Parhaat Pikalainat 6kk Maksuajalla


Se kuinka haastavaa tai helppoa on saada pikalainaa 6 kuukauden maksuajalla riippuu melko paljon siitä, millaista summaa olit ajatellut lainata. Mitä suurempaa summaa etsit, sitä anteliammiin yleensä niihin annetaan myös pitkiä maksuaikoja. Jos taas lainan summat pyörivät siellä 100 - 200 euron paikkeilla, on myöskin maksuajat yleensä tiukemmat ja lyhyemmät.

Mutta, kaikenkokoisia pikalainoja on mahdollista saada 6kk maksuajalla, kunhan tietää mistä niitä etsii. Ja se on juuri tämän kirjoituksen tarkoitus, kertoa sinulle mistä löytää tämänlaisia lainoja eri lainasummilla. Moni lainapaikoista on kuitenkin 2018 vuonna siirtynyt maksuajoissa kohti 12 kuukautta, jonka takia olemme listanneet myös näistä lainoja listallemme.

Creditstar

Creditstarista voit avata 18 vuotiaana luottotilin aina 2000e asti, ja hankkia lainallesi maksuaikaa aina 1 kuukaudesta 12 kuukauteen saakka. Ehdottomasti paras joustava laina nuorille mitä on tarjolla vuonna 2018.

ostosraha

Ostosraha tarjoaa yhtä edullisimmista lainoista 100 eurosta aina 10000 euroon saakka pitkillä maksuajoilla ja joustavilla ehdoilla. Loistava valinta niin suureen kuin pieneenkin lainatarpeeseen 2018!

Ege.fi
3

Egestä on mahdollista saada 100 - 2800 euroa 1 - 12 kuukauden maksuajalla nopeasti ja selvästi edullisemmin kuin monesta muusta lainapaikasta.

Haluatko lainaa 100 - 300 euroa 6kk ajaksi?

Usein kaikkein vaikeinta on löytää pieniä lainasummia 6 kk maksuajalla, sillä näissä on usein oletuksena jopa vain kuukauden mittaiset takaisinmaksuajat. Osa lainafirmoista on kuitenkin ilmeisesti huomannut tämän aukon, sillä muutamat paikat tarjoavat juuri tälläisiä pienempiä lainoja tasan puolen vuoden maksuajalla.

Koska näitä lainoja on usein vaikeinta löytää, ajattelinkin laittaa ne tähän artikkelin alkuun.​ Seuraavat firmat ovat mielestäni tämän hetken parhaita pienien lainojen 6 kuukauden maksuajalla tarjoajia.

Tahdotko lainata suurempia summia 6 kuukauden ajaksi?

Jos hakusessa on suurempia pikalainoja 6 kuukaudeksi, on etsiminen vieläkin helpompaa. Suurempia lainojen kohdalla tarjotut maksuajat ovat myöskin suurempia ja pidempiä, joten tälläistä lainojen löytäminen on huomattavasti helpompaa kuin pienien lainojen.

Koska niin moni firma on näitä lainoja valmis tarjoamaan, kysymykseksi muodostuu nyt enemmän se, mistä tälläistä pikalainaa saisi parhailla ehdoilla ja pienellä korolla, ei niinkään saako sitä ylipäätänsä. Lainojen vertailun merkitys korostuu myös entisestään kun lainan suuruus kasvaa. 10 - 30 % säästö lainankuluissa voi isommassa lainassa tarkoittaa jo monen sadan euron säästöjä. Vertailu siis kannattaa, ja tässä onkin listattuna parhaita suurempia pikalainoja 6 kk tarjoavia yrityksiä ja vippipaikkoja.

Mitä tulee 6 kk pikalainoihin, ovat nämä yllämainitut firmat mielestäni ne tämän hetken parhaat vuonna 2017. Riippuen lainan koosta ja iästä, kannattaa valintaa hieman kohdistaa eri firmojen välillä. Valitsemalla kuitenkin jonkun ylläolevista vippipaikoista, et voi mennä kovinkaan väärään, jos etsit sopivaa pikavippiä 6 kk maksuajalla ja edullisella hinnalla.

pikalaina 6kk