Lainaajien Arvostelut


Etsitkö pikavippiä, pikalainaa tai kulutusluottoa, mutta et oikein osaa päättää, keneltä sen ottaisit? Tämä on yleinen pulma monilla, jonka takia olemmekin tehneet arvostelua ja analyyseja monista netissä toimivista pikavippejä tai pikaluottoja tarjoavista yrityksistä.

Tässä listaus jo tekemistämme arvioista. Pidä tämä sivu mielessä, sillä teemme näitä arvioita koko ajan lisää.

Jätä siis näiden firmojen tarkastelu meidän harteillemme, ja lue analyysimme eri vippipaikoista ennen kuin teet päätöksen lainanottamisesta. Valitsemalla sopivan firman, voit saada paremmin tarpeitasi vastaavan lainan, sekä säästää merkittävän summan rahaa.

Tämän hetken paras pikavippitarjous

Lainasto Pikalaina

Lainasto tarjoaa 18 vuotiaille kahta eri lainatuotetta, joista ensimmäinen on pikalaina. Hae tämä 100 - 400 euron laina 12 kk maksuajalla ja saa rahat tilillesi jo tuntien sisällä!

luottoraha

Pitkän linjan peluri, jonka pikalainat ovat suosittuja ympäri Suomea. Kunhan olet yli 18v, ja omaat hyvät luottotiedot, voit hakea lainaa nopeasti ja helposti heidän kauttaan.

Lainasto Joustoluotto

Tarvitseko suurempaa lainaa? Nappaa tästä eräs tämän hetken suurimmista 18 vuotiaille tarjottavista lainoista, ja lainaa jopa 3000 euroa joustoluotolla. Maksat kustannuksia vain siitä osuudesta luottoa, jonka nostat käteesi

pikavippifi

Eräs vanhimmista pikavippiyrityksistä, joka tarjoaa lainoja kaikille luottotietonsa omaaville yli 18-vuotiaille. Luotettavia pikavippejä 18v 6 kuukauden kiinteällä maksuajalla 100 - 300 euroa.

Limiitti

Limiitistä voivat uudet asiakkaat saada jopa 300 euron ensilainan ilman kuluja. Muuten vippiä tarjolla aina 2000 euroon saakka, myös 18 vuotiaille. Tilillä normaalista alle 6 tunnissa.

suomilimiitti arvostelu

Suomilimiitti.fi

Ilmainen ensilaina jopa 1000 euroon saakka uusille asiakkaille. Kohtuulliset kustannukset myös vanhoille asiakkaille pienemmissä lainoissa.

Parhaat Ensilainaajan Tarjoukset

suomilimiitti arvostelu

Suomilimiitti.fi

Ilmainen ensilaina ilman kuluja tai korkoja jopa 1000 euroon saakka uusille asiakkaille. Se onkin markkinoiden suurimpia ensilainaajan tarjouksia. Maksuaikaa jopa 59 pv.

Vivus

Vivus

Vivus tarjoaa vippiä 400 euroon asti ilman kuluja tai korkoja uusille lainaajille. Maksuaikaa tälle lainalle on aina 30 pv, ja se on maksettava kerralla takaisin.