OkMoney.fi - Luotettava vippipaikka?


Ok Money lopettaa asiakkaan rahahuolet ja lainaa 50-1000 euroa ilman takuita ja vakuuksia suoraan netistä. Lainojen takaisinmaksuajat vaihtelevat lainasummasta ja jossain tapauksissa asiakkaan toiveista riippuen 14-90 vuorokautta. OK Moneyn asiakaspalvelu on avoinna maanantaista sunnuntaihin klo. 7.00-23.00. Lainahakemusten teko onnistuu toki kellon ympäri.

Lainaaminen vaatii tunnistautumisen, joka suoritetaan ensimmäisen lainanhakukerran yhteydessä. Tämän jälkeen asiakas voi vapaasti saamaansa PIN-koodia käyttäen hakea lainaa jopa tekstiviestillä. Rajoituksena se, että tekstiviestilainojen suuruus on 50-400 euroa. Sen suuremmat lainat tulee aina hakea internetin kautta, OK Moneyn nettisivuilla. Lainoja voi hakea kerrallaan ainoastaan yhtä ja uutta lainaa voi hakea aina kun entinen on maksettu takaisin asianmukaisesti.

Luottokelpoisen asiakkaan tulee olla yli 18-vuotias, hyvin raha-asiansa hoitanut Suomen kansalainen. Tällä tulee olla henkilökohtainen pankkitili ja julkinen matkapuhelinnumero. Nämä velvoitteet johtuvat siitä, että asiakas tulee pystyä tunnistamaan asianmukaisesti. Joihinkin suurempiin lainoihin vaaditaan jopa 23 vuoden ikä.

Laina maksetaan eräpäivään mennessä takaisin OK Moneylle, siihen määrättyine korkoineen ja kuluineen. Lainojen todelliset vuosikorot vaihtelevat 1410,33 %- 330,23 %. Mikäli lainaa ei hoideta ajoissa se alkaa kerryttämään viivästyskorkoa ja saattaa aiheuttaa lopulta asiakkaalle maksuhäiriömerkinnän. Maksuhäiriömerkintä aiheuttaa jatkossa esteen minkä tahansa pikavipin hakemiselle.

okmoney

Hae lainaa OkMoneylta alla olevan napin kautta, tai katso muut pikavippejä tarjoavat yritykset alapuolelta.

eurovippi

Eurovippi.fi on suosittu lainanantaja ympäri Suomea. Se tarjoaa lainojaan mieluusti yli 18-vuotiaille suomalaisille, tarkistaen ensin kuitenkin heidän luottotietonsa.

pikavippifi

Eräs vanhimmista pikavippiyrityksistä, joka tarjoaa lainoja kaikille luottotietonsa omaaville yli 18-vuotiaille.

luottoraha

Toinen pitkän linjan peluri, jonka pikalainat ovat suosittuja ympäri Suomea. Kunhan olet yli 18v, ja omaat hyvät luottotiedot, voit hakea lainaa nopeasti ja helposti heidän kauttaan.