Lendo Kokemuksia 2018 – Luotettava vai ei?

Lendo Lainojen Pääpointit

Tarjotut lainat:

Vertailee lainoja kerralla monelta välittäjältä

Lainasummat:

500 - 50000 €

Laina-ajat:

Joustavasti 1 - 15 vuotta

Ikärajat:

20 vuotta

Huomioitavaa:

Lendo auttaa sinua vertailemaan kerralla lainatarjoukset monelta eri firmalta, jonka ansiosta saat parhaan hinnan lainassasi. Loistava paikka kun etsit edullista lainaa. Lisäksi mahdollista yhdistää monta pienempää vippiä yhden lainan alle.

Kuka voi saada lainaa Lendolta

Lendo ei paljoa vaadi, jotta se ottaisi sinut mieluusti asiakkaakseen. Ainoa kunnon vaatimukset ovatkin 20 vuoden ikä tai korkeampi, sekä kunnossa olevan luottotiedot.

Ilman näitäkin hakemuksen voi tietenkin laittaa, mutta se tulee takaisin nopeasti hylättynä.

Sinulla täytyy myös olla keino todistaa henkilöllisyytesi netin kautta, ja tätä varten Lendo vaatii seuraavia asioita:​

  • Suomen kansalaisuus
  • Pankkitunnukset omalla nimellä
  • Puhelinnumero, jonka numero ei ole salattu ja on rekisteröity sinun nimiin.

Lisäksi tarvitset vielä toimivan sähköpostiosoitteen, johon lainatarjoukset lähetetään sitä mukaa kun niitä tulee.

Lendo vaatii siis muutamia seikkoja lainanhakijoilta, mutta harvalla suomalaisella ei näitä ole jo valmiina käytössä vuonna 2018. Tämän takia näitä ei voida pitää kovin rajoittavina tekijöinä lainanhaussa.

Kuinka lainaa haetaan

Lendo kokemuksia

Lainan hakeminen Lendolta on hyvin helppoa.

Menemällä Lendon sivuille, näet siellä suuren ja huomiota herättävän lainahakemuskaavakkeen, jonka täyttämällä prosessi alkaa.​

Hakemuksen täyttäminen on todella helppoa ja nopeaa, ja ​sen täyttämisessä ei kauaa mene. Hakemuksen täyttö on myös hakijalle täysin ilmaista, eikä se sido sinua mitenkään ottamaan vastaan saamiasi tarjouksia, vaan voit aina kieltäytyä ja mennä muualle jos saadut tarjoukset eivät miellytä.

Hakemuksessä kerrot paljonko lainaa haluat, ja millaista maksuaikaa etsit. Lainasummia voi valita 100 euron tarkkuudella, ja laina-aikaa vuoden tarkkuudella. Halutessasi voit myös pyytää maksupäivää tietylle päivälle kuukaudessa, vaikka palkkapäivän jälkeiselle päivälle.

Voit myös pyytää useamman jo omaavasi lainan yhdistämistä yhden lainan alle, tai ilmoittaa rinnakkaishakijan, jonka avulla saat parempia lainatarjouksia ja suurempia lainoja.

Lopuksi annat vielä yhteystietosi, ja kerrot työsuhteestasi hieman. Tämän jälkeen palvelu ohjastaa sinut nettipankkiin, jossa todistat henkilöllisyytesi.​ Hakemuksen laittaminen on siis todella nopeaa ja helppoa.

Tarviiko Lendossa takaajia?

Lendo ei vaadi sinulta takaajia, mutta ilmoittamalla rinnakkaishakijan, saat yleensä parempia lainatarjouksia ja sinulle ollaan valmiita antamaan suurempia lainasummia kuin yksin haettaessa.​

Kuinka pian saan rahat käteeni?​

Verrattuna yksittäisiin lainafirmoihin, on Lendolta vipin hakeminen hieman hitaampaa. Kun laitat hakemuksen Lendolle, lähettävät he sen eteenpäin useille eri firmoille, jotka sitten antavat oman tarjouksensa tietojesi perusteella.

Tämä prosessi vie kuitenkin hetken, ja tunnissa rahoja on turha odotella kuten on mahdollista tietyistä firmoista.​

Kuitenkin alle 2000 euron lainat voi saada jo samanpäivän aikana, mutta sitä suuremmissa lainoissa kannattaa varata ainakin muutama päivä.​

Tämä nopeus riippuu myös siitä, kenen tarjouksen hyväksyt. Osa maksaa lainan nopeammin ulos, kun toisilla siinä voi mennä kauemmin.

Lendo ei siis ole nopein paikka saada rahaa, mutta sen avulla sitä saa yleensä kaikkein halvimmalla. Lendon nopeutta voi kuitenkin pitää ihan riittävänä, sillä lainaa voi saada jo samanpäivän aikana kun summat ovat pienempiä, ja isompikin laina yleensä on käytössä melko nopeasti.​

Lendo Kokemuksia

Keskimäärin ihmisillä on hyvät kokemukset Lendolta, ja hyvä on huomioida että lainatarjouksien pyytäminen Lendon kautta on hakijalle täysin ilmaista. Vaikka siis tarjoukset eivät miellyttäisikään, et menetä mitään muuta kuin pari minuuttia aikaa joka meni hakemuksen täyttämiseen.

Lendo on toiminut pidempään jo Ruotsissa ja Norjassa, mutta tuli Suomeen vasta 2014. Sen jälkeen se on kuitenkin noussut nopeasti suosituksi lainojen vertailijaksi, jota on käyttänyt jo kymmenet tuhannet suomalaiset.

Asiakaspalvelu toimii, ja sivuilla on mm. Live chatti, jonka avulla voi kysellä mahdollisia kysymyksiä arkisin työaikaan.

Tässä joitakin netistä löydettyjä Lendo kokemuksia:

Oho mikä pauhaus. Lendo on hyvä pulju, itse kiitoksen velkaa kun sain vipit yhteen luottoon lendolla. !

Vesakesa Suomi24

Löysin edullisen lainan lendolta (pankiltani parempi tarjous mutta ei riitä rahkeet kun ei oo yli 1,750 e tuloja.. että silleen). kuka sano että pankkiin voi luattaa?

Huramus Suomi24

Santanderilta me saatiin 8000€:n laina. Koko prosessiin meni 4 päivää ja rahat tilille. Sähköisesti läheteltiin liitteet, jotka olivat mm.puhelimella otetut valokuvat tilinauhoista ym.

Huramus Suomi24

Millaiset lainaehdot on Lendon lainoilla?

Lendo on itsessään vain lainojen vertailija, joten lainaehdot ja muut tarkemmat seikat riippuvat enemmän siitä, kenen tarjouksen lopulta hyväksyt. Eri firmat tarjoavat haluamaasi lainaa eri ehdoilla, ja mitä paremmin pystyt osoittamaan kykysi maksaa tämä laina takaisin, sitä paremmin pystyt niistä yleensä neuvottelemaan.​

Vertaile siis lainatarjouksia myös niiden ehtojen suhteen, äläkä ota automaattisesti sitä halvinta lainaa.​

Lainojen yhdistäminen Lendolla

Lendon kautta on mahdollista yhdistää myös useampia pienempiä lainoja, jolloin on monesti mahdollista saada niihin myös pienemmät kustannukset ja korot. Lisäksi on paljon helpompaa maksaa lainaa takaisin yhteen paikkaan, kun esimerkiksi 3 eri firmaan.​

Jos haluat yhdistää lainojasi, tarvitsee sinun vain laittaa ​rasti siihen ruutuun lainahakemusta täyttäessäsi. Nin helppoa se on.

Lendo Arvostelu

Lendo on loistava palvelu silloin kun haluat edullista lainaa. Sen avulla vertailet kerralla lukuisia lainapaikkoja juuri sellaisen lainan suhteen kun sinä haluat. Saat tarjoukset nopeasti sähköpostiisi, ja voit sitten valita niistä sen mieluisimman. Ja mikä parasta, tarjousten pyytäminen on täysin ilmaista, eikä sido sinua mihinkään. Tämän takia annamme tälle palvelulle täydet pisteet, sillä sen käytölle ei oikein ole mitään negatiivisia puolia.


5 / 5

Hyvät puolet:
  • Helppo tapa vertailla lainoja nopeasti
  • Täysin ilmainen vertailu
  • Tarjousten pyyntö ei sido mihnkään
  • Luotettava ja tunnettu toimija markkinoilla.
  • Hakemuksen täyttäminen käy nopeasti.
Heikkoudet
  • Ainoana heikkoutena voidaan pitää sitä, että lainaa ei saa käteensä aivan niin nopeasti kuin haettaessa suoraan lainafirmalta. Kuitenkin yleensä rahat saa ainakin parissa päivässä, ja pienemmillä summilla jopa samanpäivän aikana.