Everyday.fi Kokemuksia 2018 - Luotettavia pikavippejä?


Everyday.fi kokemuksia

Everyday pikavippipalvelu lainaa asiakkasidensa käyttöön 20-300 euroa ilman takaajia ja vakuuksia. Asiakkaan tulee olla 18-75 vuotias Suomalainen mies tai nainen, joka on hoitanut raha-asiansa hyvin ja asuu Suomessa.

Asiakkaan tulee rekisteröityä palveluun verkkopankkitunnuksillaan. Tämän jälkeen hän saa käyttöönsä PIN-koodin ja voi hakea lainaa. PIN-koodi on henkilökohtainen ja asiakkaan tulee käyttää sitä aina Everyday-lainaa hakiessaan. Kun lainahakemus on hyväksytty, laina on asiakkaan käytössä. Luottoa voi käyttää eri tavoin: sen voi nostaa yhdessä erässä tai vaikka pieniä summia päivittäin. Nosto tapahtuu tekstiviestillä tai netin kautta. Rahat siirtyvät asiakkaan tilille palvelun aukioloaikoina eli klo. 8-22 joka päivä. Everyday perii 10% nostoproviisiota nostettavasta summasta ja 5 euron laskutuspalkkion per maksuerä.

Halutun lainasumman voi maksaa 1-3 erässä. Lainan takaisinmaksettava summa riippuu lainan summasta ja haluttujen takaisinmaksuerien määrästä. Käytännössä tämä tarkoittaa esim. 200 euron lainassa, joka maksetaan 1 erässä takaisin 225 euron takaisinmaksua, 2. erän maksussa 230 euron maksua ja 3 erän maksussa 235 euron takaisinmaksua eräpäivänä. Erät on maksettava 30 päivän välein. Palvelun veloittamat tekstiviestikulut ovat 1,50 euroa per viesti.

Lainanmaksua varten asiakas saa kotiinsa laskun. Maksamatta jäänyt laina aiheuttaa lopulta maksuhäiriömerkinnän. Erääntynyt laina kasvaa viivästyskorkoa, joka lisää asiakkaan maksettavaa summa.

Everyday.fi kokemuksia

Everyday on eräs Suomen tunnetuimmista netissä toimivista lainapaikoista, joten ei ole ihme että ihmisten kokemukset tästä firmasta ovat keskimäärin olleet oikein positiivisia.

Tässä joitakin netistä poimittuja Everyday.fi kokemuksia:​

jeppejou88 / Suomi24 Keskustelu

Otin Everydayltä lainaa ja aluksi laskutus oli vähän sekavaa.. Olen nyt ollut asiakkaana yli vuoden ja ottanu lainaa aina kun olen tarvinut ja kaikki on kyl toiminut hyvin. Sitten se on hyvä että asiakaspalvelu tuntuu olevan aina auki ja sähköposteihinkin vastataan tosi nopeesti, ei tarvitse edes postia sulkea.. Olen myös ottanut saman yrityksen muista lainapalveluista lainaa eikä koskaan ole kyllä ollut ongelmia.. Tietysti maksaisin vähemmän korkoa mielelläni mut eipä sitä vissiin mistään muualtakaan ole saanut halvemmalla, ja olen kyl suht montaa laina palvelua käyttänyt.. Halvin vaihtoehto olis vissiin olla tuhlaamatta palkkaa ennen seuraavaa palkka päivää ;D

h.... / Suomi24 Keskustelu

Mulla ainakin on toiminut. Tulee ihan selkeä erittely ja olen aina tarkastanut, että kaikki on ok. Ihan selkeä tuo laskutus, kun sen osaa katsoa. Se koron osuus siinä voi sekoittaa ja se kun maksaa monessa erässä takaisin, tuleehan siinä tuota korkoa. Äkkiseltään kun katsoo, niin näyttää kuin ei olis otettu huomioon jotain, mutta kun systeemiin perehtyy, niin ei siinä mitään kummallista ole. Nykyään osaan jo laskea mikä seuraavan laskun summa tulee olemaan.

Tämän hetken paras pikavippitarjous

luottoraha

Pitkän linjan peluri, jonka pikalainat ovat suosittuja ympäri Suomea. Kunhan olet yli 18v, ja omaat hyvät luottotiedot, voit hakea lainaa nopeasti ja helposti heidän kauttaan.

Lainasto Pikalaina

Lainasto tarjoaa 18 vuotiaille kahta eri lainatuotetta, joista ensimmäinen on pikalaina. Hae tämä 100 - 400 euron laina 12 kk maksuajalla ja saa rahat tilillesi jo tuntien sisällä!

Lainasto Joustoluotto

Tarvitseko suurempaa lainaa? Nappaa tästä eräs tämän hetken suurimmista 18 vuotiaille tarjottavista lainoista, ja lainaa jopa 3000 euroa joustoluotolla. Maksat kustannuksia vain siitä osuudesta luottoa, jonka nostat käteesi

pikavippifi

Eräs vanhimmista pikavippiyrityksistä, joka tarjoaa lainoja kaikille luottotietonsa omaaville yli 18-vuotiaille. Luotettavia pikavippejä 18v 6 kuukauden kiinteällä maksuajalla 100 - 300 euroa.

Limiitti

Limiitistä voivat uudet asiakkaat saada jopa 300 euron ensilainan ilman kuluja. Muuten vippiä tarjolla aina 2000 euroon saakka, myös 18 vuotiaille. Tilillä normaalista alle 6 tunnissa.

okmoney

Eräs suosituimmista suomalaisista pikavippiyrityksistä, joka tarjoaa pikavippejä myös 18-vuotiaille.