Pikalaina Kokemuksia


Seuraavat ovat suosituimpia pikavippejä antavia tahoja Suomessa vuonna 2016

Onko sinulla kokemuksia niistä?

Tämän hetken paras pikavippitarjous

vikinglaina

Vikinglaina on kansainvälinen pikavippejä välittävä firma, joka tarjoaa 20 - 2250 € vippejä kaikille yli 18v asiakkaille.. Ja mikä parasta, ensimmäinen laina on aina täysin ilmainen, ilman mitään kuluja!

eurovippi

Eurovippi.fi on suosittu lainanantaja ympäri Suomea. Se tarjoaa lainojaan mieluusti yli 18-vuotiaille suomalaisille, tarkistaen ensin kuitenkin heidän luottotietonsa.

luottoraha

Toinen pitkän linjan peluri, jonka pikalainat ovat suosittuja ympäri Suomea. Kunhan olet yli 18v, ja omaat hyvät luottotiedot, voit hakea lainaa nopeasti ja helposti heidän kauttaan.

okmoney

Eräs suosituimmista suomalaisista pikavippiyrityksistä, joka tarjoaa pikavippejä myös 18-vuotiaille.

pikavippifi

Eräs vanhimmista pikavippiyrityksistä, joka tarjoaa lainoja kaikille luottotietonsa omaaville yli 18-vuotiaille.

Everyday.fi Kokemuksia

Everyday.fi on tällä hetkellä Suomen pienikorkoisin Pikavippi. Maksat 100 euron lainasta takaisin ainoastaan 115 euroa, kun maksuaikaa on 30 päivää.
Everyday toimii kuin luottokortti kännykässä; kun teet ensin Everydayn kanssa ilmaisen sopimuksen, saat nostaa puhelimesi avulla rahaa tilillesi vaikka joka päivä, aina 1000 euron luottorajaan asti (per kuukausi). Tämä tarkoittaa sitä, että kun sopimus on tehty, aina kun haet rahaa, löytyvät ne tililtäsi välittömästi.

  • Ikäraja on ainoastaan 18 vuotta.
  • Pikavippiin Everydaylta ei vaadita vakuuksia tai takaajia.
  • Lainaehtoihin sisältyvät puhtaat luottotiedot, vakituinen asuinpaikka Suomessa.

Onko Sinulla kokemuksia Everyday:n pikavippipalveluista? Jätä arvostelusi alapuolelle!

Euroloan kokemuksia

Euroloan on hieman keskitasoa halvempi pikalainapaikka, jostaa saat helposti 50-2000 euron pikalainoja.
Katsasta Euroloanin nettisivut täältä.
Lainan hakeminen onnistuu tuttuun tapaan helposti pankkitunnuksilla netin kautta, ja sen lisäksi se on mahdollista vanhoille asiakkaille myös puhelinsovelluksella tai viestillä. Hakemus on helppo täyttää, ja rahat ovat tililläsi lain sallivina aikaväleinä niin nopeasti kuin mahdollista, jopa tunnin sisällä.
Euroloan on erityisen joustava lainapaikka, sillä saat lainata sentilleen niin paljon, kun tarvitset. Eli et siis maksa yhtään ylimääräistä korkoa summasta, mitä et tarvitse. Sen lisäksi takaisinmaksuajat ovat joustavat, saat valita maksuerien määrän ja sen, maksatko lainan takaisin kuukaudessa vai vuodessa tai jossain niiden välissä. Lainasummat olivat siis 50-2000€, ja lainaan tarvitaan vähintään 18-vuoden ikä. Muina perusvaatimuksina tietysti puhtaat luottotiedot.

Ferratum kokemuksia

Ferratum on luotettava lainafirma, joka myöntää 50-1000 euron pikalainoja kohtuullisilla koroilla. 100 euron lainasta maksat 30 päivän maksuajalla takaisin 125 euroa, ja ainoastaan muutamat pikavipit alittavat tämän korkoprosentin.
Takaisinmaksuajaksi saat valita 15, 30, 60 tai 90 päivää, ihan miten itsellesi parhaaksi sopii.
Saat Rahat heti tilille aukioloaikoina, jotka ovat: ma-la klo 08-22, su 12-21. (Pikavippifirmat eivät lain mukaan saa olla auki kuin 7-23 välisinä aikoina.)
Ferratumin pikavippiä voi hakea moneen tapaan, helpoiten netistä verkkopankkitunnuksilla. Vaihtoehtoina on myös mobiilisovellus älypuhelimille sekä tekstiviestihakemus. Hakeminen on helppoa ja selkeää, mutta ennen kaikkea hakemiseen ei ole lisätty piilokuluja, joten plussaa siitä. Voit hakea vippiä Ferratumilta täältä.
Onko sinulla omakohtaisia kokemuksia Ferratumista? Arvostele tämä lainapaikka alapuolelle!

Vivus.fi Kokemuksia

Vivus.fi on luotettava pikavippiyritys, jonka mainoksia olet varmasti kuullut myös radiossa ja nähnyt televisiossa. Vivus on halpakorkoinen luotontarjoaja, mutta sen lisäksi se tarjoaa ensikertalaisille ensimmäisen luoton kokonaan ilman korkoa! Käytä tarjous hyväksi tätä linkkiä käyttämällä.
Ilman tarjoustakin Vivuksen kuukausikorko on ainoastaan 15%, joka on pikavippinä todella pieni. Ainoastaan Vivuksen kaltainen jättiyritys voi antaa pieniä pikavippejä näin pienillä koroilla, ja silti pysyä hengissä. Koron pienyyttä ei ole myöskään hyvitetty salaisilla piilomaksuilla, vaan lainan hakeminen ja ottaminen on täysin ilmaista, korkojen lisäksi.
Saadaksesi pikavipin Vivukselta tulee sinulla olla 20 vuotta ikää sekä puhtaat luottotiedot. Ensikertalaisille laina on siis ilmainen ensimmäisen 30 päivän ajan, 400 euroon asti. Suuremmasta summasta ja pidemmästä laina-ajasta maksat noin 15% kuukausikorkoa.
Suosittelemme Vivuksen pikavippiä kaikille, varsinkin, jos et ole käyttänyt vielä ‘koroton pikavippi’ -tarjousta hyväksesi. Voit tehdä sen tätä linkkiä painamalla.

Onko sinulla joko positiivisia tai negatiivisia kokemuksia Vivuksen luottopalveluista? Jaa kokemuksesi!

pikalaina kokemuksia