Edullinen Laina Pitkällä Maksuajalla (2018)


Kun etsit edullista lainaa pitkällä maksuajalla, olet tullut oikeaan paikkaan. Olemme nimittäin keränneet tähän listaan tämänlaiset lainat, jotta voit vertailla ne helposti ja nopeasti!

Tämän hetken paras pikavippitarjous

Lainasto Pikalaina

Lainasto tarjoaa 18 vuotiaille kahta eri lainatuotetta, joista ensimmäinen on pikalaina. Hae tämä 100 - 400 euron laina 12 kk maksuajalla ja saa rahat tilillesi jo tuntien sisällä!

Lainasto Joustoluotto

Tarvitseko suurempaa lainaa? Nappaa tästä eräs tämän hetken suurimmista 18 vuotiaille tarjottavista lainoista, ja lainaa jopa 3000 euroa joustoluotolla. Maksat kustannuksia vain siitä osuudesta luottoa, jonka nostat käteesi

Bluefinance vippi
3
Blue Finance Pikavippi

Blue Financen kautta voit hakea pikavippiä 700 euroon saakka 12 kk maksuajalla. Huomaa myös uusille lainaajille tarjolla oleva ilmainen ensilaina!

luottoraha

Pitkän linjan peluri, jonka pikalainat ovat suosittuja ympäri Suomea. Kunhan olet yli 18v, ja omaat hyvät luottotiedot, voit hakea lainaa nopeasti ja helposti heidän kauttaan.

pikavippifi

Eräs vanhimmista pikavippiyrityksistä, joka tarjoaa lainoja kaikille luottotietonsa omaaville yli 18-vuotiaille. Luotettavia pikavippejä 18v 6 kuukauden kiinteällä maksuajalla 100 - 300 euroa.

Limiitti

Limiitistä voivat uudet asiakkaat saada jopa 300 euron ensilainan ilman kuluja. Muuten vippiä tarjolla aina 2000 euroon saakka, myös 18 vuotiaille. Tilillä normaalista alle 6 tunnissa.

Edullinen Laina Pitkällä Maksuajalla (2018)

Kun olet joutunut taloudellisiin ongelmiin, saatat alkaa harkita saada lainaa auttamaan sinua. Kaikki lainat eivät kuitenkaan ole turvallisia tai 100% laillisia, mikä voi jättää monet ongelmiin. 

Vaikka turvallisin veto saattaa vaikuttaa olevan saada lainaa pankiltasi, ei aina ole mahdollista tehdä tätä. Kaikki eivät ole oikeutettuja saamaan pankkilainaa, ja jopa ne, jotka joutuvat usein odottamaan useita päiviä tai viikkoja ennen kuin rahat saadaan. Siksi satoja ihmisiä kääntyy pikavippeihin kuukausittain saadakseen lisäapua.

Vastauksena mihinkään huolenaiheeseesi pikalainojen turvallisuudesta voi olla varma, että nostosi ovat täysin turvassa. Sen lisäksi, että voit saada tarvittavat rahat ja maksaa takaisin helposti seuraavana palkkapäivänä, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että henkilötietosi luovutetaan kolmansille osapuolille. Pidämme tietosi yksityisenä ja turvallisena, ja verkkosivusto on suojattu niin, ettei kukaan pääse siihen ilman lupaasi.

Miksi minun pitäisi saada pikalaina?

Jos olet vielä hieman huolissasi pikavipin ottamisesta, on monia syitä, miksi se voisi auttaa sinua. Näiden lainojen edut ovat huomattavasti suurempia kuin ne haitat, joita saatat uskoa niiden olevan, ja nämä ovat syitä miksi monet kääntyvät niihin vaikeuksissa.

Yksi tärkeimmistä syistä saada pikalaina on taloudellisen hätätilan vuoksi. Jos auto on hajonnut tai talon sisällä on vuoto, saatat tarvita nopeaa käteistä ongelman ratkaisemiseksi. Jos kuitenkin olet käyttänyt kaiken rahan viimeisestä palkasta, ja sinun on odotettava muutama viikko ennen seuraavan palkkapäiväsi, saatat sinulla olla vaikeuksia. Pikavippivertailumme avulla saat rahat, joita tarvitset muutamassa tunnissa, eikä sinun tarvitse maksaa takaisin, ennen kuin saat seuraavan seuraavan eräpäivänä.

Toiset ihmiset haluavat vain ylimääräisen käteisrahoituksen, tai ehkä syntymäpäiväjuhla tai muu erityinen tilaisuus on tulossa. Onneksi olemme aina täällä auttamassa sinua, riippumatta siitä, mihin tarvitset rahaa. Emme koskaan kysy teiltä, mihin aiot käyttää rahat, joten onko se hätätilanteessa vai vain vähän ylimääräistä hauskaa, on täysin riippuvainen siitä, mitä teet lainan kanssa.

Kuinka tiedän, voinko saada pikalainan netistä?

Sinulla on oltava vain kolme asiaa, jotta voit hakea pikavippiä netistä.

  • Ensinnäkin sinun on oltava vähintään 18-vuotias, koska alaikäisten ei voi antaa lainata minkäänlaisia lainoja.
  • Toiseksi, sinulla on oltava pankkitili. Tämä takaa, että meillä on jonnekin tallettaa rahat .Pankkisiirrot ovat yksi turvallisimmista maksutavoista, ja se on paljon nopeampi kuin monet muut menetelmät.
  • Lopuksi sinun on osoitettava, että sinulla on vakaa tulonlähde. Ilman tätä, et pysty maksamaan takaisin rahaa, ja meidän on tiedettävä, milloin sinulle maksetaan seuraavaksi, jotta voimme asettaa sen lainaussopimuksen ehtoihin. Sinun ei tarvitse olla työtä - saatat saada vammaistuloja tai muuta tulotyyppiä.

Miten voin hakea pikavippiä tai kulutusluottoa?

Nyt kun tiedät kaikki perusteet palkkapäivälainoista, voit alkaa ajatella yhden hakemista. Aloittaminen on erittäin helppoa, ja useimmat ihmiset tarvitsevat vähemmän kuin viisi minuuttia aikaa täyttää hakemuksen helposti verkossa.

edullinen laina pitkällä maksuajalla

Sinun on annettava joitain henkilökohtaisia tietoja, kuten nimi, osoite, sosiaaliturvatunnus ja summa, jonka haluat lainata. Kun saamme nämä tiedot, näet sen ja otetaan yhteyttä sinuun heti, kun se on hyväksytty. Sinut sovitetaan yhteen lainanantajamme kanssa, joka ottaa sinuun yhteyttä sopimuksenne ehtoihin.

Kun olet hyväksynyt ehdot, sinun tarvitsee vain odottaa, kunnes rahat talletetaan pankkitilillesi. Tämä tapahtuu yleensä parin tunnin kuluessa, ja monissa tapauksissa se tapahtuu paljon nopeammin.

Voit vapaasti käyttää rahaa haluamallasi tavalla ja maksaa sen sitten myöhemmin eräpäivinä kokonaan tai erissä. Ei ole suositeltavaa ottaa enemmän kuin yksi pikalaina kerrallaan, koska se voi muuttua hyvin monimutkaiseksi. Kuitenkin, olet tervetullut ottamaan toisen lainan myöhemmin, jos sinusta tuntuu tarpeelliseksi ylimääräistä rahaa.