Komplett Bank Kokemuksia 2017 – Luotettava vai ei?

Komplett Bankin Lainojen Pääpointit

Tarjotut lainat:

Suurempia joustoluottoja joustavalla maksuajalla

Lainasummat:

1000 - 50000 €

Laina-ajat:

Joustava maksuaika, jota saa muutella omaan tahtiin

Ikärajat:

23 vuotta

Huomioitavaa:

Komplett Bank on ehkä se paras lainapaikka, mitä tulee joustaviin joustoluottoihin. Hinnat ovat edulliset, ehdot hyvät ja palvelu toimii kaikin puolin.

Kuka voi hakea lainaa Komplett Bankilta

Komplett Bank on hieman uudempi joustoluottoja tarjoava yritys, joka on kuitenkin onnistunut nopeasti saamaan tukevan jalansijan Suomen lainamarkkinoilta.

Se tarjossa vain vakuudettomia joustoluottoja, joihin ei tarvita vakuuksia tai takaajia.

Edullisten hintojen ja suurten lainojen vastapainoksi sitten lainan saamisen kriteerit ovat Komplett Bankissa hieman tiukemmat kuin monessa muussa paikassa.​

Komplett Bank vaatiikin seuraavat asiat, jotta lainaa on mahdollista saada:

 • Suomen väestörekisterissä vähintään viimeiset 36 kuukautta.
 • Maksutiedot kunnossa, eikä maksuhäiriömerkintöjä
 • Vuositulot ovat vähintään 10000 € vuodessa. Palkkatulot, eläketulot ja yrittäjätulot käyvät.
 • Mahdollisuus osoittaa henkilöllisyytesi sähköisesti, joko nettipankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteen avulla. Lisäksi suomalainen pankkitili ja sähköpostiosoite
 • Vähintään 23 vuoden ikä

Komplett Bankin kriteerit ovat siis hieman tiukemmat, mutta monille ei kuitenkaan aiheuta suurempia ongelmia. Ja kuten jo mainittua, näiden kriteerien vastapainoksi saa sitten paljon.

Avaa oma luottotilisi tästä, ja tee ensimmäinen nosto heti kuin haluat

Komplett Bankin lainat

Komplett Bank tarjoaa joustoluottoa, joka ei ole ehkä aivan niin tunnettu lainaväline monille suomalaisille vielä.

Sen suosio on koko ajan ollut kuitenkin kasvussa, ja varmasti tulevaisuudessa siitä tulee koko ajan suositumpi ja suositumpi kulutusluoton korvike.

Joustoluoton idea on se, että lainaa hakiessasi ette sovi mistään maksuaikataulusta. Se voikin tuntua aluksi ihmeelliseltä hakemusta täyttäessä, kun missään ei kysytä haluttua maksuaikaa.​

Ja Komplett Bankin joustoluotto on vienyt tämän vapauden aivan uusille tasoille. Lainasta ei nimittäin ole pakko maksaa kuukaudessa enempää, kuin edellisen kuukauden aikana syntyneet lainan kustannukset.​

Teoriassa olisikin mahdollista jättää laina ikuisiksi ajoiksi auki, joskin ei suositeltavaa. Kuitenkin tämä vapaus sopii erityisen hyvin heille, joille kulut ja tulot vaihtelevat kuukausien välillä. Tällöin voi maksella vähemmän kun rahat ovat tiukilla, ja sitten taas enemmän kun "ylimääräistä rahaa" on tarjolla.

Jos tälläinen mahdollisuus kiinnostaa, on Komplett Bank ehdoton ykkösvalinta tällä hetkellä 2017.

Varsinkin kun Komplett Bankin joustoluotto on eräs markkinoiden edullisimmista. Vaikka se kulurakenne on hieman monimutkainen, voi todellinen vuosikorko monesti jäädä jopa 10 % pintaan, ja yleensäkkin alle 20 prosentin vuositasolle. Tätä voidana pitää jo hyvin edullisena luottona, paljon edullisempana kuin monet pikavipit ovat koskaan.

Avaa oma luottotilisi tästä, ja tee ensimmäinen nosto heti kuin haluat

Kuinka lainaa haetaan

Komplett Bank

Komplett Bankin lainoja voit hakea helposti heidän sivustoltaan, ja lainahakemuksen täyttäminen käy hyvin joutuisasti eikä vie paljoa aikaa.

Sivustolta löytyvän lainalaskurin avulla voit myöskin nopeasti nähdä, paljonko kuukausittain maksettava minimaksu olisi erilaisilla lainasummilla.​

Myös laina tarjous tulee hyvin nopeasti, yleensä lähes saman tien kun olet varmistanut viimeisessä vaiheessa oman henkilöllisyytesi verkkopankkitunnusten avulla.​

Muista myös että saamasi tarjous ei ole vielä sitova, vaan voit myös jättää sen käyttämättä jos se ei sinua miellytä. Jätät tällöin vain allekirjoittamatta sen.

Jos ja kun taas allekirjoitat tarjouksen, saat tehdä nostoja saman tien ja rahat tulevat tilillesi yleensä jo melkein heti.​

Avaa oma luottotilisi tästä, ja tee ensimmäinen nosto heti kuin haluat

Tarviiko Komplett Bank takaajia?

Komplett Bank tarjoaa vakuudettomia lainoja ja luottoa, jonka takia et tarvitse koskaan myöskään vakuuksia tai takaajia lainaa hakiessasi.

Komplett Bank kokemuksia

Kuinka pian saan rahat käteeni?​

Komplett Bank maksaa lainat melko nopeasti tilillesi, kun olet jättänyt nostopyynnön. Kuitenkin jos kerralla pyydetään todella isoja summia, voi tähän prosessiin mennä pari pankkipäivää. Pienet summat saat yleensä heti.

Ja koska hakemus käsitellään niin nopeasti, voi ensimmäinen nosto olla käytössäsi jo reilusti alle tunnissa hakemuksen täyttämisen aloittamiseta. Jos siis rahoilla on kiire, se ei ole ongelma Komplett Bankissa.​

Komplett Bank Kokemuksia

Komplett Bank on luotettava ja tunnettu lainoittaja, joka on tarjonnut lainaa kuluttajille jo monen vuoden ajan Norjassa.

Suomessakin se on ollut suosittu, ja syynä on erityisesti ollut sen edulliset hinnat ja erinomainen maksuaikojen joustavuus. Se selittää myös sitä, miksi sen kokemukset ovat keskimäärin olleet niin positiiviset.

Suurimmat miinukset se onkin saanut siitä, että se on hieman muita vippisivustoja tarkempi lainan antamisesta. Tämän takia osa on ollut pettynyt saamiinsa tarjouksiin, ja osalle jopa lainaa ei olla myönnetty. Kuitenkin kun lainaa on saatu, on siihen keskimäärin oltu tyytyväisiä.​ Joillakin kuitenkin on ollut hieman viiveitä rahojen saannin suhteen, joskin näiden pitäisi olla paremmalla tolalla tätä kirjoittaessa.

Tässä joitakin netistä löydettyjä Komplett Bank kokemuksia:

Me saatiin mutta ei tuolla 4,9% vaan luku 11 % mutta sopiva meille, koska maksetaan toi nopeasti pois (kulut pienet). Tohon korkoon vaikuttaa selkeästi lainattu summa eli mitä isompi luku sen pienempi on korkokin.

vierailija Kaksplus foorumi

Me saimme päätöksen tunnissa. Sitten 2 päivän radiohiljaisuus ja kolmantena ilmestyi 15t tilille. Hyvin toimi, mutta hiukan outoa etteivät tiedottaneet sitten yhtään mitään. Olisi ollut mukava tietää, että rahat ovat matkalla tilille.

vierailija Kaksplus foorumi

Nopea vastaus ja rahoissa meni 3 arkipäivää (25000 euroa). Oma tili Handelsbankenissa.

vierailija Kaksplus foorumi

Ko. Rahoitusyhtiön kanssa oli ja on mukava asioida. Nopeaa, ystävällistä, asiallista ja helppoa kunhan kaikki tarvittavat dokumentit olivat kelvollisia. Hyväksytty päätös tuli suht. nopeasti. Rahat 1-3vrk:ssa. Joskus elämässä tulee seinä vastaan mm. taloudellisesti. Esim.puolison kuolema, omaisuutta ei kannata vielä myydä verotuksellisista syistä 2v. vainajan kuolemasta pitää täyttyä. Pankista lainaa ei irtoa vaikka kuukauden päästä saisi realisoida omaisuutta ja maksaa sillä nyt akuutisti tarvitsemani laina. Ei ole enää mitään järkeä olla oman Pankki x:n asiakkaana jatkossa. Vuosikymmenet kannoimme sinne rahaa mutta kun apua tarvitsee niin vastaus on EI.

leski_3 Suomi24

Minä hain lainan, sain kyllä sen muutamassa päivässä. Ei ollut ongelmia. Ensin maksoivat velkoja pois ja loput tulivat tililleni. Olen jo maksanut ensimmäisen lyhennyksen. Ei moitittavaa!

yasmin64 Suomi24

Komplett Bank Arvostelu

Mitä tulee joustaviin joustoluottoihin, on Komplett Bank ehdottomasti siellä ykkösluokassa, ellei jopa paras. Tarjolla on luottoa monilla eri summilla, maksuaikaa saa aika vapaasti päättää itse lennossakin, ja lainan hinta on hyvinkin edullinen. Jos täältä vain luottoa saa, ei voi pahasti mennä väärään.


5 / 5

Hyvät puolet:
 • Edullisia lainoja
 • Pakko maksaa joka kuukausi vain lainan muodostamat kulut edelliseltä kuulta.
 • Lainaa saa muuten maksaa täysin omaan tahtiin ilman erillistä sopimista.
 • Tarjolla suuriakin lainasummia
 • Luotettava norjalainen lainaaja
Heikkoudet
 • Vaatii 23 vuoden ikää
 • Tiukempi lainanantaja kuin monet muut vippifirmat.