Freedom Rahoitus Kokemuksia 2018 – Luotettava vai ei?

Freedom Rahoitus Lainojen Pääpointit

Tarjotut lainat:

Lainan kilpailutusta ja vertailua helposti ja ilmaiseksi

Lainasummat:

600 - 60000 €

Laina-ajat:

1 - 15 vuotta

Ikärajat:

20 vuotta

Huomioitavaa:

Freedom Rahoituksen avulla voit helposti ja nopeasti kilpailuttaa lainasi yhden lainahakemuksen avulla. Tämä ei sido sinua mihinkään, eikä myöskään maksa sinulle mitään.

Kuka voi hakea lainaa Freedom Rahoitukselta

Freedom Rahoituksen kautta on mahdollista yhden hakemuksen avulla saada lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri firmoilta. Se onkin helppo ja nopea tapa katsoa, millaisia lainoja juuri sinulle tarjottaisiin.

Yritys kuuluu samaan ketjuun kuin toinen suosittu lainojen kilpailuttaja Zmarta, joten sen takaa löytyy paljon osaamista ja hyvät suhteet moniin eri lainaajiin. Freedom Rahoitus onkin eräs parhaista ja suosituimmista lainojen vertailuttajista 2017.

Jotta voit käyttää Freedom Rahoitusta, täytyy sinun täyttää seuraavat ehdot:

Freedom Rahoitus lainat

Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus ei siis itse varsinaisesti lainaa tarjoa, vaan se välittää vain hakemuksesi monille lainaajille yhden hakemuksen kautta. Se millaista lainaa tulet saamaan, ja millaisilla ehdoilla riippuukin siis paljon siitä, kenen lainatarjouksen otat vastaan.

Mahdollista on myös jättää kaikki tarjoukset käyttämättä, että sinällään palvelun käyttäminen ei onneksi sido sinua mihinkään. Eikä se myös maksa mitään, joten jos sinulla on 1 - 3 päivää aikaa ennen kuin tarvitset rahat käyttöösi, kannattaa tälläinen kilpailutus ehdottomasti tehdä.

Ainoa heikkous sillä onkin hieman pidempi ajallinen kesto. Kuitenkin etuina ovat mm. selvät säästöt lainan kustannuksissa, paremmin omiin tarpeisiin sopiva maksuaikataulu sekä muut lainan ehdot.

Lainojen yhdistäminen

Freedom Rahoituksen kautta on mahdollista myös yhdistää vanhoja lainoja yhden lainan alle. Tällöin voi myös hakea lisälainaa, tai sitten vain mahdollisuutta saada lainat yhden alle.

Tällä on monia etuja, joista merkittävimmät ovat yleensä mahdollisuus saada varsinkin korkean koron lainoja alemmalla korolla, sekä se että lainoja ei tarvitse muistaa maksaa moneen paikkaan joka kuukausi, vaan ne voi maksaa vain yhdelle firmalle.

Tämä onkin erinomainen vaihtoehto, mikäli vanhoja pikavippejä tai muita lainoja jo löytyy. Tämä on mahdollista hakemusta täyttäessäsi laittamalla rastin ruutuun kohdassa, jossa kerrot haluavasi yhdistää lainoja.

Kuinka lainaa haetaan

Voit täyttää lainahakemuksen nopeasti osoitteesta Freedomrahoitus.fi. Siellä oleva lainahakemus on hyvin perinteinen, jossa kysytään vain ne välttämättömimmät tiedot.

Koska palvelun kautta haettavat lainat ja kulutusluotot ovat vakuudettomia, ei sinun tarvitse lisätä hakemukseen vakuuksia tai takaajia.

Sinun tarvitsee kuitenkin liittää hakemukseen tosite tuloistasi, joka yleisimmin on palkkakuitti tai eläketosite. Se voi kuitenkin olla muutakin, kunhan se osoittaa tulojesi olevan riittävät. Freedom Rahoitus vaatii vähintään 1500€ kuukausituloja.

Toisin kuin joissakin toisissa lainavertailuissa, kun hakemus on jätetty, saat yleensä piankin puhelinsoiton hakemuksen käsittelijältä. Hänen kanssaan sovitte sitten tarkemmat yksityiskohdat, ja hän voi kysellä joitakin tärkeitä tietoja mitkä eivät aivan niin hyvin ehkä hakemuksesta vielä selvinnyt.

Tämän jälkeen tulet saamaan lainatarjouksia monilta tunnetuimmilta netissä toimivilta lainaajilta. Heitä ovat mm. seuraavat:

Insert Image

Freedom Rahoitus kokemuksia

Freedom Rahoitus kokemuksia katsellessa käy nopeasti selväksi, että palvelu on tehnyt paljon oikein. Suurin osa kokemuksista on nimittäin selvästi positiivisia.

Suurimmat negatiiviset kommentit vaikuttavatkin enemmän liittyvän lainan saamiseen, joka on joissain tapauksissa varsinkin suurempia lainoja etsittäessä osoittautunut vaikeaksi.

Jos lainaa on kuitenkin saatu, on kokemukset lähes aina olleet hyvät. Ja koska palvelu ei sido sinua mihinkään, ei sillä pahemmin ole huonoja puolikaan. Jos lainatarjoukset ovat huonot, jätät ne vain käyttämättä.

Tässä joitakin esimerkkinä poimittuja netistä löytyneitä Freedom Rahoitus kokemuksia:

quote-left

Homma toimi hyvin. Ensimmäisen lainatarjouksen sain samana päivänä. Nyt minulla on tarvitsemani luotto hyvällä korolla ja sain maksettua muutaman kalliimman pienen lainan pois.


Tuija / Trustpilot

quote-left

Nopea palvelu. 
Jo seuraavana päivänä hakemuksen jättämisestä sain useita tarjouksia. 
Yksi tarjous vastasi tarpeitani ja muutamassa päivässä sopimus oli tehty.
Olen tyytyväinen. Kiitos.


Raimo / Trustpilot

quote-left

Minulla myös negatiivisia kokemuksia. Vuosituloni ovat n. 40 t €, asuntolainaa on jonkin verran, ei satoja tuhansia, vakituinen työ jne jne. Hain lainaa auton vaihtoon 17 t €, 8 vuoden maksuajalla. Hehän mainostavat lainaavansa 30 t € jopa 12 vuoden maksuajalla. No, sain vastauksen, että lainaa voidaan myöntää 5 400 € ja korko laina-ajalta olisi 5 600 €, siis enemmän kuin itse varsinainen lainasumma!!! Todellinen vuosikorko 35,64 &. Täyttä huijausta koko homma. Pitäkööt paskansa!


HuijausHommia! / Suomi24

quote-left

Nopeaa toimintaa, lainatarjouksen jättäneet selvisivät todella nopeasti. Huonoa oli se että tarjouksen jättäneitä oli vain muutama. Lainan korko jäi siltäosin kilpailuttamatta ja on väistämättä aikamoisen korkea.


TL / Trustpilot

Freedom Rahoitus Arvostelu

Freedom Rahoitus on eräs tunnetuimmista ja suurimmista suomalaisten lainoja yhden hakemuksen kautta kilpailuttavia yrityksiä. Sen tarjonta onkin hyvää, ja palvelua voi suositella lämpimästi, jos rahoja ei ole pakko saada heti käteen. Miinuksena voidaan kuitenkin mainita vaatimus vähintään 1500 € kuukausituloista.


4.5 / 5

Hyvät puolet:
  • Ilmainen keino nopeasti kilpailuttaa lainasti
  • Lainaa todella helppo hakea
  • Monia lainaajila palvelussa
  • Luotettava toimija takana
Heikkoudet
  • Ei lainaa alle 20 vuotiaille
  • Vaatii 1500 € kuukausitulot