Parhaat Pikalainat 6kk Maksuajalla


Se kuinka haastavaa tai helppoa on saada pikalainaa 6 kuukauden maksuajalla riippuu melko paljon siitä, millaista summaa olit ajatellut lainata. Mitä suurempaa summaa etsit, sitä anteliammiin yleensä niihin annetaan myös pitkiä maksuaikoja. Jos taas lainan summat pyörivät siellä 100 - 200 euron paikkeilla, on myöskin maksuajat yleensä tiukemmat ja lyhyemmät.

Mutta, kaikenkokoisia pikalainoja on mahdollista saada 6kk maksuajalla, kunhan tietää mistä niitä etsii. Ja se on juuri tämän kirjoituksen tarkoitus, kertoa sinulle mistä löytää tämänlaisia lainoja eri lainasummilla.​

Haluatko lainaa 100 - 300 euroa 6kk ajaksi?

Usein kaikkein vaikeinta on löytää pieniä lainasummia 6 kk maksuajalla, sillä näissä on usein oletuksena jopa vain kuukauden mittaiset takaisinmaksuajat. Osa lainafirmoista on kuitenkin ilmeisesti huomannut tämän aukon, sillä muutamat paikat tarjoavat juuri tälläisiä pienempiä lainoja tasan puolen vuoden maksuajalla.

Koska näitä lainoja on usein vaikeinta löytää, ajattelinkin laittaa ne tähän artikkelin alkuun.​ Seuraavat firmat ovat mielestäni tämän hetken parhaita pienien lainojen 6 kuukauden maksuajalla tarjoajia.

pikavippifi

100 - 300 €

Eräs vanhimmista pikavippiyrityksistä, joka tarjoaa lainoja kaikille luottotietonsa omaaville yli 18-vuotiaille. Kaikilla lainoilla kiinteä 184 päivän maksuaika, eli 6 kuukautta.

Tahdotko lainata suurempia summia 6 kuukauden ajaksi?

Jos hakusessa on suurempia pikalainoja 6 kuukaudeksi, on etsiminen vieläkin helpompaa. Suurempia lainojen kohdalla tarjotut maksuajat ovat myöskin suurempia ja pidempiä, joten tälläistä lainojen löytäminen on huomattavasti helpompaa kuin pienien lainojen.

Koska niin moni firma on näitä lainoja valmis tarjoamaan, kysymykseksi muodostuu nyt enemmän se, mistä tälläistä pikalainaa saisi parhailla ehdoilla ja pienellä korolla, ei niinkään saako sitä ylipäätänsä. Lainojen vertailun merkitys korostuu myös entisestään kun lainan suuruus kasvaa. 10 - 30 % säästö lainankuluissa voi isommassa lainassa tarkoittaa jo monen sadan euron säästöjä. Vertailu siis kannattaa, ja tässä onkin listattuna parhaita suurempia pikalainoja 6 kk tarjoavia yrityksiä ja vippipaikkoja.

luottoraha

Luottorahasta saat edullista ja joustavaa luottoa 6 kuukaudeksi tai sitä pidemmäksi aikaa, mikäli lainattua summa on vähintään 1000 euroa. Lainaa voi saada kaikki yli 18v suomalaiset.

euroloan 200

Euroloanista on mahdollista saada lainaa hyvin edullisesti 6 kuukauden maksuajalla, kunhan haettu summa on vähintään 600 euroa, ja hakija yli 21 vuotias.

luottoraha

Ferratumista on mahdollista saada edulliseen hintaan lainaa 6 kuukaudeksi, kunhan lainan suuruus on vähintää 500 euroa. Ferratum on Suomen suurimpia lainafirmoja netissä, johon on luottanut jo tuhannet suomalaiset.

Mitä tulee 6 kk pikalainoihin, ovat nämä yllämainitut firmat mielestäni ne tämän hetken parhaat vuonna 2017. Riippuen lainan koosta ja iästä, kannattaa valintaa hieman kohdistaa eri firmojen välillä. Valitsemalla kuitenkin jonkun ylläolevista vippipaikoista, et voi mennä kovinkaan väärään, jos etsit sopivaa pikavippiä 6 kk maksuajalla ja edullisella hinnalla.

pikalaina 6kk