Edullinen Laina Netistä


Edullisia lainoja etsitään paljon netistä ja muualta, mutta joskus tämä edullisuus voi kuitenkin sokaista ja pahasti, jonka takia ajattelimme luoda tämän pienen oppaan näiden lainojen tarkasteluun.

Lisäksi voimme suositella erityisesti seuraavia lainapaikkoja kaikenlaisiin lainatarpeisiin.

Tämän hetken paras pikavippitarjous

Lainasto Pikalaina

Lainasto tarjoaa 18 vuotiaille kahta eri lainatuotetta, joista ensimmäinen on pikalaina. Hae tämä 100 - 400 euron laina 12 kk maksuajalla ja saa rahat tilillesi jo tuntien sisällä!

Lainasto Joustoluotto

Tarvitseko suurempaa lainaa? Nappaa tästä eräs tämän hetken suurimmista 18 vuotiaille tarjottavista lainoista, ja lainaa jopa 3000 euroa joustoluotolla. Maksat kustannuksia vain siitä osuudesta luottoa, jonka nostat käteesi

luottoraha

Pitkän linjan peluri, jonka pikalainat ovat suosittuja ympäri Suomea. Kunhan olet yli 18v, ja omaat hyvät luottotiedot, voit hakea lainaa nopeasti ja helposti heidän kauttaan.

pikavippifi

Eräs vanhimmista pikavippiyrityksistä, joka tarjoaa lainoja kaikille luottotietonsa omaaville yli 18-vuotiaille. Luotettavia pikavippejä 18v 6 kuukauden kiinteällä maksuajalla 100 - 300 euroa.

Limiitti

Limiitistä voivat uudet asiakkaat saada jopa 300 euron ensilainan ilman kuluja. Muuten vippiä tarjolla aina 2000 euroon saakka, myös 18 vuotiaille. Tilillä normaalista alle 6 tunnissa.

okmoney

Eräs suosituimmista suomalaisista pikavippiyrityksistä, joka tarjoaa pikavippejä myös 18-vuotiaille.

Edullinen laina netistä - mitä pitää ottaa huomioon?

Monet ihmiset eivät ymmärrä riittävästi raha-asioista, kun he saapuvat aikuisten maailmaan. Nämä on tavallisesti vanhempia, jotka eivät halua lapsensa kasvavan ja tehdä omalla tavallaan elämää, tai nuoria aikuisia jotka haluavat vain välttää vastuuta ja olla tietämättömiä.

Kuitenkin, jos haluat menestyä ja hallita taloutesi kunnolla, kannattaa harjauttaa taitojasi ja saada uutta tietoa. Seuraavassa on joitain tärkeitä kysymyksiä ja vastauksia, jotka sinun pitäisi tietää.

1) Minkä velan maksaa ensin?

Olet lainannut useita velkoja viimeisen vuoden aikana , ja nyt yrität selvittää paras tapa maksaa takaisin velat. Maksaako pienin laina ensin ja sitten aloitat suuremmista? Onko järkevämpää maksaa laina suurimmalla korolla? Tällaisella kysymyksellä voit lukea paljon tietoa siitä, mutta sinun on tehtävä päätös itse. On paljon sanottavaa aloittaa pienimmillä veloilla, koska sinulla on saavutuksen tunne, kun lähestyt isompia ja yrität puuttua niihin. Dave Ramseyn verkkosivusto on erinomainen paikka aloittaa oppiminen velan takaisinmaksusta.

2) Pitäisikö minun sijoittaa hätärahastoon?

Hätärahastoa ei tulisi sijoittaa, koska et voi käyttää rahaa, jos olet panostanut sen liiketoimintaan tai muuhun syyksi. Käytä muita rahoja sijoittamiseen ja ansaitse vielä enemmän rahaa - hätärahastoja pitäisi käyttää juuri tähän: hätään. Pidä rahat säästötilillä, mutta varmista, että voit käyttää sitä heti, kun tarvitset.

3) Miten voin säästää lapseni elämään?

Vaikka sinulla ei vielä ole lapsia, saatat alkaa olla ajatellut säästää heidän elämäänsä. Se on kallis investointi, ja mitä aiemmin aloitat, sitä parempi.Vaikka lapset olisivat vauvoja, ei ole mitään vikaa, kun aloitetaan laittamaan muutaman euron viikossa tulevaisuuteen. Sen sijaan, että avaat tavallisen säästötilin, tutustu erityisesti erilaisiin sijoitusmahdollisuuksiin. Näistä on yleensä paljon joustavuutta, ja koska ne on räätälöity tarpeidesi mukaan, ne toimivat hyvin.

4) Onko olemassa tapa saada nopeasti  rahaa hätätilanteessa?

Jos et voi pyytää perheellesi rahaa helposti hädässä, voit aina maksaa takaisin pikavipeillä. Nämä ovat pieniä ja lyhytaikaisia lainoja, joiden avulla voit kattaa kustannukset, joita tarvitset lähipäivinä. Niiden nimensä mukaisesti sinun on maksettava laina seuraavan pikaisesti, joten sinulla ei ole paljon aikaa. Kuitenkin, koska ne ovat niin pieniä, sinun ei todennäköisesti tarvitse paljon enemmän aikaa maksaa takaisin koko lain .Varmista, että maksat rahat takaisin ajoissa, tai voi tulla isojakin ongelmia.

5) Onko hyvä idea avata yhteinen tili kaverin kanssa?

Tämä on opiskelijoiden yhteinen kysymys, varsinkin jos he ovat mukana talojen yhteiskäytössä ja tarvitsevat tapoja maksaa laskuja. Vaikka yhteinen tili on kaikkien nimissä, jolloin kaikkien nimien löytäminen on helppoa, se voi olla haitallista, jos asiat eivät mene niin kuin on ajateltu. Jos jompikumpi tilinomistajista ei maksa osuuttaan laskuista tililleja maksua ei saada, tämä merkitsee sitä, että kaikki tilillä olevat henkilöt joutuvat ongelmiin.Jokaisella henkilöllä on negatiivinen vaikutus luottotietoiihin. Siksi on erittäin tärkeää, että luotat täysin jollekin, ennen kuin avaat heidän kanssaan yhteisen tilin.