Fleksiluotto Kokemuksia 2018 – Luotettava vai ei?

Fleksiluotto Lainojen Pääpointit

Tarjotut lainat:

pikaluottoja kun rahaa tarvitaan nopeasti

Lainasummat:

100 - 2100 €

Laina-ajat:

3 - 12 kuukautta

Ikärajat:

20 vuotta

Huomioitavaa:

Fleksiluotto on eräs Suomen nopeimmista lainafirmoista, jonka hakemus käsitellään nopeasti ja rahat tulevat tilillesi äärimmäisen pikaisesti.

Kuka voi hakea pikaluottoa Fleksiluotolta

Fleksiluoton lainaehdot lainaajien osalta ovat hyvin samanlaiset kuin monessa muussa vastaavassa firmassa.

Lainaa voivat hakea kaikki vähintään 20-vuotiaat Suomen kansalaiset, joilla ei ole mitään maksuhäiriömerkintöjä tai muita -ongelmia. Tämän lisäksi Fleksiluotto vaatii lainaajalta tämän omiin nimiin rekisteröidyt pankkitunnukset, jotta tämä voi niiden avulla tunnistautua luotettavasti luottoa hakiessaan.

Kaiken kaikkiaan Fleksiluoton vaatimukset eivät kauheasti eroa muistakaan lainafirmoista.

Kuinka luottoa haetaan

fleksiluotto kokemuksia

Fleksiluoton luottoja voi hakea netistä kaikilla nettiyhteyden omaavilla laitteilla. Helpointa tämä hakemuksen täyttö on kuitenkin tietokoneella.

Fleksiluotosta haetaan tililuottoa, joka eroaa hieman tavallisesta pikalainasta.

Luotto toimii siten, että haet Fleksiluotolta luottoa johonkin summaan asti. Kun tämä hakemuks hyväksytään, voit nostaa rahaa aina luottorajaan saakka, mutta myös sitä pienempiä summia. Jos et nosta kerralla koko luottoa, voit myöhemmin nostaa lisää rahaa tähän luottorajaan saakka ilman uusia hakemuksia.

Kuluja maksat vain siitä osasta lainaa, jonka olet itsellesi rahana nostanut. Tämän takia onkin mahdollista pitää esimerkiksi luottotiliä auki Fleksiluotossa, josta voi sitten nostaa rahaa äärimmäisen nopeasti sitä tarvittaessa.

Luoton hakeminen ja luottotilin avaaminen ovat siis maksuttomia, joten sen pitäminen vararahastona ei maksa sinulle mitään. Vain rahan nostaminen maksaa, mutta ensimmäinen nosto on aina ilman nostokuluja.

Itse tililuoton voit hakea helposti Fleksiluoton sivuilta täältä >>

Lainahakemuksen täyttämiseen ei montaa minuttia yleensä kulu.​

Tarviiko Fleksiluotto takaajia?

Takaajia tai muita vakuuksia ei Fleksiluotossa ikinä kysellä. Ainoa mikä ratkaisee on oma maksukykysi, ei muiden ihmisten.

Kuinka pian saan rahat tililleni?​

Fleksiluotto on panostanut erittäin paljon nopeuteen, ja sen tarkoitus onkin ollu tehdä rahan saamisesta kiirellisenä erittäin nopeaa.

Sen omistaa tunnettu 4Finance Oy, jolla on useita muitakin vippipaikkoja. Tämä suuromistaja takaa myös sen, että tämä firma osaa hankkia rahaa nopeasti, ja käsitellä hakemukset todella ripeästi.

Yleisesti voidaan sanoa, että Fleksiluotolta saat lainaa käyttöösi jopa ihmeellisen nopeasti. Hakemus käsitellään nopeasti yleensä samantien, ja rahat siirtyvät tilillesi melkein saman tien kun haet siirtoa luottotililtäsi.​

Fleksiluotto Kokemuksia

Fleksiluotto palvelu on itsessään aika tuore tulokas lainamarkkinoille. Se lanseerattiin alunperin 2015 vuoden loppupuolella. Joskus sen nimi on myös sekoitettu Flexiluotoksi, joka on kuitenkin oikeasti Fleksiluotto

Vaikka lainapaikka on tuore, sen omistaja on niin tunnettu ja luotettava lainafirma, että tämän paikan luotettavuudesta ei kannata murehtia. Flexiluoton omistajan muita lainafirmoja ovat mm. Vivus.​

Yritimme kovasti etsiä netistä Fleksiluotto kokemuksia, mutta valitettavasti anti jäi hyvin vähäiseksi. Ne muutamat mitä löysimme vaikuttivat niin epälyttäviltä, että emme hyvin tahdoin uskaltaneet niitä tähän lisätä.

Yritimmekin parhaamme mukaan saada omakohtaisia kokemuksia Fleksiluotosta.

Aloitimme kokeilun testaamalla asiakaspalvelun tehokkuutta, ja iloksemme huomasimme että Fleksiluoton sivuilla oleva chattipalvelu toimi ainakin erittäin hyvin.

Esitimme sitä kautta kysymyksen, ja saimma vastauksen jo alle minuutissa. Pisteet siis tälle.​

Toisaalta voimme pitää sitä myös hyvänä merkkinä, että netti ei ole täynnä Fleksiluotto kokemuksia. Yleensä näitä kirjoitellaan lähinnä silloin, kun jotain on pielessä. Ilmeisesti ainakaan isompia ongelmia ei tässä palvelussa ole siis havaittu.​

Fleksiluotto korko ja kustannukset

fleksiluotto

Mitens sitä sitten kuvailisi Fleksiluoton lainaehtoja ja kustannuksia?

No ne ovat aika vahvaa peruskastia, ei mitään halvimpia, mutta eivät toisaalta kalleimpiakaan.

Fleksiluotto on erikoistunut enemmän lyhyen ajan pikaluottoihin ja pikavippeihin, jonka takia hinnat voivat nousta aika korkeaksi jos haetaan pitkää maksuaikaa. Kuitenkin kuukauden tai 3 mittaisellea pikalainalla ei kustannukset ole mitenkään pahoja.

Palvelu pelaa luottotili periaatteella, jolloin maksat vain kuluja siitä osuudesta luottoa minkä olet itsellesi nostanut. Tämän ansiosta kulut pysyvät hyvin aisoissa, vaikka luottoa olisikin yli 2000 euroa. Ensimmäinen nosto on ilman nostokuluja, mutta seuraavista laskutetaan 11 % nostokulu.

Fleksiluotolta rahaa saa nopeasti, ja kohtuu edullisesti. Jos kuitenkin haet pitkäaikaista lainaa, kannattaa mielummin katsoa vaikka Limiitti tai ​vertailuttaa lainasi Rahalaitoksen kautta.

Jos kuitenkin etsit rahaa nopeasti, joustavalla luotolla, on Fleksiluotto erinomainen valinta.​

Laita siis lainahakemus menemään tästä >>​

Fleksiluotto Arvostelu

Fleksiluotto on eräs nopeimmista lainaajista markkinoilla, ja sen lainat voivat olla tililläsi jo melkein nopeammin kuin uskotkaan. Hyvä paikka kun haetaan joustavaa luottoa lyhyillä maksuajoilla, mutta pidemmillä maksuajoilla hinnat voivat nousta aika korkeaksi.


4 / 5

Hyvät puolet:
  • Äärimmäisen nopea maksaja
  • Lainapäätös todella nopeasti
  • Luoton hakeminen helppoa
  • Luoton avulla hinnat pysyvät kurissa ja saat enemmän joustoa
  • Ensimmäinen nosto ilman nostokuluja
Heikkoudet
  • Pitkän maksuajan lainat melko kalliita