Muista Ennen Vipin Hakemista


Ennen vipin hakemista kannattaa tutustua lainan kuluihin huolella. Alta löydät kysymyksiä, joita kannattaa pohtia ennen vipin hakemista.

  • Kuinka paljon lainaa? Hae vippiä vastuullisesti ja vain sen verran kuin tarvitset
  • Milloin saat seuraavan kerran rahaa? Pystytkö silloin maksamaan vipin takaisin
  • Valitse tarpeeksi pitkä takaisinmaksuaika - mitä pidempi takaisinmaksuaika, sitä korkeammat korot. Korkeammat korot ovat kuitenkin yleensä parempi vaihtoehto kuin perintä tai ulosotto
  • Onko yritys luotettava? Hae lainaa vain tunnetuilta pikavippiyrityksiltä. Tarkista löytyykö yritys Etelä-Suomen aluehallintoviraston luotonantajarekisteristä.
  • Mikä on lainan käyttötarkoitus? Onko sen hankinta / maksaminen täysin välttämätöntä? Mikäli ei, harkitse uudelleen pikavipin hakemista.
  • Mitä kuluja vippi sisältää? Lue huolella pikavipin hakemisesta kertyvät kulut kuten: tekstiviestikulut, hakemuskulut, korko, luottotietojen tarkistuskulut jne. Luotettavat pikavippiyritykset eivät peri piilokuluja.
  • Onko pikavippi halvin ja nopein vaihtoehto lainata rahaa? Usein pikavippi on nopein vaihtoehto pienen rahan tarpeeseen. Mikäli sinulla on omaisuutta, voit myös harkita panttilainaamoa. Mikäli kyse on vain pienestä, muutaman sadan euron summasta, tulee pikavippi useimmiten myös paljon halvemmaksi kuin luottokortti tai pankkilaina.
  • Onko sinulla verkkopankkitunnuksia? Useimmat pikavippiyritykset eivät myönnä ensikertalaisille lainaa ilman verkkopankkutunnistautumista. Harkitse kahdesti tekstiviestillä hakemista, erityisesti jos tekstiviestikulut veloitetaan vaikka lainaa ei myönnettäisikään.

Nopeimmat vipit

Kun olet harkinnut tarkkaan lainatarpeesi ja takaisinmaksukykysi, valitse luotettava yritys alta. Olemme listanneet nopeiten lainaa myöntävät vippiyritykset alle.

okmoney

Eräs suosituimmista suomalaisista pikavippiyrityksistä, joka tarjoaa pikavippejä myös 18-vuotiaille.

eurovippi

Eurovippi.fi on suosittu lainanantaja ympäri Suomea. Se tarjoaa lainojaan mieluusti yli 18-vuotiaille suomalaisille, tarkistaen ensin kuitenkin heidän luottotietonsa.

pikavippifi

Eräs vanhimmista pikavippiyrityksistä, joka tarjoaa lainoja kaikille luottotietonsa omaaville yli 18-vuotiaille.

luottoraha

Toinen pitkän linjan peluri, jonka pikalainat ovat suosittuja ympäri Suomea. Kunhan olet yli 18v, ja omaat hyvät luottotiedot, voit hakea lainaa nopeasti ja helposti heidän kauttaan.