Everyday.fi - Luotettavia pikavippejä?


Everyday pikavippipalvelu lainaa asiakkasidensa käyttöön 20-300 euroa ilman takaajia ja vakuuksia. Asiakkaan tulee olla 18-75 vuotias Suomalainen mies tai nainen, joka on hoitanut raha-asiansa hyvin ja asuu Suomessa.

Asiakkaan tulee rekisteröityä palveluun verkkopankkitunnuksillaan. Tämän jälkeen hän saa käyttöönsä PIN-koodin ja voi hakea lainaa. PIN-koodi on henkilökohtainen ja asiakkaan tulee käyttää sitä aina Everyday-lainaa hakiessaan. Kun lainahakemus on hyväksytty, laina on asiakkaan käytössä. Luottoa voi käyttää eri tavoin: sen voi nostaa yhdessä erässä tai vaikka pieniä summia päivittäin. Nosto tapahtuu tekstiviestillä tai netin kautta. Rahat siirtyvät asiakkaan tilille palvelun aukioloaikoina eli klo. 8-22 joka päivä. Everyday perii 10% nostoproviisiota nostettavasta summasta ja 5 euron laskutuspalkkion per maksuerä.

Halutun lainasumman voi maksaa 1-3 erässä. Lainan takaisinmaksettava summa riippuu lainan summasta ja haluttujen takaisinmaksuerien määrästä. Käytännössä tämä tarkoittaa esim. 200 euron lainassa, joka maksetaan 1 erässä takaisin 225 euron takaisinmaksua, 2. erän maksussa 230 euron maksua ja 3 erän maksussa 235 euron takaisinmaksua eräpäivänä. Erät on maksettava 30 päivän välein. Palvelun veloittamat tekstiviestikulut ovat 1,50 euroa per viesti.

Lainanmaksua varten asiakas saa kotiinsa laskun. Maksamatta jäänyt laina aiheuttaa lopulta maksuhäiriömerkinnän. Erääntynyt laina kasvaa viivästyskorkoa, joka lisää asiakkaan maksettavaa summa.

okmoney

Hae lainaa OkMoneylta alla olevan napin kautta, tai katso muut pikavippejä tarjoavat yritykset alapuolelta.

eurovippi

Eurovippi.fi on suosittu lainanantaja ympäri Suomea. Se tarjoaa lainojaan mieluusti yli 18-vuotiaille suomalaisille, tarkistaen ensin kuitenkin heidän luottotietonsa.

pikavippifi

Eräs vanhimmista pikavippiyrityksistä, joka tarjoaa lainoja kaikille luottotietonsa omaaville yli 18-vuotiaille.

luottoraha

Toinen pitkän linjan peluri, jonka pikalainat ovat suosittuja ympäri Suomea. Kunhan olet yli 18v, ja omaat hyvät luottotiedot, voit hakea lainaa nopeasti ja helposti heidän kauttaan.