Nopsalaina – Luotettava vai ei?

Nopsalainan Vippien Pääpointit

Tarjotut lainat:

pikavipit, pikalainat, pikaluotot

Lainasummat:

2000 - 30000 €

Laina-ajat:

6 - 120 kuukautta

Ikärajat:

Vähintään 22 vuotias

Huomioitavaa:

Nopsalaina on erikostunut suurempiin lainoihin ja luottoihin, joita se tarjoaa melko edullisin hinnoin hieman maksukykyisimille asiakkaille.

Nopsalainan erikoisuutena ovat kilpailukykyiset hinnat suuremmille lainoilla. Nopsalaina on hieman tiukempi luottojensa kanssa kuin monet muut pikalainoja tarjoavat yritykset. Vastaavasti se pystyy paremman seulansa ansiosta tarjoamaan lainojaan pienemmillä kustannuksilla kuin monet kilpailijat.

Nopsalaina onkin erittäin hyvä lainapaikka, kun etsit suurempaa lainaa ja omaat hyvät valmiudet maksukyvystäsi ja pystyt sen selvästi osoittamaan. Nopsalainan luottoja voidaan tarjota seuraavat ehdot täyttäville asiakkaille.

 • Iältään yli 22 vuotta.
 • Suomenkansalaisuus ja suomalainen pankkitili
 • Hyvät valmiudet maksaa laina takaisin sovitussa ajassa
 • Lainaa voi hakea sekä netistä että kännykällä.

Nopsalaina - Lainaa 2000 - 30000 €

Nopsalainalla on mielenkiintoinen systeemi, jossa yksin lainaa voi hakea maksimissaan 10 000 euroon asti. 10000 € asti luottoa voi siis hakea ilman takaajia tai vakuuksia.

Jos kuitenkin haluat saada tätä suurempia summia, pitää lainaa hakea aina yhdessä jonkun muun kanssa. Tällöin kumpikin on yhteisvastuussa lainan takaisinmaksusta, ja vain tällöin voi hakea näitä yli 10000 euron lainoja.

nopsalaina arvostelu

Lainan hakeminen toisen kanssa on hieman monimutkaisempi prosessi, sillä siinä vaaditaan molempien vahvistus lainan ottamiselle. Yksin tehtynä hakemusprosessi on todella helppo, ja lainasopimuksen voi allekirjoittaa suoraan netissä tai kännykällä.

Nopsalainan lainojen korot ovat selvästi pienemmät kuin monien muiden toimijoiden, ollessa vain noin 10 - 40 % luokkaa vuositasolla. Mitä suurempi lainasumma on, ja mitä pidempi sen takaisinmaksuaika on, sitä pienempi sen todellinen vuosikorko tulee olemaan. Itse nimelliskorko on tällä hetkellä kaikissa lainoissa 8,9 %. Tähän päälle tulee kuitenkin sopimusmaksu sekä tilinhoitomaksu, jotka vaikuttavat todelliseen vuosikorkoon.

Halvan hinnan kääntöpuolena on kuitenkin tiukemmat vaatimukset lainansaajilta, jonka takia tämä lainapaikka toimiikin parhaiten vain hieman parempituloisten keskuudessa ja henkilöillä, jotka voivat selvästi osoittaa maksukykyään. Onneksi lainojen maksuaikoja on mahdollista saada hyvinkin pitkiksi, joka helpottaa niiden takaisinmaksua.

Pidemmillä maksuajoilla kuukausierät jäävätkin melko helposti alle 100 euron tasolle, johon monella kyllä on varaa ja kykyä maksaa. Täten nämä lainat eivät sulje poiskaan ei niin varakkaita, mutta silloin vaaditaan pidempiä maksuaikatauluja.

Yksi hyvä käyttötarkoitus Nopsalainan luotolle on myös useiden muiden pikavippien yhdistäminen yhden edullisemman lainan alle, jota voi sitten maksaa pidemmällä aikataululla vuosien aikana takaisin.

Vipin hakeminen ja muut yksityiskohdat

Helpoiten saat haettua lainaa Nopsalainalta heidän nettisivujensa kautta. Sieltä voi helposti vertailla hintoja eri vaihtoehtojen välillä, ja täyttää lainahakemuksen kaikkein helpoiten. Lainaa on kuitenkin mahdollista hakea myös kännykän avulla, joskin tämä reitti voi olla hieman työläämpi. Netti on suositeltu tapa hakea lainaa.

Lainahakemuksen voi laittaa menemään ympäri vuorokauden koska tahansa, eikä hakemus itsesään maksa mitään. Vastaus hakemukseen annetaan samantien, joten tiedät heti hyväksyttiinko lainahakemuksesi vai ei.

Hakuprosessin aikana pyydetään usein lähettämään tiliote tai palkkakuitti tai muu tosite, joka todistaa maksukykyäsi. Helpoiten teet tämän kun skannaat pyydetyn tositteen tietokoneelle, ja laitat sen menemään sähköpostilla.

Vaikka rinnakkaishakijaa ei vaadita kuin yli 10000 euron lainoissa, sen lisääminen pienempiin lainoihinkin lisää lainansaannin todennäköísyyttä. Tällöin kyseessä on sitten laina takaajalla.

Hyväksytty laina maksetaan lähes aina saman päivän aikana, melko nopeasti päätöksen jälkeen. Suurilla lainoilla voi kuitenkin kestää hieman kauemmin, ennen kuin ne maksetaan tilillesi. Suurin osa luotoista ilmestyy kuitenkin rahana tilillesi jo saman päivän aikana, jos hakemus on lähetetty ajoissa.

Nopsalaina.fi Arvostelu

Nopsalaina on erinomainen vaihtoehto, kun etsit suurempaa lainaa ja omaat hyvät maksukyvyt. Tätä luottoa ei anneta niin helposti kuin monissa muissa paikoissa, mutta jos sen saat, nautit edullisemmista koroista ja pidemmistä maksuajoista kuin monissa muissa paikoissa. Suurille lainoille Nopsalaina onkin erinomainen.


5 / 5

Hyvät puolet:
 • Edulliset korot varsinkin pitkillä lainoilla
 • Lainaa jopa 30000 €
 • Kaikille lainoille jopa 120 kuukauden maksuaika
 • Lainahakemuksen voi tehdä kännykälläkin ja päätös tulee heti
Heikkoudet
 • Tiukemmat vaatimukset lainaajilta voivat olla ongelma joillekkin
 • Korkeahko ikäraja
 • Vaaditaan toinen henkilö takaajaksi yli 10000 € lainoissa