Lainaa Pienellä Korolla (2018)


Kun etsit lainaa pienellä korolla, olet tullut oikeaan osoitteeseen. Tähän olemme nimittäin listanneet kaikki parhaat tälläiset lainat ja vipit, jotta sinun on helppo nopeasti ja helposti nähdä tarjonta, ja löytää listalta sopiva laina.

Tämän hetken paras pikavippitarjous

Lainasto Pikalaina

Lainasto tarjoaa 18 vuotiaille kahta eri lainatuotetta, joista ensimmäinen on pikalaina. Hae tämä 100 - 400 euron laina 12 kk maksuajalla ja saa rahat tilillesi jo tuntien sisällä!

Bluefinance vippi

Blue Financen kautta voit hakea pikavippiä 700 euroon saakka 12 kk maksuajalla. Huomaa myös uusille lainaajille tarjolla oleva ilmainen ensilaina!

Lainasto Joustoluotto

Tarvitseko suurempaa lainaa? Nappaa tästä eräs tämän hetken suurimmista 18 vuotiaille tarjottavista lainoista, ja lainaa jopa 3000 euroa joustoluotolla. Maksat kustannuksia vain siitä osuudesta luottoa, jonka nostat käteesi

luottoraha

Pitkän linjan peluri, jonka pikalainat ovat suosittuja ympäri Suomea. Kunhan olet yli 18v, ja omaat hyvät luottotiedot, voit hakea lainaa nopeasti ja helposti heidän kauttaan.

Limiitti

Limiitistä voivat uudet asiakkaat saada jopa 300 euron ensilainan ilman kuluja. Muuten vippiä tarjolla aina 2000 euroon saakka, myös 18 vuotiaille. Tilillä normaalista alle 6 tunnissa.

okmoney

Eräs suosituimmista suomalaisista pikavippiyrityksistä, joka tarjoaa pikavippejä myös 18-vuotiaille.

Kuinka valita sopia laina pienellä korolla?​

Nykyään se on todella helppo eksyä satojen eri lainanantajien markkinoilla markkinoilla. Heidän verkkosivuillaan on vakuuttavia kuvia ja isoja lupauksia, että tämä yritys on se, joka tarjoaa sinulle parasta pikavippiä. Kuitenkin siisti ja nätti ulkomuoto, se ei aina ole totta.

Seuraavassa on muutamia helppoa sääntöjä, jos haluat löytää parhaan lainan pienellä korolla Suomesta ja ottaa nopeasti, turvallisen ja halvan lainan. Tässäpä siis pari ohjetta.

Ensimmäinen sääntö: Valitse luotettava lainaaja

Yksityisen erään tilastotoimiston mukaan Suomessa on noin valtakunnallisella tasolla muutamia yrityksiä jotka ovat joko huijauksia tai ylimainostettuja. Nämä ovat yleensä pieniä firmoja, joilla ei ole toimistoja ja jotka perustuvat vain nettiin.

Siksi jos yritys, johon haluat ottaa yhteyttä lainasta näyttää epäilyttävältä, tarkista verkkosivusto ja selvittää, onko heillä toimipisteitä. Muista, että kaikki verkkopohjaiset yritykset eivät välttämättä ole huijauksia, muttamahdollisuudet, joilla saatat joutua huijatuksia tällaisen yrityksen kanssa, ovat paljon korkeammat. Hyvä paikka on myös varmistaa, että lainaaja löytyy luotonantajarekisteristä.

Toinen sääntö: Tarkista yhteystiedot

Luotettava luotonantaja kertoo kuka on ja mistä heidät voi tavoittaa. Sinun on tarkistettava, onko luottolaitoksella puhelinnumero tai live keskustelu, johon voit ottaa yhteyttä.

Näin voit oppia, kuinka ystävällinen henkilökunta on ja kuinka luotettava yhtiö todella on. Lisäksi sinulla on mahdollisuus kysyä kysymyksiä, jos sinulla on epäilyksiä.

Sääntö kolme: Katso lainaehdot tarkasti

Varmista, että luet lainaajien tiedot, tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja, jotka sijaitsevat lainanantajan yrityksen verkkosivuilla.Näiden osien tietojen on oltava avoimia, helposti ymmärrettäviä ja vakuuttavia.

Ja vaikka tämän tai yrityksen pääsivuilla saattaa lukea, että heille annetaan paras pikalaina, paholainen on pienissä pränteissä näissä asiakirjoissa. Tarkista aina heidän kanssaan, onko kaikki hyvin vai ei.

Neljäs sääntö: Älä hätäile

Pahimmat pikavipit otetaan aina kun on kiire. Sinun saatavilla olevan halvimman, turvallisimman ja parhaan pikalainan varmistamiseksi sinun on huolehdittava huolellisesti yrityksistä, joista haluat hakea apua, punnita kaikki hyvät ja huonot puolet ja yrittä selvittää onko tämä yritys se paras.

Muutama fakta netin pikalainoista

Tällä hetkellä pikapäivälaina-ala ja sen vastapuolet ovat läsnä kirjaimellisesti puolessa planeetan maista. Yhdysvalloista ja Kanadasta Saksaan ja Puolaan sekä Venäjältä Japaniin.

Tilastot osoittavat, että vuonna 2010 ja 2011 noin 10 miljoonaa lainaa otettiin pelkästään Isossa-Britanniassa, mikä on melko vaikuttava numero maassa, jossa on vain 45 miljoonaa väkeä.

Monille taloudellisen tilanteen hetkellinen parantuminen on varmasti 15 minuutin odotuksen arvoinen: se on keskimääräinen aika, jota joudutaan käyttämään lainahakemuksensa antamiseen ja rahan saamiseen.

On 35 valtiota, joissa pikavippialaa ei ole kielletty.

Keskimäärin Yhdysvalloissa otettu lainan määrä on harvoin yli 300 dollaria.Kunkin lainan 50-70 prosentin korolla lainansaajan on maksettava 150 dollaria enemmän.