Parhaat Käyttöluotot


Käyttöluotot ovat uudenlainen lainaamisen muoto, joka on usein hieman monipuolisempi ja joustavampi tapa lainata rahaa kuin perinteiset kiinteäsummaiset lainat.

Pikavippi tai -laina toimii yleensä siten, että siinä lainaa haetaan joku tietty summa, joka sitten maksetaan heti tilille. Käyttöluotto on nimensä mukaisesti enemmän luottoa, eli sitä annetaan, mutta kaikkea ei ole pakko nostaa heti käyttöönsä.

Käyttöluotot toimivatkin siten, että luottoa haetaan 50 - 5000 €, joka sitten myönnetään tai ei. Kuitenkaan koko summa ei siis ole pakko nostaa kerralla, vaan luottoa voi nostella monessa osassa, aina tarpeen mukaan.

Esimerkkinä, jos sinulle myönnettään 1000 € luottoa, voit joko nostaa suoraan koko summan, tai vaikkapa vain 200 €. Jos nostat 200 euroa, jää sinulle luottotilille vielä 800 euroa, jotka voit nostaa myöhempänä ajankohtana, jos tarvitset. Voit myös jättää ne kokonaan nostamatta, jos niille ei olekkaan tarvetta.

Miten tämä sitten on parempi kuin pikavipit? No suurin ero on siinä, että maksat korkoa ja kustannuksia vain siitä summasta, jonka oikeasti nostat. Näin ollen, jos et tiedä tarkkaan kuinka paljon rahaa oikein tarvitset, voit säästää paljon rahaa kustannuksissa ja koroissa, kun haet ensiksi käyttöluottoa, ja sen jälkeen nostat rahaa vain tarpeen mukaan.​

Suosittelemme aloittamaan käyttöluottojen hakemisen seuraavilta yrityksiltä, sillä ne ovat kaikki tunnettuja ja luotettavia firmoja. Mikä kuitenkin parasta, tarjoavat ne uusille lainaajille ilmaiseksi monen sadan euron luottoa, ilman mitään kuluja ja korkoja lyhyeksi ajaksi. Myös vanhoille asiakkaille tarjotut käyttöluotot ovat hyvin edukkaita ja luotettavia, sekä myöskin helppokäyttöisiä.

Vivus

Tunnettu ja luotettava vippifirma, joka tarjoaa uusille asiakkaille lainaa 400 € asti ilman korkoja tai kuluja 30 päivän ajaksi.

suomilimiitti

Suomilimiitillä on tarjolla markkinoiden suurin koroton pikavippi. Uusien asiakkaiden onkin mahdollista saada jopa 1000 € ilman korkoja tai kuluja seuraavan kuukauden viimeiseen päivään asti.

Ferratum

Eräs vanhimmista ja luotetuimmista lainafirmoista tarjoaa nykyään vippiä 300 euroon asti ilman kuluja ja korkoja uusille asiakkaille 30 päiväksi.

Miten käyttöluotot toimivat?

Älä hämmenny, jos et löydä suoraa mainintaa käyttöluotoista näiltä lainaajien sivuilta. Monesti rakkalla lapsella on monta nimeä, ja sama koskee myös käyttöluottoja. Niitä kutsutaan monesti ihan vain luotoiksi, ja tai hyvin samaa asiaa tarkoittavaksi joustoluotoksi.

Käyttöluoton hakeminen on hyvin helppoa. Laitat vain hakemukseen summaksi sen rahamäärän, jonka haluat hakea luottoa. Kannattaa siis mielummin ottaa hieman ekstraa, sillä et joudu kuitenkaan maksamaan mitään kustannuksia tai muita korkoja kuin siitä summasta, jonka lopulta nostat itsellesi rahaa.

käyttöluotto

Monet hakevatkin luottoa semmoisen summan, joka varmasti riittää heidän tarpeisiinsa. Usein voi olla hieman työlästä hakea uutta luottoa, eikä sitä myönnetä jos edellinen ei ole maksettu, jonka takia voi olla haastavaa jos rahat loppuvat ja luotto on jo kokonaan nostettu. Hae siis varuilta hieman ylimääräistä, koska siitä ei ole mitään haittaa, mutta se voi auttaa paljon yllättävissä tilanteissa.​

Verrattuna pikavippeihin käyttöluottojen voidaankin olevan parhaimmillaan, kun ei tiedetä tarkalleen paljonko sitä lainaa tarvitaan.​ Jos taas tiedät tarkalleen, paljonko lainaa tarvitset, esimerkiksi 400 euroa uuteen pesukoneeseen, voit yleensä saada sen hieman helpommin hakemalla suoraan sen kokoista pikalainaa.

Kuitenkin monissa tapauksissa on käyttöluottojen monipuolisuus ja joustavuus iso etu, jonka takia niiden suosio on kasvanut vuodesta toiseen. Monesti ne tarjoavat joustavan ja edullisemman tavan hakea vararahastoa, jota voi sitten käyttää tarpeen mukaan.​