää, ja osa jopa 25 vuotta. Muutamat paikat antavat kuitenkin pikaluottoja 18 vuotiaillekkin. Nämä paikat on listattuna tämän listan ylimpänä.

Viimeisenä on vielä maksuhäiriömerkinnän puute. Valitettavast luottotiedot menettäneille ei voida lainaa myöntää, sillä sen riskit ovat liian suuret. Tämän takia luottotietonsa menettäneet joutuvat keksimään muita keinoja rahan hankkimiseksi.​

Pikaluoton voi siis saada 18 vuotiaanakin?

Kyllä voi, joskin mahdollisia lainapaikkoja on huomattavasti vähemmän kuin hieman vanhemmilla. Riski pikaluoton antamisesta 18 vuotiaalle on myös korkeampi, jonka takia luottojen summat ovat aina pienemmät. Harva paikka antaa 18 vuotialle luottoa paria sataa euroa enemmän.

Mutta kysymykseen vastaten siis kyllä, 18 vuotiaana on mahdollista saada pikaluottoa, joskin valinnanvara on rajallinen. Sivun yläosaan on listattuna paikat, jotka antavat pikaluottoja 18 vuotiaille aivan ensimmäisenä.

Kuinka hakea pikaluotto

Pikaluottoja haetaan yleensä netin kautta, sillä kun rahaa tarvitaan nopeasti, on parempi kääntyä netin puoleen. Totta kai jotkut ihmiset voivat saada lainaa nopeasti myös muilla tavoin, kuten vanhemmiltaan tai pankista, mutta suurimmalle osalle helpoin ja kätevin keino hankkia rahaa nopeasti on ottamalla pikaluotto netistä.

Pikaluoton hakeminen on todella helppoa. Valitset vain jonkin yllälistatuista lainapaikoista, ja täytät hakemuksen heidän sivuillaan. Hakemukset on tarkoituksella tehty nopeasti ja helposti täytettäviksi​, jonka ansiosta pikaluoton hakeminen ei yleensä vie yli 10 minuuttia kallisarvoista aikaasi.

Nopeimmilaan rahat voivat olla käytössäsi jopa vartissa, yleensä tunnin sisällä. Hakemuksia käsitellään yleensä todella nopeasti, ja osa firmoista on jopa ottanut käyttöönsä systeemin, joka antaa päätöksen suoraan kun hakemus on jätetty. Tämän ansiosta rahaa saa tililleen nopeammin kuin koskaan ennen.

Hakemuksia voi jättää koska tahansa, kellon ympäri! Kuitenkin rahoja saa siirtää vain klo 7 -23 välisenä aikana, mutta jos hakemus on jätetty päiväsaikaan, käsitellään se myös nopeasti. Yölläkin jätetyt luottohakemukset käsitellään nopeasti, mutta rahat siirretään sitten vasta seuraavana aamuna, joskin yleensä jo heti kello seitsemän aikaan.​

Pikaluottojen käyttötarkoituksia​

Jos et ole vielä aivan varma sen suhteen, onko pikaluotto juuri se lainamuoto jota haluat, ajattelimme selvyyden vuoksi kertoa joistakin yleisistä käyttötarkoituksista, joihin pikaluottoja otetaan.

Kuten jo aikaisemmin mainitsimme, pikaluotot ovat hyvin samantyylisiä kuin pikavipit, ja joskus paikoissa käytetäänkin näitä termejä aivan sekaisin, vaikka puhutaan samasta asiasta.

Tämän takia myös pikalainaa, pikavippiä ja pikaluottoa käytetään aika samallalailla. Pikaluotto on parhaimmillaan, kun tarvitset jonkun tietyn summan rahaa hetkellisesti!​

 • Ehkä sinulta hajosi tiskikone, ja tarvitset 250 euroa uuden ostamiseen.
 • Ehkä autoon tuli häikkää, ja tarvitset 700 euroa sen korjauskulujen maksamiseen.
 • Tai ehkä haluat aikaistaa remonttia, ja tarvitset 1500 euroa nopeasti.
 • Pikaluotto on hyvä valinta, kun tarvittu summa on selkeästi tiedossa. Mikään ei tietenkään estä pikaluoton ottamista esimerkiksi matkaa varten, ja se voikin olla paras vaihtoehto jos mennään kaukomaille, jossa netti ei toimi tai on epäluotettava.

  Yleensä kuitenkin jos lainaa otetaan kulutusta varten, kannattaa suosia enemmän kulutusluottoja. Kulutusluotot toimivat kuin luottokortit, jolloin voit nostella pienempiä summia aina tarpeen mukaan, eikä sinun tarvitse nostaa koko luottoa kerralla tilillesi.

  Tässä on se etu, että joudut sitten maksamaan korkoja ja kustannuksia vain tuosta osiosta luottoa, jonka olet nostanut käyttöösi. Hyvin samallalailla siis kuin luottokortit toimivat, mutta vain netin kautta.

  Ota siis pikaluotto suurempiin hankintoihin, ja tarkista kulutusluotot jos rahat tulevat kulutukseen tai arkielämään, ja niitä ei tarvitse saada kerralla.​

  Pikaluotto vaihtoehtoja

  Pikaluotto ei siis ole mitenkään ainoa tapa lainata rahaa, varsinkaan jos on valmis menemään tietokoneelta pois ja ulkomaailmaan. Monesti se on eräs helpoimmista kuitenkin, varsinkin jos tarvittu raha summa on pienehkö, mutta niin suuri että sitä ei aivan tuosta vaan muilla tavoin saa.

  Muita keinoja kuin pikaluotto saada rahaa on tietenkin lukuisia, ja tässä ehdotuksina vain joitakin.​

  • Lainaa rahaa sukulaisilta tai vanhemmilta, kaveritkin voivat auttaa
  • Hae lainaa pankista
  • Panttaa jotakin ja saa rahaa sitä kautta.
  • Myy ylimääräistä kamaa netissä tai ilmoituksilla.
  • Hanki toinen työ, tai tee ylitöitä.
  • Tee aputöitä palkkaa vasten.

Keinoja rahan saamiseen on monia, mutta jos tarvitset pientä vippiä noin 3 kuukauden ajaksi, on pikaluotto eräs helpoimmista ja parhaista keinoista rahan hetkelliseen saamiseen.

Pikaluotto ilman luottotietoja ?

Luottotiedottomia suomalaisia on yhä enemmän, ja hekin pohtivat monesti, onko heidän mahdollista saada pikaluottoa ilman luottotietoja.

Valitettavasti tilanne on se, että pikaluotto luottotiedottomalle on lähes mahdotonta saada. En sano etteikö sitä olisi joku joskus saanut, mutta suurin osa firmoista tarkistaa luottotiedot ja mahdolliset maksuhäiriömerkinnät tarkkaan, ennen kuin he lainaavat euroakaan.

Ja maksuhäiriömerkinnän löytyminen on sellainen dealbreaker, että sen jälkeen hakemus hylätään suoraan.​

Tämän takia luottotiedottomien kannattaakin kääntyä mielummin Kelan tai velkaneuvonnan puoleen, ja antaa heidän auttaa rahaongelmissa.​

Pikaluotto heti tilillesi

Pikaluotot ovat eräitä nopeimmista keinoista saada rahaa käyttöön, mutta mitä jos sinun täytyy ehdottomasti saada rahaa mahdollisimman nopeasti ja sekunnitkin ovat tärkeitä?

Tällöin kannattaa katsastaa firmoja, joista voi saada pikaluotto heti!

Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että sinun pitää valita lainaaja, joka käyttää tekniikkaa, joka tekee koneellisesti lainahakemuksen käsittelyn, ja antaa täten tuloksen hyväksymisestä saman tien kun hakemus on jätetty.

Kun hakemus hyväksytään heti, ja rahat maksetaan tilillesi heti, on pikaluotto heti lähes mahdollista saada. Aikaa menee alle 30 minuuttia, jos sitäkään!​

Koroton pikaluotto

Jos haet pikaluottoa tällä hetkellä, olet valinnut aivan loistavan ajoituksen. Tarjolla on nimittäin useampia eri firmoja, jotka tarjoavat tällä hetkellä uusille lainaajille korottomia pikaluottoja.

Koroton pikaluotto tarkoittaa, että luotosta ei tarvitse maksaa euroak​aan korkoa, eikä yleensä myöskään muita kuluja.

Ole kuitenkin tarkkana näiden tarjousten kanssa, sillä mikäli et maksa luottoa takaisin ajoissa, joudut maksamaan kaikki normaalit lainan kustannukset sekä myöhästymismaksunkin. Varmista siis että maksat tämän lainan takaisin ajoissa, ja nauti pikaluotosta ilman kustannuksia.​

Pikaluottojen korot ja hinnat

Paljonko pikaluotot sitten normaalisti maksavat, jos et käytä hyväksi edellä mainittuja korottomia luottoja.

Tavallaan tämä kysymys on vähän kuin kysyisi, paljonko auto maksaa. Se riippuu​ niin monesta asiasta, kuten lainasummasta, mistä luotto on otettu, mitkä ovat omat tulot ja varat, mikä on maksuaika yms. yms.

Kuitenkin yleisesti voidaan sanoa, että pikaluottojen hinnat ovat hieman korkeammat kuin muiden pitkäaikaisten lainojen, mutta toisaalta laina-ajat ovat keskimäärin lyhyemmät. Toisin sanoen, vaikka korkoprosentti on suurempi kuin esimerkiksi pitkäaikaisilla lainoilla, lyhyt takaisinmaksuaika tekee sen että kokonaiskustannukset eivät nouse taivaallisen suureksi.

Yleensä pikaluottojen korot vaihtelevat 20 - 150 % välillä, eli haitaria on. Suurimmat erot ovat eri firmojen välillä, jonka takia pikaluottovertailu kannattaa lukea läpi tarkoin. Yleisesti mitä alhaisemmalla korolla tätä luottoa tarjotaan, sitä tiukemmat ovat myös lainaehdot ja päinvastoin.

Monissa paikoissa luoton todellinen hinta määräytyy myös jonkin verran juuri sinun maksukykysi ja tulojesi mukaan. Jos tuloja riittää, lainaa annetaan edullisemmin.

Ja vielä, mitä pidemmällä maksuajalla pikaluottoa otat, sitä pienempi sen korko myös yleensä on, mutta kokonaiskustannukset voivat nousta ajan kanssa suuremmiksi. Kannattaakin sen vuosikorkoprosentin tuijottamisen sijasta keskittyä katsomaan, mikä tulee lainan kokonaishinnaksi haluamillasi ehdoilla. Lähes aina tämän näkee suoraan lainapaikkojen sivuilta löytyviltä lainalaskureilta, ja se on helppo katsoa. Lísäksi näiden avulla on helppo nähdä, miten kustannus muuttuu jos esimerkiksi pidennät maksuaikaa yms.​

Käytä siis näitä hyväksi, ja voit säästää selvää rahaa pikaluotossasi!​