Limiitti Kokemuksia 2018 – Luotettava vai ei?

Limiitti Lainojen Pääpointit

Tarjotut lainat:

Lainaa ja luottoa. Uusilla asiakkaille jopa 300 euroa ilman kuluja tai korkoa!

Lainasummat:

100 - 2000 €

Laina-ajat:

3 - 30 kuukautta

Ikärajat:

20 vuotta

Huomioitavaa:

Limiitti tarjoaa lainaa melko lyhyillä maksuajoilla. Lainat eivät ole halvimpia, mutta avokätinen 300 euron kuluton vippi uusille asiakkaille kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

Limiitti ensilainatarjous

Limiitin ehdottomasti houkuttelevin ja vetävin tarjous on sen kuluton vippi jopa 300 euroon saakka uusille asiakkaille. Tässä lainassa ei siis ole mitään kuluja, kunhan se maksetaan kokonaisuudessaan takaisin 45 päivän aikana.

Hae oma kuluton vippisi jo tänään tästä >>​

Limiitti lyhyesti

 • Lainanhakijalta vaaditaan vähintään 20 vuoden ikää, suomenkansalaisuutta ja pysyvä asuinpaikka Suomessa. Lisäksi maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla
 • Lainaa voi hakea 100 - 2000 euron väliltä
 • Maksuajaksi saa valita 3 - 30 kk (paitsi ilmaistarjouksessa)
 • Lainaa maksetaan takaisin joka kuukausi sovittavalla erällä
 • Jos otat luottoa, maksat kustannuksia vain nostetusta rahasta.
 • Mahdollista saada maksuvapaa kuukausi tai lyhennysvapaa kuukausia lisämaksusta.
 • Hakemuksen voi täyttää jo parissa minuutissa

Kuinka lainaa haetaan

Limiitti kokemuksia

Lainaa on todella helppo hakea Limiitistä. Kerrot vain kuinka paljon lainaa haluat, täytät hakemuksen ja tunnistaudut verkkopankkitunnuksilla, ja laina siirretään nopeasti tilillesi kun hakemus on hyväksytty.

Limiittin lainat ovat enemmänkin luottoja nimestään huolimatta. Tämä tarkoittaa sitä ,että saatuasi luottoa vaikka 1000 euroa, voit kuitenkin nostaa sitä pienemmissä erissä tai koko summan kerralla. Jos nostat vaikka vain 200 euroa, maksat kuluja myös vain tästä osuudesta. Voit sitten jälkikäteen nostaa ilman uusia hakemuksia aina tuohon sovittuun luottorajaan asti.

Luoton kuluja on hieman haastava arvioida, sillä hinta muodostuu usean pienemmän tekijän summasta. Näitä ovat mm. korkokulut, avausmaksu, nostopalkkia yms. Todellinen vuosikorko on kuitenkin aina 49,77 ja 131,66 % välillä. Siihen vaikuttaa erityisesti lainasumma, haluttu maksuaika sekä muut yksilölliset tekijät kuten maksukyky ja riskikartoitus.

Kun hakemus on lähetty, saat tiedon onko se hyväksytty heti saman tien ja voit laittaa noston tulemaan. Halutettasi voit myös ajastaa noston, ja laittaa siihen 6 - 48 tunnin viiveen.​

Kuinka nopeasti saan rahat?​

Limiitti maksaa rahat tilillesi todella nopeasti anomuksestasi. Rahat olevat tilillä käytössäsi yleensä jo tunnin kahden sisällä. Esimerkiksi Nordean ja Danske Bankin tileille rahat voivat tulla jo parin minuutin sisällä.

Joihin harvinaisempiin pankkeihin ja ulkomaalaisiin pankkeihin voi rahansiirto kestää kuitenkin hieman kauemmin.​

Limiitti Kokemuksia

Limiitti.fi on hieman tuoreempi lainapaikka, jonka alku ei sujunut aivan mutkattomasti. Aluksi se kärsi hieman korkeista kustannuksista ja epäselvistä ehdoista, jotka näkyvät vielä kun lukee netistä Limiitti kokemuksia.

Limiitti kokemukset ovatkin selvästi ristiriitaisempia kuin esimerkiksi Vivuksen tai Credit24 kanssa. Lainoja pidetään kalliina, ja ehtoja hieman epäselvinä, joskin nykyään parempina kuin alkuaikoina.

Jatkuvana lainapaikkana Limiitti ei ehkä siis ole parhaimmilaan, mutta ensilainaajan tarjous on niin hyvä, että kannattaa se mielestäni hyödyntää jos sitä ei ole vielä tehnyt. Täytyy vaan olla tarkkana, että pystyy tuon lainan maksamaan takaisin 45 päivän sisällä. Muuten kustannukset ovat aivan normaalin lainan suuruiset.​

Tässä joitakin verkosta havaittuja Limiitti kokemuksia:

Yksi koroton kuukausi, sen jälkeen TÖRKEÄ korko.

Vierailija vauva.fi keskustelu

Otin limiitistä lainan. Joustava 2000 € asti. 2 nostoa ehdin tehdä ja yhden laskun maksaa, ihan ajallaan.Nostorajaa oli vielä yli 700 euroa ja yritin tehdä 100 € nostoa, ilmoittivat että nosto hylätty - "riskiarvio ei hyväksynyt nostoa". Tämä yllätti. Onneksi en ollut missään reissussa ja raha ei ole ihan välttämätön. Tilipäivään on 4 päivää, makselin huoletta laskuja juuri - ei olisi kannattanut. Päätin, etten enää nosta sieltä, maksan laskuni pois ja limiitti saa jäädä- Onneksi veronpalautuksiakin tulossa joulukuussa, että kyllä selvitään.Hassua minusta se, ettei tuohon voi luottaa. Luottorajaa jäljellä, laskut maksettu, silti nosto evätään. Minulla ei ole mitään maksuhäiriömerkintää ja normaalit, vakituiset kuukausitulot. Jos olisin ollut jossain tien päällä ja riippuvainen tuosta nostosta, aika ikävä yllätys.


riskiarvio Suomi24

Nostin viime yönä vipin, jonka olisi pitänyt tulla tilille 15min sisään. Meni 1,5 tuntia...

Vierailija vauva.fi keskustelu

Millaiset ehdot on Limiitin lainoilla?

Limiitti.fi

Lainaehdot ovat hieman joustamattomat kuin toisissa lainapaikoissa, mutta eivät mitenkään kohtuuttomat kuten tietyissä paikoissa. Niiden voitaisiinkin sanoa olevan keskitason luokkaa.

Jos haluat lainaa 100 - 2000 euroa, ja laina-ajaksi etsit 1 - 30 kuukautta, on Limiitin ehdot todennäköisesti aivan riittävät. Muussa tapauksessa kannattaa katsella vaikka Bigbankiä tai Vivusta.​

Limiitti.fi Arvostelu

Limiitti.fi ei ole ehkä se parhain lainapaikka, mutta sen ilmaistarjous tekee siitä kuitenkin erittäin mielenkiintoisen. Tämä 300 euroon saakka ulottuva kuluton vippi kannattaakin ehdottomasti hyödyntää, vaikka ei muuten tästä paikasta olisi niin kiinnostunut. Normaalihinnat ovat hieman korkeita, mutta muuten firma on vakaata keskikastia.


3.5 / 5

Hyvät puolet:
 • Kuluton lainatarjous 300 euroon asti
 • Rahat maksetaan tosi nopeasti
 • Lainapäätöksen saa heti
 • Maksuajoissa joustavuutta
 • Hakuprosessi todella nopea
Heikkoudet
 • Hieman kalliit lyhyet vipit
 • Ei lainaa alle 20 vuotiaille
 • Kulut muodostuvat niin monesta osasta, että kokonaiskustannusta vaikea arvioida.