Lainaa Netistä Ilman Vakuuksia


Monista paikoista on hyvin vaikeaa saada lainaa ilman vakuuksia. Pankit eivät siihen yleensä suostu. Panttilainaamot vaativat aina vakuuksia. Tämän takia pikavipit ovatkin yleensä helpoin keino saada lainaa netistä ilman vakuuksi

Alla listattuna asiallisia vippejä ja pikalainayrityksiä, jotka lainaavat jopa tuhansia euroja ilman vakuuksia. Klikkaa linkkiä siirtyäksesi pikalainayrityksen sivuille.

Tämän hetken paras pikavippitarjous

luottoraha

Pitkän linjan peluri, jonka pikalainat ovat suosittuja ympäri Suomea. Kunhan olet yli 18v, ja omaat hyvät luottotiedot, voit hakea lainaa nopeasti ja helposti heidän kauttaan.

Lainasto Pikalaina

Lainasto tarjoaa 18 vuotiaille kahta eri lainatuotetta, joista ensimmäinen on pikalaina. Hae tämä 100 - 400 euron laina 12 kk maksuajalla ja saa rahat tilillesi jo tuntien sisällä!

Lainasto Joustoluotto

Tarvitseko suurempaa lainaa? Nappaa tästä eräs tämän hetken suurimmista 18 vuotiaille tarjottavista lainoista, ja lainaa jopa 3000 euroa joustoluotolla. Maksat kustannuksia vain siitä osuudesta luottoa, jonka nostat käteesi

pikavippifi

Eräs vanhimmista pikavippiyrityksistä, joka tarjoaa lainoja kaikille luottotietonsa omaaville yli 18-vuotiaille. Luotettavia pikavippejä 18v 6 kuukauden kiinteällä maksuajalla 100 - 300 euroa.

Limiitti

Limiitistä voivat uudet asiakkaat saada jopa 300 euron ensilainan ilman kuluja. Muuten vippiä tarjolla aina 2000 euroon saakka, myös 18 vuotiaille. Tilillä normaalista alle 6 tunnissa.

okmoney

Eräs suosituimmista suomalaisista pikavippiyrityksistä, joka tarjoaa pikavippejä myös 18-vuotiaille.

Miksi voi olla vaikeaa saada lainaa netistä ilman vakuuksia

Pieniä luottoja lainaavat nykyisin useat rahoittajayhtiöt. Lakimuutoksen tähden vuonna -13 vippipalvelut asetettiin rahastamaan pikalainoistaan huomattavasti pienempää korkosummaa kuin aikaisemmin. Lain muutoksen tähden useat pienehköt pikalainaviritelmät sulkivat palvelunsa ja muut palvelut ajautuivat uudistamaan pienlainaasetuksensa ja korkoprosenttinsa. Lakimuunnelman johdosta vuoksi aikaisemmin normaalisti kalliisti arvotetut pikavipit ovat nykyaikana huomattavasti edullisempia asiakkaalle. Uudistuksen ohella pikaluottojen summat muuttuivat silti suuremmiksi, joten muun muassa muutaman sadan pikalainaa ei välttämättä useatkaan pikalainafirmat lainaa jatkossa.

Pieni laina haetaan yleensä siinä tapauksessa, jos käteistä ei ole miltei ollenkaan, eikä sitä myönnetä muista lähteistä. Laina myöskin toivotaan ottaa lyhyessä ajassa pankkitilille. Pikaluottoja nostavat usein alle 30-kymppiset ja vähävaraiset ihmiset. Pikavipin lainaaminen edellyttää riittävän iän, pysyvän asumisen kotimaassa ja kelpoisuuden pienlainaan. Ennen pikalainan hankkimista olisi hyvä tsekata, että pikalainan kykenee suorittamaan takaisin pian, jos näin lainafirma edellyttää.

Korkeakorkoiset pikavipit ovat saaneet aikaan lainojen syntymisestä alkaen runsasta sanan vaihtoa. Suhtautuminen kalliisiin pieniin lainoihin on ollut lähes kaikissa medioissa melkein ainoastaan negatiivinen. Pikalainojen vaivaton ja joutuisa lainaaminen ovat synnyttäneet usealle lainaajalle vippikierteen, sillä pikalainoja ei aina ole pystytty tilittämään luotonantajalle vaaditussa ajassa. Tuollaisista vipeistä on mahdollisesti voinut viritä vippikierre, jossa tapauksessa myöhästyneitä kulutusluottoja maksetaan pois eri pikalainoilla.

Lainaa netistä ilman vakuuksia valitaan kun fyrkkaa kaivataan välittömästi

Pienlainoille on olemassa toki runsaasti muunlaisia versioita. Niitä ovat mm. vertaisluotot, jossa tapauksessa pikalainaa ei lainaa rahoitusfirma, vaan internetin kautta löydettävä ihminen.

Lainavaihtoehtoja ja erityyppisiä lainoja on fiksua tutkia muutenkin koroltaan. Ennen pikaluoton hakemista on hyvä tutkia lisäksi lainan ehdot, huolimatta siitä, että lainaratkaisu ensin vaikuttaisi edulliselta ja asianmukaiselta.

Pikaluotto on edullisesti hinnoitettua kulutuslainaluottoa huomattavasti hinnakkaampi laina. Jos lainanottaja ei tiedä pystyykö lainan lyhentämään lyhyessä ajassa lainanantajalle, lainaajan on hyvä tarkistaa onko vippiyrityksen yleiset ehdot lainan takaisinmaksun suhteen asiallisia. Silloin kun maksuaika pitenee, eikä lainasummaa kykenekään tilittämään lainafirmalle, pikavipin korkosumma saattaa nousta huomattavaksi. Tällöin vaatimatonkin lainasumma saattaa lopulta nousta kustannuksiltaan todella suureksi.

lainaa netistä ilman vakuuksia

Vaikka pikavipit ovat yhä aika lailla kysyttyjä, selvityksen perusteella pelkästään pari % kuluttajista voisi miettiä hakevansa rahan tarpeeseensa ratkaisun pikavipillä. Yli 3/4 henkilöistä ei hakisi pikavippiä missään tapauksessa.

Jos luottoa tarvitsee, kannattaa hakea lainaa aluksi omasta pankista josta luoton saa melkein joka tapauksessa maltillisemmalla korkotasolla ja lisäkustannuksilla kuin muualta. Siinä tapauksessa kun lainaa ei omasta pankista saa, on fiksua verrata eri lainafirmojen luottojen kuluja ja ottaa koroltaan paras ratkaisu.

Pikavippejä lainaavat nykyisin monet pikaluottopalvelut. Lakimuutoksen vuoksi vuonna 2013 vippiyritykset vaadittiin valkomaan pikalainoistaan huomattavasti pienimääräisempää korkotasoa kuin aiemmin. Laissa määrätyn muutoksen tähden monet toimivat lainayritykset lakkauttivat lainapalvelunsa ja muut palvelut päätyivät korjaamaan pienlainapykälänsä ja korkosummansa. Lain uudistuksen seurauksena takia aikaisemmin useissa tapauksissa törkeästi arvotetut pienlainat ovat tällä hetkellä paljon kohtuuhintaisempia asiakkaille. Lain muutoksen takia lainojen rahamäärät muodostuivat silti määrältään suuremmiksi, ja muun muassa jokusen sadan lainaa ei välttämättä useatkaan pikaluottopaikat lainaa tulevina aikoina.

Pikalaina otetaan usein tilanteessa, kun käteistä ei ole likimain ollenkaan, eikä luottoa myönnetä muultakaan. Lainaraha lisäksi tykätään saada hetkessä pankkitilille. Pikaluottoja ottavat usein nuorehkot ja varattomat kuluttajat. Pikalainan lainaaminen edellyttää määrätyn vähimmäisiän, vakituisen oleskelun kotimaassa ja kelpoisuuden pienlainaan. Ennen lainan lainaamista olisi järkevää tarkistaa, että luoton kykenee lyhentämään luotonantajalle määräajassa, jos tällä tavoin lainanantaja edellyttää.

Pienet lainat ovat aiheuttaneet vippien yleistymisestä lähtien tiukkaa kritiikkiä. Asenne kalliisiin pienlainoihin on ollut eri viestimissä lähestulkoon pelkästään moitiskeleva. Pikalainojen kätevä ja liukas saatavuus ovat synnyttäneet lukemattomalle lainan ottajalle vippikierteen, sillä pikalainoja ei välttämättä ole kyetty lyhentämään pois tulevina viikkoina. Lyhentämättömistä vipeistä on mahdollisesti voinut viritä pikalainakierre, jossa tapauksessa vanhoja pikalainoja maksetaan lainafirmalle eri pikavipeillä.

Pikavippi nostetaan jos käteistä kaivataan pikaisesti

Pikalainoille on syntynyt kumminkin runsaasti muita muunnelmia. Tällaisia ovat esimerkiksi vertaislainat, jossa pikalainaa ei anna rahoitusfirma, vaan verkon avulla löydettävä henkilö.

Lainaratkaisuja ja erilaisia pienlainoja on viisasta verrata joka tapauksessa kustannuksiltaan. Ennen vipin ottamista on viisasta lueskella niin ikään lainan ehdot, siitä huolimatta että lainavaihtoehto heti aluksi vaikuttaisi halvalta ja asianmukaiselta.

Pikaluotto on asiallisesti hinnoiteltua suurempaa lainaa aika lailla kalliimpi luotto. Jos lainanottaja ei ole varma pystyykö luoton hoitamaan pikaisesti takaisin, hänen on fiksua selvittää onko pikalainafirman lainaehdot pienlainan lyhentämisen suhteen rehtejä. Silloin kun lainan maksuaika pitenee, eikä vippiä kykenekään lyhentämään takaisin, pikalainan korko voi nousta isoksi. Silloin melko pienikin lainasumma saattaa myöhemmin kiivetä kustannuksiltaan melkoisen huomattavaksi.

Jos kohta pikaluotot ovatkin yhä jonkin verran haluttuja, gallup-kyselyn perusteella pelkästään pari % henkilöistä saattaisi harkita hakevansa rahaongelmiinsa helpotuksen pikavipillä. Yli 75% vastanneista ei hakisi pikalainaa ikinä.

Silloin kun luottoa haluaa ottaa, kannattaa hakea luottoa aluksi omasta pankista josta luoton saa lähes aina kohtuulisemmalla kulutasolla ja lisäkustannuksilla kuin muualta. Silloin kun lainaa ei omasta pankista myönnetä, on järkevää verrata eri lainafirmojen luottojen kuluja ja valita korkotasoltaan sopiva ratkaisu.