Ostosraha Kokemuksia 2018 – Luotettava vai ei?

Ostosraha Lainojen Pääpointit

Tarjotut lainat:

Edullisia kulutusluottoja helposti ja nopeasti

Lainasummat:

400 - 10000 €

Laina-ajat:

1 - 6vuotta

Ikäraja:

20 - 75 vuotta

Huomioitavaa:

Ostosraha tarjoaa edullisia kulutusluottoja nopealla maksuajalla. Se onkin eräs parhaista kulutusluotoista mitä on 2017 tarjolla.

Kuka voi hakea lainaa Ostosrahasta

Ostosraha tarjoaa kulutusluottoja, joita on helppo hakea suoraan verkosta. Ne maksetaan nopeasti lainaajan tilille, ja niiden kustannukset ovat erittäin kilpailukykyiset ja jopa edulliset.

Lainaapäätös tulee todella nopeasti, ja rahat ovat käytössäsi melkein heti. Ostosraha onkin viime vuosien eräs suosituimmista kulutusluottojen antajista, ja hyvästä syystä.

Ostosraha on auki kaikille, jotka täyttävät seuraavat muutamat ehdot:

  • Suomen kansalaisuus ja virallinen osoite Suomessa
  • Iältään 20 - 75 vuotta
  • Kunnossa oleva velkahisttoria ja maksuhäiriömerkintöjen puute
  • Mahdollisuus osoittaa henkilöllisyytesi sähköisesti, joko nettipankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteen avulla.

Ostosrahan lainat

Ostosraha

Ostosrahalta voi hakea kulutusluottoa 400 eurosta aina 10000 euroon saakka. Laina-aikaa tälle luotolle voi saada 1 - 6 vuotta, joten vaihtoehtoja kyllä löytyy.

Erityisen hyvänä puolena näissä luotoissa on se, että ne ovat edullisia. Kuluttajansuojalain määrittelelmä todellinen vuosikorko jää monesti hieman alle 30 %, joka on melko edullinen kun puhutaan netin kautta haettavista kulutusluotoista. Ja selvästi halvempi kuin suuressa osassa pikalainoja.

Kaikki Ostosrahan tarjoamat lainat ja luotot ovat vakuudettomia lainoja. Niihin ei tarvita vakuuksia. Ostosraha ei myöskään pyydä takaajia lainoille, joten niitäkään ei tarvita lainaa saadakseen.

Erityisyytenä Ostosraha tarjoaa mahdollisuuden korottaa jo olemassa olevaa lainaa. Jos sinulle siis esimerkiksi on jo 4000 euroa luottoa, voit hakea sen korottamista vaikka 6000 euroon, ja saada näin 2000 € lisää käyttöösi.

Monissa paikoissa pitää aina maksaa edellinen laina takaisin, ennen kuin on mahdollista saada lisää lainaa. Tämä onkin Ostosrahan suurin erikoisuus, ehkä edullisen hinnan lisäksi.

Ja vielä viimeisenä, Ostosraha tarjoaa jokaiseen lainaan 1 - 3 maksuvapaatakuukautta, jotka saa pitää silloin kun haluaa. Määrää riippuu lainan suuruudesta ja sille sovitusta maksuajasta.

Tänä aikana saat pitää kuukauden ilman lyhennyksiä, kunhan et ole vielä laskua kyseiseltä kuulta saanut. Huomioi kuitenkin, että lainan korot on kuitenkin maksettava.

Kuinka lainaa haetaan

Ostosrahan lainapalvelu on todella nopea, ja rahaa voi saada tililleen jopa hämmentävän nopeasti.

Lainahakemus saadaan täytettyä muutamissa minuuteissa, ja se käsitellään myös yleensä viimeistään 10 minuutin sisällä. Ja jos olet pyytänyt ensimmäistä nostoa heti, saat rahat tilillesi tämän päätöksen jälkeen yleensä käytännössä saman tien.

Jos siis haluat lainaa heti, on Ostosraha eräs parhaista paikoista sitä hakea.

Huomaa kuitenkin, että rahoja siirretään tileille vain klo 8  - 22 välisenä aikana. Jos saat hyväksytyn päätöksen näiden aikojen ulkopuolella, siirretään rahat sinulle sitten seuraavana aamuna heti kello 8:00.

ostosraha kokemuksia

Ostosraha kokemuksia

Ostosraha kokemuksista käy selville, että sen lainat toimivat, ja niillä on monta tyytyävistä asiakasta. Suurin osa negatiivista palautteista käsittteleekin sitä, että halutunlaista lainaa ei palvelu ole myöntänyt.

Kehuja se on saanut erityisesti nopeudesta, ja siitä että kaikki on mennyt niin kuin on sovittu lainaa hakiessa. Tässä muutamia esiin poimittuja Ostosraha kokemuksia:

Mä olen ottanut Ostosraha lainaa jo 4 kertaa. Kaikki on aina mennyt hyvin ja palvelu on todella asiallista ja nopeaa. Sähköposteihin vastaavat yleensä puolessa tunnissa.

TiinaT3 Suomi24

Lainasin joskus 400 euroa ja nyt hain siihen korotusta 1500 e. Sitä ei kuitenkaan hyväksytty jostain syystä. Hain toiselta sivulta lainatarjouksia 2000 euroon ja nyt ostosrahalta tuli päätös, että lainaavat 2400 euroa. Kummallista toimintaa. Muuten on toiminut todella hyvin. Ikinä ei ole mitään ongelmaa ollut.

lainaajaSuomi24

ainaskin homma pelittää koska hain lainaa 2500, ensin tuli hyväksytkö 1000, vastasin nettiin en hyväksy, täyttelin hakemuksen loppuun asti lähetin kysyivät mm. työpaikaa koskevan henkilön yhteystietoja en tiennyt sitä, laitoin jotain vaan , lähetin hakemuksen, tuli tekstiviesti ei hyväksytä lainaa, mutta 2000 euron lainan saat, otatko vastasin ok ja rahat oli tilillä 5 minuutin kuluttua, ja tämä taapahtui noin seitsemän aikaan illlalla, enpä ole nopeempaa ainaskan tavannut, tietty 100 euron pikavipit on yhttä nopeita, mut tällästä isompaa en usko etttä nopeemmin ja helpommin voi saada, muuta kun perintönä tai lahjaks.

​lainaasaa Suomi24

Ostosraha Arvostelu

Ostosraha tarjoaa melko edullista kulutusluottoa erittäin nopealla maksulla ja helpolla hakemuksella. Heikkouksia sillä ei vaikuta paljoa olevan, ja se onkin eräs parhaista ja suosituimmista kulutusluotoista 2017.


4.5 / 5

Hyvät puolet:
 • Edulliset kulutusluotot
 • Lainaa todella helppo hakea
 • Rahat saat nopeasti käyttöön
 • Luotettava toimija takana
 • Pitkääkin maksuaikaa tarjolla
Heikkoudet
 • Ei lainaa alle 20 vuotiaille
 • Tiukemmat kriteerit kuin joillakin muilla lainaajilla