Lainaa Heti Ilman Vakuuksia Netistä (2018)


Kun haluat saada netistä helposti lainaa heti ilman vakuuksia, olemme auttamassa sinua. Tähän vertailuun olemme nimittäin keränneet parhaita pikalainoja, vippejä ja muita luottoja joita voit saada heti, ja vielä siis ilman vakuuksia suoraan netistä.

Tämän hetken paras pikavippitarjous

Lainasto Pikalaina

Lainasto tarjoaa 18 vuotiaille kahta eri lainatuotetta, joista ensimmäinen on pikalaina. Hae tämä 100 - 400 euron laina 12 kk maksuajalla ja saa rahat tilillesi jo tuntien sisällä!

Lainasto Joustoluotto

Tarvitseko suurempaa lainaa? Nappaa tästä eräs tämän hetken suurimmista 18 vuotiaille tarjottavista lainoista, ja lainaa jopa 3000 euroa joustoluotolla. Maksat kustannuksia vain siitä osuudesta luottoa, jonka nostat käteesi

Bluefinance vippi
3
Blue Finance Pikavippi

Blue Financen kautta voit hakea pikavippiä 700 euroon saakka 12 kk maksuajalla. Huomaa myös uusille lainaajille tarjolla oleva ilmainen ensilaina!

luottoraha

Pitkän linjan peluri, jonka pikalainat ovat suosittuja ympäri Suomea. Kunhan olet yli 18v, ja omaat hyvät luottotiedot, voit hakea lainaa nopeasti ja helposti heidän kauttaan.

pikavippifi

Eräs vanhimmista pikavippiyrityksistä, joka tarjoaa lainoja kaikille luottotietonsa omaaville yli 18-vuotiaille. Luotettavia pikavippejä 18v 6 kuukauden kiinteällä maksuajalla 100 - 300 euroa.

Limiitti

Limiitistä voivat uudet asiakkaat saada jopa 300 euron ensilainan ilman kuluja. Muuten vippiä tarjolla aina 2000 euroon saakka, myös 18 vuotiaille. Tilillä normaalista alle 6 tunnissa.

Vakuudelliset ja vakuudettomat lainat selitettynä

Jos löydät itsesi vaikeassa taloudellisessa tilanteessa tai tarvitset vain jonkin verran enemmän rahaa lainana, voit harkita henkilökohtaisen lainan ottamista. Tietenkään kaikki lainat eivät ole samoja. Riippuen luotonantajasta voikin tarjota erilaisia määriä, korkoja ja takaisinmaksuaikoja.

Yleisesti ottaen kuitenkin on kaksi pääluokkaa henkilökohtaista lainaa - vakuudelliset ja vakuudettomat. On tärkeää ymmärtää ero, muuten saatat päätyä entistä syvempään taloudelliseen vaikeuteen.

Mikä on suojattu tai vakuudellinen laina?

Yksinkertaisesti turvattu laina on laina, joka vaatii vakuuksia. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun on esitettävä jotain arvokasta, jota lainanantaja voi vaatia, jos et suorita takaisinmaksua, antaen heidät edelleen saamaan takaisin suurimman osan rahoistaan, kun he myyvät sen. Yleinen vakuus voi olla koti, autot tai muut ajoneuvot, maa, kalliit korut jne.

Koska tällainen laina on "turvallinen", lainaa on usein helpompi saada, mikä mahdollistaa suuremman pääoman, edulllisemmat hinnat ja palkkiot sekä pidemmän takaisinmaksuajan.

Yleisin turvattu laina on kiinteistökiinnitys, vaikka ne saattavat koskea myös veneitä, jahteja, autoja ja muita suurempia ostoja.

Kaikki yli 10 000 euron lainat ja luotot todennäköisesti vaatii vakuuksia.

Jos et tee takaisinmaksua ja etkä käy vuoropuhelua lainanantajan kanssa, ongelmat ja sitten vakuuksien myynti voi alkaa. Tämä vaikuttaa myös kielteisesti luottotietoosi, mikä vaikeuttaa tulevaisuudessa luottoa.

Lue lisää turvatuista lainoista täältä - https://en.wikipedia.org/wiki/Secured_loan

Mikä on Vakuudeton laina?

Vakuudettomat lainat ovat siis laina, joka ei vaadi vakuuksia. Lainanantajan näkökulmasta tämä voi olla turvallisempi vaihtoehto, kun jos he joutuvat vaikeuksiin, he eivät suoraan menettäisi mitään arvokasta tai tärkeää kuten heidän kotinsa. Kuitenkin lainanantajan näkökulmasta tämä on riskialttiimpaa, joten he vain lainaavat pienempiä määriä ja antavat vain niille, joilla on hyvä luotto-historia.

Voit käyttää vakuudetonta lainaa maksaa loma, käyttää autoa, kodin korjauksia tai pienempiä ostoksia. Sinulla ei todennäköisesti ole tarjolla yli 10 000 euroa, ellei ansaita hyvää summaa ja sinulla on hyvät luottotiedot. 

Miten saada lainaa ilman vakuuksia netistä?

lainaa heti ilman vakuuksia

Vakuuttamattomalle lainalle laitetaan yleensä vain muutamia perusedellytyksiä, mutta jos sinulla on jo useita luottokortteja, lainoja ja muita luottotappioita, et juuri koskaan tule tälläistä lainaa saamaan.

Sinun on oltava vähintään 18-vuotias, koska lainoja ei voida antaa alaikäisille. Sinulla on myös oltava säännöllinen kuukaudessa, jotta voit osoittaa kykysi tehdä takaisinmaksuja normaaleissa olosuhteissa.

Riippumatta lainan tyypistä minkä otat olet velvollinen tekemään takaisinmaksuja säännöllisesti. Ainoa poikkeus on joissakin pikavipeissä, joissa teet koko takaisinmaksun yhdellä kertasummalla usein ennen kuin kuukausi on edes kulunut. 

Useimmat muut lainat ovat pidemmän aikavälin sitoumuksia, vaikka yleensä sinulla on kyky maksaa ne pois aikaisin. Tämä voi vaatia sinua maksamaan ylimääräisiä maksuja.

Lainat edellyttävät myös, että maksat pääoman ylittävän koron, joka lasketaan tavallisesti vuotuisena prosenttiluvuna (todellinen vuosikorko tai nimellinen vuosikorko). Tämä prosenttiosuus pääomasta lasketaan vuosittain. Esimerkiksi jos olet lainannut 4000 € 20 prosentin vuosikorolla, vuoden loppuun mennessä maksat yhteensä 800 euroa korkoa.

Jos et tee lainojen takaisinmaksua ja sovi niitä uudestaan, lainanantaja yrittää ensin selvittää sinulle takaisinmaksua koskevan suunnitelman, mutta jos tämä ei onnistu, hän aloittaa keräysmenettelyn ja voi ryhtyä tiettyihin siviilitoimiin. Jos asetat jotakin vakuudeksi, tämä voidaan ottaa, muuten saatat jäädä entistä pahempiin ongelmiin.