Lainaajien Arvostelut


Etsitkö pikavippiä, pikalainaa tai kulutusluottoa, mutta et oikein osaa päättää, keneltä sen ottaisit? Tämä on yleinen pulma monilla, jonka takia olemmekin tehneet arvostelua ja analyyseja monista netissä toimivista pikavippejä tai pikaluottoja tarjoavista yrityksistä.

Tässä listaus jo tekemistämme arvioista. Pidä tämä sivu mielessä, sillä teemme näitä arvioita koko ajan lisää.

Jätä siis näiden firmojen tarkastelu meidän harteillemme, ja lue analyysimme eri vippipaikoista ennen kuin teet päätöksen lainanottamisesta. Valitsemalla sopivan firman, voit saada paremmin tarpeitasi vastaavan lainan, sekä säästää merkittävän summan rahaa.

Parhaat Pienet Lainat

okmoney

OkMoney.fi

OKMoney tarjoaa lyhytaikaisia, pienempiä lainoja kilpailukykyiseen hintaan kaikille yli 18 vuotiaille suomalaisille.

suomilimiitti arvostelu

Suomilimiitti.fi

Ilmainen ensilaina jopa 1000 euroon saakka uusille asiakkaille. Kohtuulliset kustannukset myös vanhoille asiakkaille pienemmissä lainoissa.

pikavippifi

Pikavippi.fi

Pikavippi.fi on lainapaikka heille, jotka etsivät pientä pikavippiä, jolla on kuitenkin pidempi maksuaika. Tarjolla 100, 200 ja 300 € vippejä 6 kk maksuajalla.

Parhaat Suuret Lainat

nopsalaina arvostelu

Nopsalaina

Nopsalaina tarjoaa luottoa 2000 eurosta aina 30000 euroon asti pitkillä maksuajoilla, joita voi vapaasti päättää itse. Lainat ovat täällä edullisemmat kuin monessa muussa paikassa, mutta seula lainanantoon on myös tiukempi.

Risicum kulutusluotto

Risicum

Risicum on toinen erityisesti suurempia vippejä tarjoavat lainanantaja, jonka kustannukset ovat sieltä edullisemmasta päästä. Tarjolla myös pienempiä lainoja, mutta pääpaino on 1000 - 5000 € lainoissa.

Parhaat Ensilainaajan Tarjoukset

suomilimiitti arvostelu

Suomilimiitti.fi

Ilmainen ensilaina ilman kuluja tai korkoja jopa 1000 euroon saakka uusille asiakkaille. Se onkin markkinoiden suurimpia ensilainaajan tarjouksia. Maksuaikaa jopa 59 pv.

Vivus

Vivus

Vivus tarjoaa vippiä 400 euroon asti ilman kuluja tai korkoja uusille lainaajille. Maksuaikaa tälle lainalle on aina 30 pv, ja se on maksettava kerralla takaisin.

Et oikein tiedä mitä haluat? Tässä vielä listaus kaikista arvostelemistamme lainapaikoista: