Herttavippi– Luotettava vai ei?

Herttavipin lainojen Pääpointit

Tarjotut lainat:

pikavipit, pikalainat, pikaluotot

Lainasummat:

100 - 400 € 

Laina-ajat:

aina 6 kuukautta

Ikärajat:

Vähintään 21 vuotias

Huomioitavaa:

Herttavippi tarjoaa pienehköjä vippejä pitkällä maksuajalla. Kustannukset ovat kuitenkin melko korkeat ja ikäraja kova tämänkokoisille lainoille. Suosittelemme mielummin kääntymään Euroloanin tai Vivuksen puoleen.

Rating:

Herttavippi on J.W -Yhtiöt Oy:n alaisuudessa toimiva lainafirma, joka on erikoistunut vain pieniin pikavippeihin ja lainoihin.

Se tarjoaakin lainoja ainoastaan 100€ , 200€, 300€ ja 400 € kokoluokissa. Lainoissa on aina maksuaikaa 6 kuukauden ajan, eikä sitä voi muuttaa tai sopia toisin. Ensimmäiset 5 kuukautta maksuerät ovat aina 10 % lainasummasta. (esimerkiksi 10€ 100 € lainassa ja 30 euroa 300 € lainassa) Ylitse jäänyt summa tulee sitten kerralla maksuun viimeisenä kuuna, joka on selvästi suurempi.

Lainojaan herttavippi tarjoaa seuraavat ehdot täyttäville lainaajille.

  • Iältään yli 21 vuotta.
  • Suomenkansalaisuus ja suomalainen pankkitili
  • Hyvät valmiudet maksaa laina takaisin sovitussa ajassa
  • Lainaa voi hakea sekä netistä että kännykällä.

Herttavipin lainat

Herttavipin lainojen kuluksi muodostuu aina 37,5 % lainatusta summasta koko kuuden kuukauden jaksolle.

Tätä kustannusta voidaan pitää melko kovana, sillä esimerkiksi Pikavippi.fi tarjoaa myös kiinteitä 6 kuukauden pikalainoja selvästi edullisemmin, 25 % kokonaiskustannuksella.

Toisaalta monet 21 vuoden ikää vaativat paikat tarjoavat tämänkokoisia lainoja huomattavasti edullisemmin, joskaan ei aina aivan täydellä 6 kuukauden maksuajalla. Esimerkiksi Euroloanilta on mahdollista saada 400 euroa lainaa 4 kuukaudeksi vain 5 % kokonaiskustannuksella!​

herttavippi

Herttavipin lainatarjontaa voidaankin pitää hieman erikoisena yhdistelmänä. Siinä on kovat hinnat, joita näkee yleensä vain 18 vuotiaille tarjottavissa lainoissa. Kuitenkin vähimmäisikäraja on 21 vuotta, jolloin yleensä lainoja, varsinkin näin pieniä saa yleensä huomattavasti halvemmallakin.

Vaikuttaakin hieman siltä, että Herttavippi ei ole oikein keksinyt, kenelle se haluaa lainojaan tarjota. Nyt siinä yhdistyvät lähinnä kummankin lainan huonommat puolet, eli korkea ikäraja ja isot kustannukset. Ja mikä ihmeellisintä, uudet asiakkaat voivat saada ensilainanaan maksimissaan 200 euroa. Tätä suuremmat lainat, eli 300 ja 400 euron lainat, ovat tarjolla vain vanhoille asiakkaille.

Edellä mainittujen tekijöiden takia heidän lainojaan on vaikea suositella., sillä parempia tarjouksia saa monista paikoista.

Mm. seuraavat lainavaihtoehdot ovat houkuttelevampia kuin Herttavipin tarjoama:

Tämän hetken paras pikavippitarjous

Lainasto Pikalaina

Lainasto tarjoaa 18 vuotiaille kahta eri lainatuotetta, joista ensimmäinen on pikalaina. Hae tämä 100 - 400 euron laina 12 kk maksuajalla ja saa rahat tilillesi jo tuntien sisällä!

Lainasto Joustoluotto

Tarvitseko suurempaa lainaa? Nappaa tästä eräs tämän hetken suurimmista 18 vuotiaille tarjottavista lainoista, ja lainaa jopa 3000 euroa joustoluotolla. Maksat kustannuksia vain siitä osuudesta luottoa, jonka nostat käteesi

luottoraha

Pitkän linjan peluri, jonka pikalainat ovat suosittuja ympäri Suomea. Kunhan olet yli 18v, ja omaat hyvät luottotiedot, voit hakea lainaa nopeasti ja helposti heidän kauttaan.

pikavippifi

Eräs vanhimmista pikavippiyrityksistä, joka tarjoaa lainoja kaikille luottotietonsa omaaville yli 18-vuotiaille. Luotettavia pikavippejä 18v 6 kuukauden kiinteällä maksuajalla 100 - 300 euroa.

Herttavippi Arvostelu

Herttavipin lainatarjonta on hämmentävä. Se vaikuttaa kuin se ei oikein osaisi päättää, kelle sen lainat on oikein suunniteltu. Nyt jäljelle on jäänyt vain korkea ikäraja, korkeat kustannukset ja pienet lainasummat.


2 / 5

Hyvät puolet:
  • Luottetava ja tunnettu omistajayritys
  • Lainanhakuprosessi helppo
Heikkoudet
  • Kalliit lainat
  • Korkea ikäraja
  • Pienet lainasummat, erityisesti uusille asiakkaille
  • Ei joustavuutta lainojen ehdoissa.