Eurovippi.fi – Luotettava vai ei?

Eurovipin Lainojen Pääpointit

Tarjotut lainat:

Pikavipit, Pikaluotot, Pikalainat

Lainasummat:

20 - 2250 €

Laina-ajat:

7 vrk - 90 vrk

Ikärajat:

Vähintään 18v

Huomioitavaa:

Eurovippi on lainapalvelu, joka tarjoaa hieman suurempiakin lainoja myös 18 vuotiaille. Maksuajat ovat kuitenkin melko lyhyet, ja tämä palvelu ei sovikkaan kaikille.

Eurovippi on suomalaisten perustama pikavippiyhtiö, joka on keskittynyt tarjoamaan pientä tai vähän suurempaakin lainaa lyhyeksi ajaksi. Nykyään tämä yritys on tunnetun brändin FourFinance Global omistuksessa. Kaikilla lainoilla on melko tiukat takaisinmaksuajat, jotka riippuvat lainan koosta. Suurimmillaankin maksuaika voi kuitenkin olla vain 90 päivää eli 3 kuukautta, vaikk summa olisi useampia tuhansia.

Eurovippiä voi parhaiten suositella nuorille, jotka tarvitsevat suurempia lainoja nopeasti, ja ovat kykeneväisiä nämä lainat myös maksamaan takaisin nopealla aikataululla.

On hyvä myös huomata, että Eurovipiltä otettava laina maksetaan aina 1 erässä takaisin, oli eräpäivä sitten kuinka kaukana tahansa. Esimerkiksi kolmen kuukauden laina maksetaan kerralla sitten 90 päivän kuluttua, ei esimerkiksi osamaksuna kuukausi kerrallaan.

Eurovippi antaa lainaa seuraavat ehdot täyttäville lainanhakijoille_

 • Iältään vähintään 18 vuotta
 • Asuu vakituisesti Suomessa, ja omistaa suomalaisen pankkitilin
 • Lainanhakijalla pitää olla omiin nimiin rekisteröity puhelinliittymä, joka ei ole salainen
 • Oikeustoimikelpoinen, eikä omista maksuhäiriömerkintöjä
 • Pystyy osoittamaan kykynsä maksaa laina sovitussa ajassa takaisin.

Eurovipin Pikavipit

Eurovipin kaikkia tarjoamia lainoja voidaan kutsua pikavipeiksi niiden nopeiden maksuaikojen takia. Näitä onkin tarjolla aina 20 eurosta 2250 euroon.

Uusi asiakas ei voi saada ensimmäiseksi lainakseen näitä kaikkein suurimpia lainoja, vaan ne on rajoitettu vanhoille ja luotetuille asiakkaille.

eurovippi arvostelu

Kuten aikaisemmin jo mainittua, lainat tulee maksaa takaisin yhdessä kokonaisessa erässä. Tämä tuo joillekkin asiakkaille omat haasteensa, mutta sopii toisaalta tilanteisiin jossa rahaa on tulossa kerralla enemmän myöhemmin. Esimerkiksi veronpalautuksilla voi helposti maksaa jonkinasteisen lainan kerralla takaisin, ja tällöin on hyvä kun ei tarvitse maksaa osaa laskusta kerran kuukaudessa.

Hinnaltaan Eurovipin lainat ovat sieltä keskipäästä. Niissä on aika korkea nostokustannus (30 % lainasummasta), mutta toisaalta lainasta maksettava korko on melko matala. Tämä siis kannustaakin ottamaan mieluusti pisin mahdollinen laina-aika, sillä tämän lisäajan kustannus on hyvin pieni verrattuna nostokustannuksiin.

Lainan hakeminen ja muut yksityiskohdat

Eurovippi on erityisen ylpeä sen nopeasta maksukyvystä ja hakemusten käsittelystä. Kotisvuillaan se lupaakin, että rahat voivat saapua tilillesi jopa 15 minuutin sisällä!

Hakuprosessi seuraa hyvin tarkasti normaalia vipin hakemisprosessia. Ensiksi tunnistaudutaan nettinpankin kautta palveluun. Tämän jälkeen annettaan lisätietoja ja osoituksia maksukyvystä. Lopuksi on vielä vahvistettava matkapuhelinnumeronsa, ja siihen lähetetään sitten PIN -koodi, jonka avulla on helppo kirjautua palveluun myöhemmin, ja jonka avulla voidaan lisälainaa hakea jatkossa vaikka suoraan kännykällä.

Kaiken kaikkiaan prosessi on juuri niin simppeli kuin tälläisiltä palveluilta voi odottaa. Hakemuksen täyttää ja lähettää nopeasti, ja rahat tulevat tilillesi nopeasti kello 7 - ilta 11 välisenä aikana.

Eurovippi.fi Arvostelu

Eurovipin tarjoamat lainat ovat kaikkein houkuttelevimmat nuorilla, erityisesti 18- vuotialle, joiden on muuten vaikea saada yli 400 euron lainoja. Muutkin voivat kuitenkin hyödyntää sen nopeita vippejä ja lainoja, mutta he voivat usein saada lainaa paremmilla ehdoilla ja hinnoilla muualta. Tämän takia tätä paikkaa voikin suositella lähinnä nuorille.


3,5 / 5

Hyvät puolet:
 • Monenkokoisia lainoja
 • Lainaa myös 18 vuotiaille
 • Rahat maksetaan nopeasti
 • Luotettava iso omistaja
Heikkoudet
 • Korkeat nostokustannukset
 • Lyhyet maksuajat
 • Joustamattomat lainaehdot