Koroton Laina - Mistä sellaisen voi saada?


Ajatus ilmaisesta lainasta, tai toisinsanoen lainasta ilman korkoa voi kuullostaa epäuskottavalta, jonka takia osa ei ole vielä näitä tarjouksia hyödyntänyt. Miksi kukaan antaisi koronta lainaa, se on kysymys mikä saa monet epäuskoiseksi. Meillähän on jo "liian hyvää ollakseen totta" sanonta ihan omasta takaa Suomessakin.

Kuitenkin nämä tarjoukset ovat aivan totta, vaikka voivatkin kuullostaa välillä jopa liiankin hyvältä. Nämä ovat asiakkaiden houkuttelukikkoja, joiden avulla on tarkoitus saada uusia asiakkaita lainaajan pakeille. Tämän takia he ovat valmiita tarjoamaan näin kovaa tarjousta uusille asiakkaille, ja miksi korottomia lainoja on ylipäätänsä olemassa​

Seuraavassa on listattu tällä hetkellä (vuonna 2021) tarjolla olevat korottomat lainat paremmuusjärjestyksessä.

Tämän hetken paras koroton laina

vikinglaina

Vikinglaina on kansainvälinen pikavippejä välittävä firma, joka tarjoaa 20 - 2250 € vippejä kaikille yli 18v asiakkaille.. Ja mikä parasta, ensimmäinen laina on aina täysin ilmainen, ilman mitään kuluja!

Vivus

Tunnettu ja luotettava vippifirma, joka tarjoaa uusille asiakkaille lainaa 400 € asti ilman korkoja tai kuluja 30 päivän ajaksi.

suomilimiitti

Suomilimiitillä on tarjolla markkinoiden suurin koroton pikavippi. Uusien asiakkaiden onkin mahdollista saada jopa 1000 € ilman korkoja tai kuluja seuraavan kuukauden viimeiseen päivään asti.

Ferratum

Eräs vanhimmista ja luotetuimmista lainafirmoista tarjoaa nykyään vippiä 300 euroon asti ilman kuluja ja korkoja uusille asiakkaille 30 päiväksi.

Miksi kukaan tarjoaisi korotonta lainaa?

Oletko vielä epäileväinen näiden lainojen suhteen? Jos kyllä, voit olla tyytyväinen sillä ymmärrän hyvin miksi näihin lainoihin suhtaudutaan niin epäil​len. Lainat ja korot kuuluvat yleensä yhteen kuin paita ja peppu, jonka takia on vaikea ymmärtää miksi kukaan lainaisi rahaa, jos ei saisi siitä mitään korvausta.

koroton laina

Jos kuitenkin avaan tämän korottoman lainan ideaa hieman tarkemmin, ehkä sinullekin tulee selkeämpi kuva siitä, miksi näitä ylipäätänsä tarjotaan, ja miksi nämä lainat eivät ole huijausta.​

En tiedä kuinka hyvin olet perillä tämän hetken pikavippimarkkinoista, mutta olet ehkä huomannut että nykyään erilaisia vippipaikkoja on meillä Suomessa hirveän monta.​ Eilenkin kun kuuntelin radiota automatkalla, kuulin 3 eri vippifirman mainokset noin vartin matkan aikana. Kilpailu on siis äärimmäisen kovaa, ja sen takia on tärkeää erottautua jotenkin kaikista muista lainantarjoajista, joita on todella monia.

Pikavipeissä on myös usein se puoli, että siitä paikasta mistä on otettu yksi vippi, otetaan yleensä myös jatkossa vippejä. Osittain tämä johtuu siitä, että kumppanien välille on tullut luottavainen suhde, mutta myös siitä, että paikasta jonne on jo kerran maksettu laina onnistuneesti takaisin, on paljon helpompaa saada uusi laina. Toisen lainan hakuprosessi on yleensä naurettavan helppo verrattuna ensilainaan.

Kun otetaan nämä 2 tekijää huomioon, on aika selvä idea, että ilmaisen ensilainan tarjoaminen vaikuttaisi olevan tehokas tarjous. Sillä erottaudutaan selvästi kilpailijoista, sillä ensilainaa ilman korkoa tarjoaa kuitenkin aika harva firma. Samalla sillä saadaan luotua hyvä asiakassuhde, jolloin lainaaja monesti ottaa jatkossa lainoja tältä samalta firmalta, tällä kertaa vain maksaen ne normaalit kustannukset.​

Vaikka teoriassa olisi mahdollista lainata jopa 5 ilmaista lainaa, ilman että tarvitsisi maksaa yhtään mitään kustannuksia, monet kuitenkin lainaavat sitten mielummin samalta firmalta tulevia lainoja, koska se on niin paljon helpompaa ja vähemmän työlästä. Tämä järjestely tuntuu siis toimivan kummallekin osapuolelle, jonka takia korottomien vippien suosio ja yleisyys on kasvanut nopeasti verrattuna tilanteeseen esimerkiksi 5 vuotta sitten.​