Euroloan Kokemuksia 2018 – Luotettava vai ei?

Euroloan Lainojen Pääpointit

Tarjotut lainat:

Monipuoliset lainavaihtoehdot moniin tarpeisiiin

Lainasummat:

100 - 10000 €

Laina-ajat:

3 - 34 kuukautta

Ikärajat:

20 vuotta

Huomioitavaa:

Euroloan tarjoaa niin pikalainaa, kulutusluottoa kuin tililuottoakin edulliseen hintaan ja hyvin maksuehdoin. Kuitenkin sen kokemukset herättävät kysymyksiä.

Kuka voi hakea lainaa Euroloanilta

Euroloan on pörssilistattu lainaaja, joka tarjoaa monenlaisia lainatuotteita suomalaisille. Sen kautta on mahdollista hakea niin pikavippiä, kulutusluottoa kuin avata myös laajemman luottotilin.

Ja mikä ehkäpä vielä parasta, Euroloanin lainat ovat kilpailijoihin verrattuna keskimäärin erittäin edulliset. Tämän takia tämä on erinomainen lainapaikka monille suomalaislle lainatarpeeseen katsomatta.

Jotta voit kuitenkin lainaa hakea, pitää sinun täyttää vähintään seuraavat ehdot:

  • Suomen kansalaisuus tai osoite Suomessa
  • Ikää ainakin 20v
  • Ei maksuhäiriömerkintöjä tai muita luotto-ongelmia
  • Mahdollisuus osoittaa henkilöllisyytesi sähköisesti, joko nettipankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteen avulla.

Euroloanin tarjoamat lainat

euroloan

Euroloan tarjoaa jopa 3 eri lainatuotetta. Näitä ovat pikalaina, kulutusluotto tai luottotili. Kaikki nämä ovat vakuudettomia eikä niihin tarvita myöskään takaajia.

Euroloanin pikalaina

Pikalaina on 100 - 500 euron laina, joka maksetaan summasta riippuen takaisin joko 3 tai 4 kuukaudessa. Sen todellinen vuosikorko on enimmillään 50 prosenttia, joskin valitut lisäpalvelut voivat sen hintaa hieman enemmän nostaa.

Pikalainan voi saada jopa parissa minuutissa, sillä sen hakemus on hyvin lyhyt, päätöksen saat heti eikä sinun tarvitse lähettää edes minkäänlaisia liitteitä tai palkaakuitteja

Pikaluoton hinnat ovat seuraavat:

Lainasumma

Erien määrä

€/ KK

Yhteensä

100 €

3

47 €

139 €

200 €

3

85 €

255 €

300 €

3

124 €

371 €

400 €

4

124 €

495 €

500 €

4

153 €

611 €

Kulutusluotto

Kulutusluoton muodossa Euroloanilta on mahdollista saada 500 - 5000 euroa hyvin nopeasti ja vielä edullisesti. Kyseessä onkin eräs edullisimmista markkinoilla tällä hetkellä olevista netin kautta haettavista kulutusluotoista.

Luoton todellinen vuosikorko voi olla nimittäin niinkin alhainen kuin 4,9 % vuodessa. Enimmillään se voi taas olla 50 %. Saamasi korko selviää vasta lainatarjouksen saadessasi, sillä se arvioidaan henkilökohtaisesten seikkojen perusteella.

Muista kuitenkin että vielä lainatarjouksen saaminen ei sinua sido mihinkään, vaan voit jättää sen myös käyttämättä jos tarjous ei sinua miellytä.

Euroloanin kulutusluotto on kuitenkin keskimäärin eräs parhaista kulutusluotoista moniin tilanteiisin. Lisäksi siihen ei tule avausmaksua tai kiinteää kuukausimaksua.

Maksuaikaa sille voi saada 3 - 36 kuukautta, riippuen lainan suuruudesta.

Euroloan tililuotto

Viimeisenä vaihtoehtona Euroloanin kautta voi avata oman luottotilin, jolta voi sitten tehdä nostoja omaan tahtiin tai jättää ne vaikka kokonaan tekemättä. Tililuoton kautta voit tehdä nostoja koska tahansa, 24/7 ja se toimiikin monin tavoin kuin luottokorttina netissä.

Luottorajaa voi saada jopa 10000 euroon saakka.

Todellinen vuosikorko on vastaava kuin kulutusluotosssa, eli 4,9 - 50 %. Monin tavoin tämä tililuotto onkin kuin palvelun kulutusluotto, antaen kuitenkin mahdollisuuden tehdä nostoja omaan tahtiin.

Kuinka lainaa haetaan

Euroloanin lainahakemukset ovat hyvin simppelit ja lyhyet, ja ne löytyvät Euroloanin kotisivulta. Niiden täyttöön ei kovin montaa minuuttia mene, ja yleensä saat lainapäätöksenkin saman tien.

Kun olet lainan hakenut, siirretään sen ensimmäinen osa tai koko laina sinulle saman tien 7 - 23 välisenä aikana. Jos omaat tililuoton, voit tehdä tulevia nostoja sitten myös yöaikaan.

Rahat tulevat tilillesi yleensä lähes saman tien, jos omaat pankkitilin jossakin isommassa suomalaisten suosimassa pankissa. Muuten siihen voi kestää pari päivää.

euroloan kokemuksia

Euroloan kokemuksia

Euroloan kokemuksia kerätessä tuli yllättäen vastaan melko paljon negatiivisia kommentteja vuosilta 2010 - 2014. Palvelulla on ollut jotakin ongelmia laskutuksen kanssa, jonka takia se on lähettänyt ihmisille perintäkirjeitä jo maksetuista lainoista.

Ja ongelmia vaikuttaisi olevan vielä vuonna 2016:kin. 

Osalla palvelu on pelannut hyvin, ja edullinen se on. Sen takia kummastuttaakin, miten sillä voi olla näin paljon ongelmia laskujen ja asiakaspalvelun kanssa. Vai eikö tyytyväiset asiakkaat sitten kokemuksia kirjoittele?

Tässä muutamia esimerkkeinä poimittuja Euroloan kokemuksia:

Euroloan on ihan jees mesta, otti nyt summan minkä tahansa ei ne korot mitään liian isoja ole (tieteski jos meinaa ne takaisin maksaa) itse aikoinaan otin heiltä kolme isompaa lainaa, eli peraateessa yhteensä niistä tuli se 1k, rahaongelmat tuli eteen ja muutenkin jouduin kierrehelvettiin niin silti sai sovittuu kohtalaiset erät joka laskulle ja maksusuunnitelman näkee omassa my euroloan osiossa.. heillä kans oma perintäsysteemi et eivät lähettele laskujaan minnekkään perintäfimoille.. niin joo ja vajaa puol vuotta makseltu tähän putiikkiin, vajaa satku velkaa ja kierrehelvetti ohi ;)

heebo-25/ Suomi24 

Euroloan on kyllä hyvä. Kerran olen ottanut 50€ ja piruuttain otin 3.lla erällä maksettavaks. Mutta se sitten töppäs vaikka ajallani maksoin, ja myöhemmin meinasin ottaaa uutta. tuli viesti että ei voi ottaa, edellistä ei ole maksettu takaisin? (vaikka siis kuitit oli tallessa...)


​asdasd93 Suomi24 

Moi,

Menin fiksuna kaverina ottamaan lainan baari-illan takia pikavipin euroloan nimisestä firmasta. :(
Nooh, rahat juotiin ja hauskaa oli, maksun päiväkin tuli ja vippihän maksettiin vielä laskussa olleen huomatusajan sisällä. Nyt Maksamisen jälkeen euroloan onkin alkanut vaatia sähköpostitse erilaisia perintäkuluja vaikka laskusta ei tullut postitse yhtään perintäkirjettä ja laina on myös maksettu jo pois, ensimmäinen perintä tuli 8päivää maksamisen jälkeen. Hienoja lafkoja nämä pikavippi firmat. Pystyykö tästä valittamaan mihinkään, koska lainanmaksamisen jälkeen ovat alkaneet periä perintäkuluja? Ei kauheesti nappalisi maksaa 1/3 alkuperäisestä lainasta olevia kuluja.


HabbitMurobbs 

Euroloan Arvostelu

Päällisiltä puoliltaan Euroloan vaikuttaa eräältä parhaista lainapaikoista 2018. Sen kokemukset saavat kuitenkin epäilemään hieman palvelun laatua, jonka takia on arvosanasta pakko rokottaa yksi tähti. Lainat ovat edullisia, ne saa nopeasti ja muuten kaikki vaikuttaa erinomaiselta. Asiakaspalvelu herättää kuitenkin kysymyksiä.


4 / 5

Hyvät puolet:
 • Lainaa nopeasti käyttöön
 • Helppokäyttöinen ja helppo hakea
 • Luotettava lainaaja
 • Hyvin edulliset hinnat
 •  Kaikenlaista lainaa koon ja muodon puolesta
Heikkoudet
 • Asiakaspalvelussa ongelmia?
 • Samoin laskutuksesssa?
 • Kokemukset eivät anna kovin hyvää kuvaa