Fellow Finance Kokemuksia 2018 – Luotettava vai ei?

Fellow Finance Lainojen Pääpointit

Tarjotut lainat:

Melko edullista kulutusluottoa suuremmilla summilla

Lainasummat:

500- 15000 €

Laina-ajat:

1 - 15 vuotta

Ikärajat:

20 vuotta

Huomioitavaa:

Fellow Finance on eräs parhaista vertaislainoja tällä hetkellä 2017 tarjoavista yrityksistä. Jos vertaislaina tai muuten vain edullinen kulutusluotto kiinnostaa, voi tätä palvelua suositella.

Kuka voi hakea lainaa Fellow Finance

Fellow Finance on tuorehko suomalainen lainapalvelu, jonka kautta voi hakea vertaislainaa. Voit siis hakea lainaa vertaisiltasi, eli toisilta tavallisilta katujen tallaajilta!

Tälläinen vertaislainaus eroaa jonkin verran suoraan rahoituslaitoksilta lainaamiselta, mutta monesti on kuluttajan kannalta mielenkiintoinen ja kiinnostava tapa lainata rahaa. Halusit sitten suurempaa lainaa, pikavippiä tai kulutusluottoa, Fellow Finance tarjoaa sitä varmasti.

Hakeaksesi lainaa Fellow Financen kautta, täytyy sinun täyttää muutama ehto:

  • Suomen kansalaisuus tai osoite Suomessa
  • Vähintään 20 vuoden ikä
  • Ei ongelmia luottotiedoissa
  • Mahdollisuus osoittaa henkilöllisyytesi sähköisesti, joko nettipankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteen avulla.

Onneksi harvoille nämä muodostuvat kynnyskysymyksiksi.

Fellow Financen lainat

Aasa

Fellow Finance tarjoaa kuluttajille kulutusluottoja, sekä yrityksille yrityslainoja. Kulutusluottoa voi hakea 500 eurosta 15000 euroon asti. Yrityslainaa taas voi pyytää jopa miljoonaan euroon saakka.

Mukavaksi palvelun käytön tekee se, että kaikki lainan kustannukset lasketaan koron alle. Ei tule siis mitään nostokuluja tai tilinhoitomaksuja, joiden kustannuksia olisi vaikea laskea. Ainoa lainan kustannus on korko, joka tekee vertailun todella helpoksi.

Ja keskimäärin Fellow Financen kautta on mahdollista saada lainaa selvästi edullisemmalla korolla kuin mitä monista netissä toimivista ammattimaisista vippipaikoista.

Kuinka lainaa haetaan

Lainan hakeminen tapahtuu siten, että teet tavallaan tarjouksen. Kerrot hieman itsestäsi, paljonko lainaa haluat sekä mitä korkoa olisit siitä valmis maksamaan. Tavallaan saatkin siis itse valita lainan koron, joskin sinun täytyy muistaa se, että sen pitää olla realistinen.

Nimittäin lainaa hakevien tarjoukset menevät seuraavaksi sijoittajien nähtäväksi. He näkevät ne, ja voivat sen jälkeen joko hyväksyä lainapyynnön, tai tehdä vastatarjouksen.

Jos haluamasi korko on ihan älytön, tai muut ehdot ihan järjettömiä, todennäköisesti et kuule lainaajista mitään. Jos taas ehdot ovat melko lähellä sopivia, saat todennäköisesti vastatarjouksia jotka voit hyväksyä tai hylätä. Ja jos pyyntösi oli liiankin antelias, saat todennäköisesti tarjouksen lainasta melkein saman tien :)

Fellow Financen kulutusluottoa hakiessa pitääkin hieman pohtia, mitä korkoa on valmis tarjoamaan. Liian antelias korko tulee sinulle kalliiksi, kun taas liian alhaisella et todennäköisesti tule lainaa saamaan.

Korkovaihtoehtoina ovat 8 - 28 %. Mitä suuremman lainan haluat, sitä edullisemmalla korolla sitä yleensä saat kunhan pystyt osoittamaan maksukyvyn. Jos taas tulot ovat heikommat, voit joutua tarjoamaan parempaa korkoa.

Fellow Financen sivuilta löytyy kätevä lainalaskuri, jonka avulla voit arvioida kuukausieriä erilaisilla lainoilla ja maksuajoilla.

aasa kokemuksia

Fellow Finance kokemuksia

Fellow Finance kokemukset vaikuttavat olevan melko positiiviset pääsääntöisesti. Palvelu pelaa, ja suurin miinus vaikuttaakin olevan se, että lainaa ei saa aivan niin nopeasti kuin muualta suoraan haettuna. Kuitenkin yleensä parin päivän viive on monille säästön arvoinen.

Tässä joitakin Fellow Finance kokemuksia:

Itselläni on hyviä kokemuksia. En nyt muista tarkasti, kauanko siihen meni, että sain rahat tilille sen jälkeen, kun olin kaikki tarvittavat jutut lähettänyt heille.. taisi olla heti seuraavana päivänä.. Mutta sain kuitenkin tästä erikseen viestin, jossa vahvistettiin, että rahat tulossa.

Lainaajamyös / Suomi24 

hain itse ja sain seuraavana aamuna 5000e lainan tilille. 1-2 päivää sanotaan fellow financen sivuilla.


lurkku Suomi24 

Fellow Finance Arvostelu

Fellow Finance on tällä hetkellä eräs tunnetuimmista ja suurimmista suomalaisille vertaislainoja välittävä palvelu. Sen kautta on mahdollista saada edullista lainaa muilta kanssaihmisiltä, ja palvelu vaikuttaakin pelaavan oikein hyvin. Jos etsit vertaislainaa, tai muuten vain edullista lainaa, on Fellow Finance erinomainen valinta lainaa etsiessä.


4.5 / 5

Hyvät puolet:
 • Mahdollisuus lainata 15000 euroon asti
 • Monesti edullisia lainoja
 • Kaikki kulut koron alla, eikä mitään piilokuluja
 • Mahdollisuus vaikuttaa enemmän lainan ehtoihin ja korkoon sopimalla
Heikkoudet
 • Lainaa ei saa aivan niin nopeasti
 • Sopivan tarjouksen tekeminen ei ole aina niin helppoa.