Fixura Kokemuksia 2018 – Luotettava vai ei?

Fixura Lainojen Pääpointit

Tarjotut lainat:

Joustavasti lainaa melko edullisin kustannuksin

Lainasummat:

1000 - 10000 €

Laina-ajat:

2 - 5 vuotta

Ikärajat:

21 vuotta

Huomioitavaa:

Fixurasta on mahdollista saada edullista vertaislainaa omilla ehdoilla. Erinomainen vaihtoehto jos tahdot lainata muilta ihmisiltä, tai jos vain edullinen laina kiinnostaa, eikä rahoja tarvitse saada heti.

Kuka voi hakea lainaa Fixuralta

Fixura on Fellow Financen ohella Suomen suurimpia vertaislainojen välittäjiä. Fixuran kautta voitkin hakea lainaa kanssaihmisiltäsi, eli ihan tavallisilta kansalaisilta kuten sinäkin.

Miksi sitten hakea vertaislainaa? Koska silloin sinä saat enemmän valtaa tehdä päätöksiä lainan ehtojen suhteen. Monesti lainat ovat myöskin edullisemmat.

Käyttääksesi Fixuraa, pitää sinun täyttää seuraavaat vaatimukset:

  • Suomen kansalaisuus ja vakituinen osoite Suomessa
  • Vähintään 21 vuoden ikä
  • Maksutiedot kunnossa, eikä maksuhäiriömerkintöjä
  • Riittävät kuukausitulot lainan takaisinmaksamiseksi
  • Mahdollisuus osoittaa henkilöllisyytesi sähköisesti, joko nettipankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteen avulla.

Fixura vertaislainat

Fixuran kautta haet siis lainaa muilta ihmisiltä, ei rahoituslaitoksilta. Tämä näkyy lainanhakuprosessissa muutamalla tavalla, joskin osaltaan homma on hyvin samanlainen kuin jos hakisit perinteistä pikavippiä.

Suurin ero tulee siinä, että Fixurassa sinä saat päättä lainan koron ja maksuajan!

Fixura

Tietenkin niiden pitää olla järkevät, sillä sinun pitää kuitenkin saada muut ihmiset suostumaan lainaamaan sinulle rahaa, mutta saat hakemusta jättäessäsi ehdottaa, millä korolla ja ajalla lainaa haluaisit. Lainaajat voivat sitten joko hyväksyä nämä sellaisenaan, tai sitten tehdä vastatarjouksen.

Täysin oikeaksi ehdotettuja tarjouksia ei siis tarvitse tehdä, mutta jos halusi ja lainaajien ideat ovat täysin eri maailmoissa, voi olla että lainaa tai vastatarjouksia ei tipu. Toisaalta jos tarjoat liian hyviä ehtoja, voit joutua maksamaa turhankin paljon lainastasi. Se vaatiikin hieman pohdintaa, mihin korkoon ja millä maksuajalla lainaa hakee.

Palkintona voi kuitenkin sitten olla selvästi pikalainoja tai kulutusluottoja edullisempi laina, ja vielä paremmilla ehdoilla juuri itselle.

Tarjotut nimelliskorot ovat 6 - 27 % joten vaihteluväliä löytyy. Kuitenkin tuolta yläpäästäkin tarjotut korot ovat halvempia kuin keskimääräiset kulutusluotot netissä, joten siinä mielessä lainat ovat siltikin melko edulliset. Mitä alhaisemmaksi koron kuitenkin saat, sitä parempi.

Fixuran kautta voit hakea 1000 - 10000 euron lainoja. Kuitenkin summia näiden väliltä saa valita vain 500€ välein, jota voidaan pitää pienoisena miinuksena.

Maksuaikaa voi pyytää 2 - 5 vuotta. Fixuran sivuilta löytyy lainalaskurin, jonka avulla voi arvioida lainan kustannuksia eri summilla ja ajoilla. Huomaa kuitenkin, että sinulla voi olla eri korkoa kuin laskurissa on käytetty, jolloin summat eivät vastaa aivan täysin saamiasi.

Hakemukseen voi myös liittää takaajan niin halutessaan, mutta pakkoa ei ole. Takaajan kautta on kuitenkin saada suurempaa tai edullisempaa lainaa.

Vakuuksia ei koskaan kysellä, ja tarjolla onkin vain vakuudettomia lainoja.

Kuinka Fixura laina haetaan?

Fixura kokemuksia

Fixura lainan hakeminen käy muuten perinteiseen tyyliin, paitsi että joudut ehdottamaan koron ja maksuajan jo hakemusta jättäessäsi.

Kun hakemus on sisällä, pääsevät sijoittajat näkemään hakemuksesi. Hakemuksissa ei näe nimeäsi tai muita selvästi yksilöitäviä tietoja, joten identiteettisia on turvassa.

Mitä houkuttelevampi tarjouksesi on, sitä nopeammin tulet lainatarjouksia saamaan. Jos taas hakemuksesi on heikko, voi olla että et tule lainaa samaan ollenkaan.

Sitten kun sopiva lainaaja on löytynyt ja homma sovittu, rahat tulevat käyttöösi kyllä nopeasti.

Fixura ei ole siis parhaimmillaan jos rahaa pitää saada heti. Jos kuitenkin valtavaa kiirettä ei ole, voi palvelun kautta saada selvästi edullisempaa lainaa kuin suoraan vippiä hakemalla.

Fixura kokemuksia

Fixura kokemuksia lukiessa käy selvästi ilmi, että ne eroavat melko paljon sen suhteen onko kyseessä lainanantaja vai -ottaja.

Ottajilla kokemukset Fixurasta vaikuttavat olevan erittäinkin positiiviset. Kiitosta se saa mahdollisuudesta saada edullistakin lainaa suurissa summissa, ja vielä helpoisti.

Lainaajilla taas valituksia tulee paljon siitä, että lainoja maksetaan huonosti takaisin. Sijoittamisen kannalta Fixura vaikuttaakin kovin riskialtiilta, mutta lainaajille se vaikuttaa olevan todella hyvä palvelu.

Tässä muutamia lainaajien jättämiä Fixura kokemuksia:

Hei!Minulla on vain hyvää sanottavaa Fixuran lainapalvelusta.Itse sain sieltä lainan joka oli minulle lähes elintärkeä ja pelasti minut.Lainaa ei tosin kannata hakea 6% korolla vaan parhaiten sen saa yli 15% korolla.Kallista, kyllä mutta jokus ainoa ratkaisu.Lasku tulee sähköpostissa.Ainoa huono puoli on, että en saa Fixuran kautta maksettua oman pankkini verkkonappipainikkeella laskua koska pankki ei ole valikoimassa.Tai sitten minulla on vaan väärä pankki:) Lainan sain alle viikossa tilille.Lainan saanti riippuu luokituksestasi ja korosta jonka olet valmis maksamaan.

Lainan saanut 

Mulla on 10000 euron laina kyseiseen palveluun kolmen vuoden maksuajalla, noin puolet lainasta olen maksanut takaisin, eikä yksikään erä ole myöhästynyt päivääkään. Erittäin hyvä palvelu! Suosittelen molemminpuolin!


Jusel 

Hei. Itse hain vuosia sitten Fixuralta lainaa (siihen aikaan piti lähettää 4€:n tekstari, mikä oli kallista). Annoin silloin olla, koska ajattelin, että on huijausta. 

Nyt joulukuussa 2015 hain 6000€:n lainan, sain 4000€. Tuli tilille seuraavana päivänä. Aloitan lainan takaisinmaksun tammikuussa 2016.

Joku kirjoitti, että vain sellaiset ottaa lainaa tällaisilta paikoilta, ovat maksukyvyttömiä. Niinkö?

Tämä laina "pelasti" minut ja voin korvata sen vain maksamalla lainaajille takaisin ajoissa. 

Eli kiitos Fixura ja lainaajat! En voi muuta kuin suositella.

Lainanottaja

Fixura Arvostelu

Fixura on erinomainen palvelu heille, jotka haluavat lainaa omilla ehdoilla. Sen kautta on mahdollista saada erittäinkin edullista lainaa, ja monenlaisissa summissa ja maksuajoilla. Jos rahaa ei ole pakko saada heti, ja vertaislainat houkuttelevat sinua, kannattaa Fixuraa ainakin kokeilla. Jos sopivaa lainaa ei löydy, et menetä kuitenkaan mitään.


4.5 / 5

Hyvät puolet:
 • Edullisia lainoja
 • Paljon joustoa maksuajoissa
 • Lainaajalla paljon valtaa
 • Vertaislainaus iso plussa joillekkin
 • Ihmisten kokemukset keskimäärin erittäin positiiviset
Heikkoudet
 • Rahaa ei saa aivan niin nopeasti kuin hakemalla suoraan
 • Ei lainaa alle 21 vuotiaille
 • Ei alle 1000€ lainoja