Koroton Pikavippi - Mistä sellaisen voi saada?


Ymmärrän hyvin, jos olet skeptinen kuullessasi korottomasta pikavipistä. Pikavipit yhdistetään yleensä korkeisiin kustannuksiin, joten ajatus niiden saamisesta ilman korkoa tai muita kuluja kuullostaa älyttömältä.

Tämä ei kuitenkaan ole valetta, vaan täyttä totta. Selityskin on yksinkertainen.

Kilpailu lainamarkkinoilla on nimittäin tänäpäivänä niin kovaa, että firmat ovat valmiita tarjoamaan huikeita tarjouksia uusille asiakkaille, houkutellakseen heidät sisään.​ Tämä on vähän samanlainen tilanne kuin esimerkiksi ruokakaupoilla, jotka tarjoavat jotakin tuotetta tosi halvalla, jotta asiakkaat valitsisivat juuri heidän kauppansa.

Tällä hetkellä korotonta lainaa on tarjoamassa ainakin 4 eri yritystä. Näiden ilmaisten lainojen summat vaihtelevat parista sadasta eurosta jopa 1000 euroon saakka. Kyllä, on mahdollista saada jopa 1000 € lainaa, ilman mitään korkoja tai muita kustannuksia!​

Seuraavat paikat antavat kaikille uusille asiakkaille ilmaisen ensilainan, joten jos et ole kyseisiä palveluja vielä hyödyntänyt, kannattaa nämä tarjoukset ehdottomasti hyödyntää, ennen kuin ne loppuvat!​

Vivus

Tunnettu ja luotettava vippifirma, joka tarjoaa uusille asiakkaille lainaa 400 € asti ilman korkoja tai kuluja 30 päivän ajaksi.

suomilimiitti

Suomilimiitillä on tarjolla markkinoiden suurin koroton pikavippi. Uusien asiakkaiden onkin mahdollista saada jopa 1000 € ilman korkoja tai kuluja seuraavan kuukauden viimeiseen päivään asti.

Ferratum

Eräs vanhimmista ja luotetuimmista lainafirmoista tarjoaa nykyään vippiä 300 euroon asti ilman kuluja ja korkoja uusille asiakkaille 30 päiväksi.

Hyödynnä ylläolevat tarjoukset ennen kuin ne loppuvat, ja ota ilmainen pikavippisi ilman korkoja jo tänään. Tarjoukset ovat voimassa siis vain uusille asiakkaille, ja niissä on yleensä kiinteä 30 päivän maksuaika.

Ole tarkkana myös näiden lainojen maksuaikataulun kanssa, ehkä jopa tarkempana kuin monien normaalien lainojen kanssa, sillä niistä luistamisella on kovat seuraukset. Aina, jos et siis maksa lainaa takaisin ajoissa, joudut korottomien pikavippienkin kohdalla maksamaan kaikki lainasta aiheutuneet kustannukset, jos takaisinmaksu on myöhässä.

Tämä tarkoittaa siis sitä ,että menetätä kaiken edun näistä tarjouksista jos myöhästyt maksussa, jonka lisäksi lainan hintaan tulee vielä muut normaalit korvaukset myöhästymisestä, jotka ovat yleensä todella hintavia.

Ole siis tarkkana, ja huolehdi siitä, että pystyt nämä kyseisest lainat maksamaan ajoissa.​