Laina.fi Kokemuksia 2018 – Luotettava vai ei?

Laina.fi Lainojen Pääpointit

Tarjotut lainat:

2 vaihtoehtoa, käyttölaina / kertalaina (kulutusluotto vs pikavippi)

Lainasummat:

50 - 5000 €

Laina-ajat:

3 - 60 kuukautta (0,25 - 5 vuotta)

Ikärajat:

20 vuotta

Huomioitavaa:

Laina.fi tarjoaa monenlaista lainaa monenlaisilla ehdoilla. Valikoimaa riittää, ja jos etsit joustavaa lainaa joka on mahdollista saada sellaisilla ehdoilla kun haluat, kannattaa Laina.fi tarjonta tarkistaa.

Kuka voi hakea lainaa Laina.fi osoitteesta

Laina.fi on toiminut markkinoilla jo jonkin aikaa, ja sen omistaa luotettava DFC Nordic Oy.

Tarjolla sillä on kaksi erilaista lainatuotetta, joista toinen on luottotili ja toinen muistuttaa enemmän tavallista pikavippiä. Vaatimukset näiden lainojen saamiseksi on samat, joten niiden välillä eroa ei tule muuta kuin ehkä maksukyvyn perusteella. ​

Lainaa voi hakea Laina.fi -sivuilta löytyvän hakulomakkeen avulla, ja sitä annetaan seuraavat ehdot täyttäville hakijoille:

 • Hakija on ainakin 20 vuotias
 • Hänellä ei ole maksuvaikeuksia tai luottomerkintöjä
 • Hän asuu vakituisesti Suomessa
 • Hän pystyy osoittamaan maksukykyä halumaansa lainaan (summa + maksuaika)

Kuinka lainaa haetaan

Laina.fi kokemuksia

Laina.fi tarjoaa kahta eri vaihtoehtoa, mitä tulee lainaan. Valinta pitääkin siis aloittaa siitä, että päättä kumpi näistä on parempi omaan tarpeeseen.

Laina.fin käyttölaina

Ensimmäinen vaihtoehto on käyttölainan nimellä kulkeva tarjous, joka muistuttaa vahvasti kulutusluottoa nimestään huolimatta.

Kyseessä on luottotili, jota voi hakea 2100, 3000, 4000 tai 5000 euroa. Hyvä on kuitenkin tietää, että tämä ei tarkoita että koko summaa olisi pakko käyttää kerralla tai ollenkaan. Mahdollista onkin tehdä nostoja aina 50 euron erissä, jos siltä tuntuu.

Maksat vain korkoja ja muita kustannuksia siltä osalta minkä olet itsellesi käteisenä nostanut. Itse luottotilin pitäminen ei sinulle maksa.

Takaisinmaksut toimivat siten, että maksat joka kuukausi takaisin joko 10 % nostetusta lainasta, tai 50 euroa.​ Koskaan ei kuitenkaan ole tarve maksaa yli 300 euroa kuukaudessa, oli lainasumma kuinka suuri tahansa.

Mahdollista on myös koska tahansa maksaa koko laina pois, mutta silloin pitää ensin ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

Tämä vaihtoehto sopii yleensä parhaiten, kun haluat rahaa arjen menoihin tai kulutukseen, tai jos et tiedä tarkalleen paljonko rahaa oikein tarvitset. Tämän avulla voit maksaa loppujen lopuksi kuluja vain siltä osalta mitä tulee käytettyä.​

Laina.fin kertalaina

Laina.fi tarjoama kertalaina on taas sitten perinteisemmän vipin tapainen, jossa koko lainasumma maksetaan kerralla tilillesi.

Tätä lainaa voi hakea 600 - 5000 euron väliltä, ja se maksetaan takaisin joko 12, 24, 36,48 tai 60 kuukaudessa, eli 1 - 5 vuodessa.

Tälläisen lainan kulut ovat helpompia arvioida, mutta toisaalta jos koko summaa ei tule käytettyä, joutuu maksamaan ylimääräisiä kustannuksia. Jos kuitenkin haet lainaa esimerkiksi uuden pesukoneen ostamiseen, on tämä lainavaihtoehto ehkä se parempi.​

Laina.fi

Kuinka nopeasti saan rahat?​

Kun haet lainaa klo 7 - 23 välisenä aikana, saat rahat tilillesi äärimmäisen nopeasti. Kun olet tunnistautunut ja täyttänyt hakemuksen, saat alustavan päätöksen heti, ja rahat siirtyvät pankkitilillesi jo alle tunnissa suurimmassa osassa tapauksia.

Laina.fi käyttää nykyisin myös Instantor -palvelua, joka tekee päätöksen hakemuksen hyväksymisestä heti. Tämän vaihtoehdon avulla onkin mahdollista entisestään nopeuttaa rahojen saamista.​

Mahdollista onkin siis saada lainaa käyttöösi jo 30 minuutin sisällä hakemuksen täytön aloittamisesta!

Laina.fi Kokemuksia

Laina.fi on ollut toiminnassa jo pitkään, ja asiakkaita sille on vuosien varrella kertynyt paljon.

Laina.fi kokemuksia lukiessa huomaa sen jakavan jonkun verran mielipiteitä. Varsinkin alussa paikan luottoehdot olivat hieman hämärät, mutta niitä on onneksi korjattu alun vaikeuksista lähtien.

Monilla kaikki on toiminut hyvin, mutta jonkin verran negatiivista palautetta on tullut tämän firman asiakaspalvelun hitaudesta.

Tässä joitakin bongattua Laina.fi kokemuksia:

Käytössäni on DFC:n käyttölaina. Asiat hoituvat hyvin netin kautta. Vain hyviä kokemuksia Laina.fistä. Ensimmäisellä kerralla en tosin saanut heti lainaa.

Käyttölainaaja  lainamaatti.com

Laina.fin kertalainaa hain viime viikolla ja sain rahat nopeasti tilille. Kannattaa käyttää heidän tarjoamaa Instantor-palvelua, koska lainapäätöksen sai heti. Suosittelen myös muille. Kertalaina on edullisempi kuin monen muun toimijan tililuotot.


Mikko lainamaatti.com

Hain eilen laina.fi osoitteesta lainaa. Kaikki meni hyvin ja laina hyväksyttiin alustavasti ja lainan pitäisi tulla tilille kunhan lähetän palkkakuitin. Lähetin palkkakuitin jossa oli kaikki jo ennestäänkin ilmoittamani tiedot mutta mitää vastausta ei kuulunut. Olen lähettänyt kaksi kyselyä aiheesta asiakaspalveluun mutta minkään näköistä vastausta ei ole tullut. Ei yhtään mitään. Alkaa pikkuisen ihmetyttämään kyseisen puljun toiminta kun ei mihinkään postiin vastata. Onko muilla kokemuksia kyseisestä puljusta? Kauanko on lainan saaminen on kestänyt?

hohhoijjakkaa Suomi24

Millaiset ehdot on Laina.fi:n lainoilla?

Mikäli haet käyttölainaa eli luottoa, on siinä se hyvä puoli että itse luoton hakeminen ei maksa sinulle mitään. Vain sen käyttäminen ja nostaminen tilillesi.

Muuten Laina.fi lainojen kustannuksia voisi arvioida keskimäärin kohtalaisiksi. Ne ovat edullisempia kuin monessa muussa paikassam eivätkä korot nouse aivan kauhean suuriksi pidemmilläkään maksuajoilla.

Kertalainassa todellinen vuosikorko on pirenempi, kun taas luotolla se voi nousta hieman suuremmaksi. Kaikki riippuu kuitenkin lainasummasta, maksuajasta ja nostojen määrästä yms.

Tämän takia kannattaakin laskea kustannuksia juuri haluamallesi lainalle tästä heidän lainalaskuristaan. Se antaa tarkimman arvion juuri sinun tarpeesi mukaiselle lainalle.​

Laina.fi Arvostelu

Laina.fi tarjoaa sekä luottoa että pikalainaa. Kumpikin on kohtuullisesti hinnoiteltu, ja kokemukset niistä ovat ihmisillä keskimäärin positiiviset. Tämän firman valikoimista löytyykin laina lähes jokaiseen makuun, ja täten sitä voi suositella suurelle osalle lainaajista.


4 / 5

Hyvät puolet:
 • Luottoa tai lainaa, valinta on sinun
 • Lainaa jopa 5000 euroon saakka
 • Paljon joustua maksuaikataulun suhteen.
 • Korot ja kustannukset erittäin kohtuulliset
 • Hakeminen ja rahojen saaminen nopeaa.
 • Ihmisten kokemukset keskimäärin erittäin positiiviset
Heikkoudet
 • Ei ilmaista ensilainaa uusille asiakkaille
 • Asiakaspalvelussa jonkin verran kehittämisen varaa kokemusten mukaan