Nordcredit Kokemuksia 2018 – Luotettava vai ei?

Nordcredit Lainojen Pääpointit

Tarjotut lainat:

Melko edullista kulutusluottoa suuremmilla summilla

Lainasummat:

100 - 3000 €

Laina-ajat:

3 - 34 kuukautta

Ikärajat:

20 vuotta

Huomioitavaa:

NordCredit tarjoaa edullista kulutusluottoa 3000 euroon asti. Erinomainen valinta, jos etsit luotettavaa, edullista ja helposti haettavaa kulutusluottoa netistä.

Kuka voi hakea lainaa Nordcreditiltä

Nordcredit on toinen Lainasto Oy:n tarjoamista luotoista, jota on mahdollista hakea netistä nopeasti ja helposti.

Lainasto on sivujemme ykkössuositus mitä tulee 18 vuotiaiden pikavippeihin, joten odotukset Nordcreditin suhteen ovat myös kovat. Vastaako se odotuksia vai joudummeko pettymään, katsotaan miten kä.

Ennen kuin aloitamme tarkemman katsastelun, on hyvä kuitenkin selvittää, ketkä voivat ylipäätänsä lainaa hakea Nordcreditin kautta. Se vaatii seuraavien ehtojen täyttymistä:

  • Suomen kansalaisuus tai osoite Suomessa
  • Vähintään 20 vuoden ikä
  • Ei maksuhäiriömerkintöjä tai muita luotto-ongelmia
  • Mahdollisuus osoittaa henkilöllisyytesi sähköisesti, joko nettipankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteen avulla.

Kaiken kaikkiaan ehdot ovat melko simppelit, ja suurelle osalle ne eivät tule aiheuttamaan ongelmia.

Nordcredit joustoluotto

Nordcredit

Nordcredit tarjoaa siis joustoluottoa. Sen hakeminen tapahtuu avaamalla luottotili haluamaasi summaan 100 - 3000 euron väliltä. Tältä luottotililtä voit sitten tehdä nostoja haluamassasi tahdissa aina luottorajaan saakka ilman uusien hakemusten täyttelyä tai vastaavaa.

Nordcreditin joustoluoton takaisinmaksu toimii siten, että sinun tarvitsee maksaa joka kuukausi vähintään minimilyhennys, joka on vähintään 50 euroa tai korkeintaan 160 € alle 2000 euron luottorajalla tai korkeintaan 220 € 3000 euron luottorajalla.

Saat kuitenkin koska tahansa maksaa myös tätä suurempia eriä, jolloin lainan kokonaiskustannukset pysyvät edullisempina. Kunhan minimierä tulee maksettua, saat muuten päättää itse maksuaikataulun, ja esimerkiksi tehdä lyhennyksiä sen mukaan, paljon sinulle jää käteen kuukausittain. Täten tämä laina sopiikin hyvin heille, joilla tulot tai käteen jäävä rahasumma vaihtelee kuukaudesta toiseen.

Lyhimmillä lyhennyksillä laina maksetaan takaisin 3 - 34 kuukauden sisällä, riippuen lainatusta summasta.

Hinnaltaan laina ei ole kovin edullinen. Sen hinta muodostuu kuukausikorosta joka on 5% ja  nostoproviisiosta joka on 14 %. Luoton nimellinen vuosikorko on siis 60 %, ja todellinen vuosikorko riippuen summasta ja maksuaikataulusta noin 100 - 140 %.

Kuinka lainaa haetaan

Saat avattua oman tililuoton nopeasti Nordcreditin kotisivuilta löytyvän kaavakkeen avulla. Täytät vain hakemuksen, ja voit saada tilin auki jo vartin sisällä homman aloittamisesta. Lainahakemuksen täyttö ei nimittäin paljoa aikaa vie, ja lainapäätöksenkin voit saada heti paikalla.

Prosessi eteen siten, että ensin täytät hakemuksen. Sen jälkeen tunnistaudut pankkitunnusten avulla. Sitten voit joko käyttää Instator -palvelua, jolloin saat koneellisen päätöksen heti,  tai lähettää todisteen tuloistasi sähköpostilla tai vaikka Whatsapp viestinä.

Joka tapauksessa, voit tehdä ensimmäisen nostosi jo hyvinkin nopeasti.

Nordcredit on nimittäin eräs nopeimmista paikoista hakea lainaa 2017, ja jos haluat saada nopeaa joustoluottoa, on tämä eräs parhaista lainapaikoista Fleksiluoton ohella.

Nordcredit kokemuksia

Nordcredit kokemuksia

Yritimme etsiä netistä parhaamme mukaan Nordcredit kokemuksia, mutta emme löytäneet yhtään oikein luotettavaksi luokiteltavaa kokemusta, jonka olisimme voineet tähän lisätä.

Koska tilanne oli tämä, ajattelimme tarkastella lainaston kokemuksia, koska Nordcredit kuuluu tämän yrityksen alle, ja ehkä näistä kokemuksista saisimme kuitenkin kuvan, miten tämä laina toimii käytännössä. Ja koska Lainasto tarjoaaa hyvin vastaavaa joustoluottoa kuin Nordcreditkin, niin varsinkin sen kokemukset vastaavat varmaankin aika hyvin Nordcredit kokemuksia.

Näistä käy ilmi, että palvelu kyllä pelaa, mutta miinusta se saa melko korkeista kustannuksista, varsinkin jos lainaa ei makseta takaisin nopeasti. Ja Lainaston tuotteista juuri tässä joustoluotossa kustannukset ovat kaikkein korkeimmat.

Tässä muutamia esimerkkeinä poimittuja:

Itse yritin useammasta puljusta ottaa kulutusluottoa ja lainastolta sain tuon 2000e asti olevan joustolimitin. Seuraavaksi korkein lainatarjous hakemistani paikoista oli 400e laina. Olen ansiosidonnaisella ja nettotulot hieman reilut 1400e/kk. Eli jos joku ansiosidonnaisella oleva tarvitsee lainaa 200-2000e väliltä niin tuolta ainakin saa, muualta ei herunut mistä yritin.

Ansiosepposidonnaine / Suomi24 

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko tyypilliselle 2000 euron luotolle on 122,54 %. -Teksti suoraan Lainaston nettisivun etusivulta tältä päivältä. Siinä on miltei sata prosettia Isompi korko kuin millään muulla vastaavanlaisella lainatuotteella. Neuvon samaa kuin helkilö tuossa ylempänä. Maksakaa pois toisella velalla, ja pitäkää säästyneet fyrkat Itsellänne. Huom! Ovat kyllä sinäänsä rehellisiä, kaikki lukee ihan avoimesti Heidän sivuillaan. Lainanotto on aina vapaaehtoista.


Hessu Suomi24 

Nordcredit Arvostelu

Nordcredit tarjoaa helpon tavan saada joustoluottoa nopeasti. Ongelmana kuitenkin on, että se ei tule halvaksi. Hinnoittelu on mutkikas, kustannukset nousevat aika suuriksi pitkillä maksuajoilla, ja joustavuuskaan ei ole kaikkein parasta. Tämän takia tätä lainaa on vaikea kovin lämpimästi suositella


3 / 5

Hyvät puolet:
 • Lainaa nopeasti käyttöön
 • Helppokäyttöinen ja helppo hakea
 • Luotettava lainaaja
Heikkoudet
 • Ei niin joustava kuin osa joustoluotoista
 • Hintava
 • Lainaston kallein tuote