Etua.fi Kokemuksia 2018 – Luotettava vai ei?

Etua.fi Lainojen Pääpointit

Tarjotut lainat:

Suurempaakin pankkilainaa helposti ja edullisesti

Lainasummat:

500 - 50000 €

Laina-ajat:

1 - 15 vuotta

Ikärajat:

23 vuotta

Huomioitavaa:

Etua.fi on kätevä tapa kilpailuttaa lainat nopeasti netissä, ja sillä on lämpimät suhteet suureen osaan merkittävimmistä lainoittajista.

Kuka voi hakea lainaa Etua.fi:stä

Etua.fi on eräs Suomen ensimmäisistä lainoja netissä kilpailuttavista palveluista, joiden kautta on mahdollista yhdellä lainahakemuksella saada lainatarjouksia useammasta paikasta.

Jätät siis vain yhden hakemuksen, mutta sille voit saada jopa yli 10 lainatarjousta! Ja kaikki tämä vielä aivan ilmaiseksi, ja ilman mitään sitoutumista.

Jos siis etsit halpaa lainaa tai kulutusluottoa, kannattaa Etua.fi lainavertailu käyttää hyödykseen. Ainoa syy miksi niin ei teksisi on oikeastaan, jos on pakko saada pikavippi heti.

Etua.fi lainan kilpailutusta voivat käyttää seuraavat ehdot täyttävät lainaajat:

  • Suomen kansalainen tai asuinpaikka Suomessa
  • Ikää ainakin 20 vuotta
  • Ei maksuhäiriöita tai menetettyjä luottotietoja.
  • Tulot ovat säännölliset, joko palkkatuloja tai eläketuloja.
  • Omaat verkkopankkitunnukset omalla nimelläsi

Etua.fi lainat

etua.fi

Etua.fi:n kautta voi kilpailuttaa monenlaisia lainoja. Voit hakea perinteistä kulutusluottoa mahdollisimman edullisesti, yhdistää aikaisempia lainoja edullisemman koron alle, tai vaikka hakea edullista vakuutustakin.

Etuna voidaankin pitää erityisesti sitä, että tämä kaikki onnistuu suoraan netin välityksellä. Sinun ei missään vaiheessa tarvitse lähteä henkilökohtaisiin tapaamisiin, vaan saat hommat hoidettua alusta loppuun vaikka kotisohvaltasi.

Se minkälaisen lainan tulet saamaan riippuu paljon siitä, kenen tarjouksen lopulta hyväksyt. Myös omat henkilökohtaiset seikkasi vaikuttavat paljon saamiisi tarjouksiin. Mitä kauemmin ootat, sitä suurempi mahdollisuus on saada se paras tarjous. Kuitenkin hyväksymällä jo nopeasti saadun tarjouksen voi monesti säästää jopa satoja euroja lainan kustannuksissa.

Koska palvelun käyttö ei maksa sinulle mitään, eikä se myös pakota sinua lainaa lopulta ottamaan keneltäkään, on vaikea olla suosittelematta tämän palvelun käyttöä lainaa etsittäessä.

Etua.fi välittää lainahakemuksesi lähes kaikille suurille ja suosituille lainanantajille, joten tulet saamaan aivan samat tarjoukset kuin mitä saisit jos hakisit lainaa suoraan vaikka Bank Norwegianilta tai Limiitiltä. Saat ne nyt vain yhden hakemuksen täytöllä.

Palvelun kautta on mahdollista hakea myös lainojen yhdistämistä, joka kannattaa tehdä jos vanhoja ja vielä ehkä kalliita lainoja on jo entuudestaan. Näin voit saada lainat jatkossa edullisemmin, sekä maksaa vain yhden laskun kuukaudessa usean sijasta.

Kuinka hakea lainaa

etua.fi kokemuksia

Itse lainahakemus on hyvin tavanomainen, ja sen täyttää nopeasti osoitteesta Etua.fi.

Kun hakemus on täytetty, välittää palvelu sen monille lainaajille, jotka alkavat antaa sinulle tarjouksia. Saat yleensä muutaman tarjouksen heti, ja suurin osa on tullut 24 tunnin sisällä.

Kun olet saanut itsestäsi sopivan tarjouksen, voit allekirjoittaa sen sähköisesti verkkopankkitunnusten avulla. Tämän jälkeen hoidat asiat loppuun kyseisen yrityksen kanssa, ja heiltä saat rahat ja muut suoritukset kuten olette sopineet.

Itse asiassa olet siis melko vähän tekemisissä Etua:n kanssa, vaan suurin osa asioista hoituu sitten itse lainaajien kanssa.

Etua.fi Kokemuksia

Etua.fi palvelu on ollut markkinoilla jo kauan, ja tänä aikana se on palvellut tuhansia suomalaisia asiakkaita. Sen takia onneksi myös Etua.fi kokemuksien löytäminen kävin helposti, ja tässä on esimerkkinä nostettu vain muutamat.

Keskimäärin kokemukset ovat hyvin positiiviset. Ja helppo se on ymmärtää, sillä palvelu ei maksa mitään, ei sido mihinkään ja toimii niin kuin on luvattu. 

Tässä muutamia Etua.fi kokemuksia:

Toimiva, nopea, helppo, yksinkertainen. Ei tarvitse hakea monesta eri paikasta samoja asioita, kerran huolella tehty hakemus ja homma toimii. Suosittelen!

Petri Koponen / Trustpilot

Sain kiitettävän määrän lainatarjouksia, joista osa oli vartenotettavia. Ja tarjouksista kaksi johtikin posiviitiseen lopputulokseen. Sain tarvitsemani lainan.

Irmeli / Trustpilot

Kun luvattiin että lainapäätös tehdään vuorokaudessa ja myös rahat tulee tilille vuorokaudessa oli totuus se että siihen meni useampi päivä ja lopulta kun itse soitin asiakaspalveluun eteni asia siihen asti että rahat tuli tilille.


Muuten hyvä palvelu ja sain juuri sellaisen lainan ja sillä kk erällä kuin halusin ja sain myös itse valita eräpäivän! Siitä iso plussa!


Katja / Trustpilot

Sivuston käyttö oli helppoa. Tarjous alustavasti myöntävistä rahalaitoksista tuli nopeasti, ja oli helppo valita niistä sopivin.

Toni Hirvonen / Trustpilot

Etua.fi Arvostelu

Etua.fi on eräs suosituimmista lainojen kilpailuttajista, ja sen kautta on helppo kilpailuttaa lainat nopeasti ja helposti yhdellä hakemuksella. Totta puhuen paljoa eroa näiden palvelujen välillä ei vaikuttaisi olevan, mutta koska ne eivät maksa mitään, eivätkä myöskään sido mihinkään, on niiden käyttö suositeltavaa, kun halutaan edullista lainaa.


5 / 5

Hyvät puolet:
 • Helppo kilpailuttaa lainat nopeasti
 • Ei maksa mitään, eikä sido mihinkään
 • Todella luotettava lainanantaja
 • Mahdollisuus yhdistellä vanhoja lainoja
Heikkoudet
 • Voi kestää hieman kauemmin kuin lainan suoraan hakeminen
 • Ikäraja 20v