Ferratum Kokemuksia 2017 – Luotettava vai ei?

Ferratum Lainojen Pääpointit

Tarjotut lainat:

Pikalainaa sekä kulutusluottoa

Lainasummat:

100 - 2000 €

Laina-ajat:

3 - 57 kuukautta

Ikärajat:

20 vuotta

Huomioitavaa:

Ferratum on 2017 vuonna eräs tunnetuimmista ja suositummista netissä lainaa tarjoavista palveluista. Luottoa tai lainaa voikin saada helposti ja nopeasti. Ilmainen ensilaina 300 euroon asti uusille asiakkaille.

Kuka voi hakea lainaa Ferratumilta

Ferratum on eräs ensimmäisistä suomalaisille pikavippejä tarjonneista yrityksistä. Nykyään 2017 se on kuitenkin jättänyt hintavat pikavipit taakseen, ja alkanut tarjota kulutusluottoja monen muun yrityksen tapaan. Ferratumin luotto kuitenkin muistuttaa myös vahvasti joustoluottoja sen maksuaikataulun suhteen.

Pienet lainat eivät kuitenkaan ole jääneet kokonaan historiaan, sillä Ferratum tarjoaa edelleen uusille asiakkaille 300 euron lainaa ilmaiseksi ilman kuluja tai korkoa. Tämä tarjous kannattaakin ehdottomasti hyödyntää, mikäli et ole vielä Ferratumin asiakas.​

Ferratumilta voi lainaa saada, kunhan seuraavat ehdot täyttyvät:

 • Suomen kansalaisuus tai vakituinen osoite Suomessa
 • Vähintään 20 vuoden ikä
 • Olet luottokelpoinen, etkä omaa maksuhäiriömerkintöjä
 • Mahdollisuus osoittaa henkilöllisyytesi sähköisesti, joko nettipankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteen avulla.

Ferratumin vaatimukset ovat melko perinteiset, eikä niihin kätkeydy mitään suuria yllätyksiä.

Hae Lainaa Ferratumilta tästä, ja käytä koodi ELO2017 saadaksesi 50 % alennuksen ensimmäisestä nostosta 1000 euroon asti

Ferratumin lainat

Ferratumilla on siis tarjonnassa kaksi eri lainatuotetta. Näistä kuitenkin tuo joustoluotto on nykyään yrityksen pääasiallinen lainatuote.

Ferratum Kokemuksia

Ferratum koroton on pikalaina, joka on vain uusien asiakkaiden käytössä. Sitä voi saada vain kerran, ja vain 300 euroon asti.

Se on kuitenkin nimensä mukaisesti koroton ja kuluton. Pientä vippiä etsivälle se on aivan loistava tarjous, kunhan 30 päivän maksuaika ei aiheuta ongelmia.​

Ferratum joustava on taas tililuotto, jolta saat tehdä sitten nostoja omaan tahtiin sitä vauhtia kuin haluat.

Ferratumin luottotilin voivat avata niin vanhat ja uudet asiakkaat. Kun olet maksanut velkaasi sille takaisin, saat heti tehdä vastaavia nostoja halutessasi ilman ilmoituksia tai hakuja. Luottorajaksi voi saada enintään 2000 euroa.

Joustoluotolle ei sovita varsinaista maksuaikaa. Sitä on maksettava joka kuukausi vähintään 10 % avoimesta lainasta tai vähintään 100 €. Sitä suurempia maksueriä voit tehdä niin halutessasi, jolloin saat lainan maksettua nopeammin takaisin.

Minimimaksuilla laina-ajaksi tulee noin 3 - 57 kuukautta, riippuen lainatusta summasta.​

Miinuksena Ferratumin joustoluotosta on mainittava se, että se on melko kallis, ja varsinkin pidemmillä maksuajoilla sen kustannukset voivat nousta liiankin suuriksi. Nopeasti maksettuna se on kuitenkin toimiva ja hyvä lainaväline.​

Tarkemmin voit tutustua Ferratumin lainoihin tästä >>​

Kuinka lainaa haetaan

Lainaa saat haettua helposti suunnistamalla Ferratumin sivuille, ja täyttämällä sieltä löytyvän lyhyehkön lainahakemuksen.

Hakemuksia voi jättää kellon ympäri, ja mikä hienointa, ne käsitellään koneellisesti välittömästi. Saat siis lainapäätöksen heti sillä hetkellä kun hakemuksen olet jättänyt.​

Luottotilin ensimmäinen nosto on tehtävä kello 7 - 23 välisenä aikana, mutta jatkossa nostoja saa tehdä vaikka keskellä yötäkin. Sama aikarajoitus pätee myös pikalainaan.

Hae Lainaa Ferratumilta tästä, ja käytä koodi ELO2017 saadaksesi 50 % alennuksen ensimmäisestä nostosta 1000 euroon asti

Kuinka nopeasti saan rahat?​

Jos olet jättänyt hakemuksen 7 - 23 välisenä aikana, saat yleensä rahat äärimmäisen nopeasti. Hakemus käsitellään heti, ja rahat siirretään halutessasi tilillesi jo viimeistään vartissa.

Jos haluat siis pikavippiä heti, on Ferratum loistava vaihtoehto.​

Ferratum Laina Kokemuksia

Ferratum on toiminut jo niin pitkään ja ollut niin suosittu, että kokemuksia löytyy netistä paljon. Ja onneksi vaikuttaa siltä, että suuri osa niistä on hyvinkin positiivisia.

Kiitosta se on saanut erityisesti nopeudesta, lainan saamisen helppoudesta ja siitä, että kaikki on sujunut niin kuin on sovittu. Kokemus on selvästi auttanut Ferratumia, ja se kertoo palvelleensa jo yli miljoonaa asiakasta monessa eri maassa.

Tässä joitakin verkosta vastaan tulleita Ferratum kokemuksia:

Helposti ja nopeasti rahaa ja ei turhia kuluja kuten esimerkiksi takaisinmaksuveloitusta! Suosittelen lämpimästi kaikille joilla on akuutti rahantarve

Opacus Prince Trustpilot

Todella hyvä. Ei ylimäärästä vääntöä tai kusetusta. Siis yksinkertaisesti toimii. Tuntuu, että autetaan ongelmassa eikä yritetä hyötyä siitä. 5/5

Tyytyväinen lainanhakija Trustpilot

Ihan hyvin toimi ensilaina ja oli juuri niinkuin mainostettiin. Mukavaa jos olisi mahdollisuus suurempaan korottomaan ensilainaan.

Pinnoja siittä kun myönsitte ensilainen, vaikka omat tuloni ovat pienet. Puolisoni tulot kyllä ovat huomattavasti suuremnat kun omani, mutta hän ei ollut hakijana. Jos te tarjoatte suurempaa lainaa, millä voi olemassaolevat maksaaa pois. Niin en epäröisi ottaa teiltä lainaa, mikäli takaisinmaksu korkoineen olisi pienempi kun nykyiset.

Kokonaisuudessa hyvä kokemus, suosittelen kyllä mikäli tarve on.

Mikael Lindstrom Trustpilot

ferratum on asiallinen. itse olen joutunut maksuvaikeuksiin vippieni kanssa ja ferratum on ainoa firma joka ei pelottele vaan antaa mahdollisuuden selvitä.

heltsu25 Suomi24

Useampana vuonna olen jo asioinut Ferratumin kanssa. Aina olen lainaa saanut ja nytkin olen velkaa 1000 euroa. Maksan sen pois 3:ssa erässä 3:n kuukauden aikana. Ollaan sitten mitä mieltä tahansa vippifirmojen toiminnasta, niin onhan tämä mukavampaa, kuin pankissa asioiminen. Mielelläni maksan ylimääräistä ja isompaa korkoa, kuin nöyryytän itseäni pienen paikkakunnan epäluuloisen Nordean virkailijan edessä ja saan kieltävän vastauksen lainahakemukseeni. Ferratum on hyvä lainanantaja ja tähän mennessä en ole kokenut mitään negatiivista tämän firman kanssa asioidessani. Suosittelen.

jouluaattona syntynyt Suomi24

Hae Lainaa Ferratumilta tästä, ja käytä koodi ELO2017 saadaksesi 50 % alennuksen ensimmäisestä nostosta 1000 euroon asti

Ferratum Arvostelu

Ferratum on luotettava ja nopea lainapaikka, jonka kanssa kaikki tuntuu toimivan. Ilmainen ensilaina uusilla asiakkaille on erittäin hyvä tarjous, ja vaikka joustoluotto on kaikin puolin kunnollinen, on sen korkokulut melko suuret. Kuitenkin tätä lainapaikkaa voi lämpimästi suositella, kunhan ei anna maksuajan tulla liian pitkäksi.


4 / 5

Hyvät puolet:
 • Äärimmäisen luotettava ja tunnettu lainaaja
 • Ilmainen ensilaina 300 euroon saakka uusille asiakkaille
 • Joustoluotossa on ihan joustoa maksuajan suhteen.
 • Rahat saa käyttöönsä todella nopeasti
 • Ihmisten kokemukset keskimäärin erittäin positiiviset
 • Erityisen hyvä ja vastuullinen asiakaspalveluasenne
Heikkoudet
 • Joustoluoton korko melko korkea
 • Ei lainaa alle 20 vuotiaille