Credit24 Kokemuksia 2018 – Luotettava vai ei?

Credit 24 Lainojen Pääpointit

Tarjotut lainat:

Pienempiä lainoja helposti ymmärrettävin kuluin

Lainasummat:

100 - 4000 €

Laina-ajat:

3 - 36 kuukautta

Ikärajat:

19 vuotta

Huomioitavaa:

Credit24:sen tarkoitus on tarjota vippejä, joissa ei ole mitään piilokuluja. Näin olleen niiden kulut on helppo arvioida, ja lainaa voi hakea luottavaisin mielin. Lainoihin saa paljon joustoa, ja kustannukset ovat kohtuulliset. Tätä firmaa voi suositella!

Kuka voi hakea pikavippiä Credit24:lta

Credit24 on suosittu lainapaikka erityisesti sen takia, että siellä ei tarvitse pelätä mitään piilokuluja.

Lisäksi Credit24 tarjoaa monenlaista lainaa, ja maksuajat voi sopia aika pitkälle oman tarpeen ja mieltymysten mukaan. Ja hinnatkin ovat melko edulliset.

Lainaa voi hakea aina 4000 euroon asti ilman takaajia, kunhan hakija on vähintään 19 vuotias, omaa suomenkansalaisuuden ja hyvät luottotiedot. Lisäksi tarvitset vielä puhelinliittymän ja sähköpostiosoitteen, sekä verkkopankkitunnukset omalla nimelläsi.

Verrattuna muihinkin lainapaikkoihin, ei Credit24 vaatimuksia lainaajilta voida pitää erityisen kovina tai mitenkään erikoisina. Ne vastaavat hyvin pitkälti yleistä linjaa.

Kuinka lainaa haetaan

Credit24

Credit24 vippejä voi hakea netin kautta niin tietokoneella, tabletilla kuin vaikka puhelimellakin.

Helpoiten tämä tapahtuu ​ensimmäisellä kerralla ihan tietokoneen avulla, mutta kun tunnukset on tehty ja ensimmäinen laina haettu, voi seuraavia lisälainoja hakea vaikka Credit24 mobiilisovellusta käyttäen.

Pikavipin hakemisesta onkin tehty mahdollisimman helppoa, joka on muutenkin tämän lainapaikan vahvuuksia. Asiakkailta ei kysellä turhia, vaan lainan saamisesta on yritetty tehdä mahdollisimman mukavaa ja helppoa.​

Hakuprosessi kulkee siten, että täytät sivuilta löytyvän lainahakemuksen, jossa kerrot paljonko lainaa haluat ja millaisen maksuajan sille haluat. Tämän jälkeen kerrot tiedot itsestäsi, ja tunnistaudut verkkopankkia käyttäen.​

Joissakin tapauksissa Credit24 voi pyytää sinua lähettämään heille todistuksen palkastasi tai tuloistasi, jolloin helpoiten se käy skannaamalla se ja lähettämällä se sähköpostilla osoitteeseen ​asiakaspalvelu@credit24.fi. Todistuksen voi kuitenkin lähettää muitakin keinoja käyttäen, josta ohjeet löytyvät Credit24 -sivuilta.

Mukavasti Credit24 antaa sinulla heti päätöksen hakemukseesi, ja saat täten tietää suoraan onko lainasi hyväksytty.​

Tarviiko Credit24 takaajia?

Kaikki lainat aina 4000 euroon saakka ovat tarkoitettu ilman takaajia tai vakuuksia haettaviksi. Credit24 ei koskaan pyydä sinulta takaajaa tai muita vakuuksia.

Kuinka pian saan rahat käteeni?​

Rahoja aletaan siirtää sinulle heti kun hakemus on hyväksytty ja se on lain mukaan sallittua. Tämä tarkoittaa siis nopeaa siirtoa kello 7 - 23 välisenä aikana. Yleensä rahat ovat tililläsi jo parin tunnin sisällä.

Credit24 Kokemuksia

Useat ihmiset ovat kiinnostuneet lukemaan Credit 24 kokemuksia, jonka takia olemmekin keränneet niitä tähän kohtaan arvostelua.

Keskimäärin ihmisille on jäänyt hyvä jälkimaku tästä lainapaikasta, ja luotettavuuden kanssa ei ole ongelmia. Firman omistaa pörssissäkin listattu Brittiläinen suuri konserni, joten rahojen menettämisest yms. ei tarvitse pelätä.

Ainoita enemmän negatiivisia kokemuksia vaikuttaa olevan luottorajan nostamisen kanssa, joka ei ole aivan helpoin prosessi. On hieman epäselvää miten Credit24 määrittää tämän rajan, ja milloin sitä on mahdollista nostaa ja milloin ei.

Jos saamme paremmin selville tämän asian, liitämme sen tähän artikkeliin.​

Tässä kuitenkin  joitakin netistä poimittuja Credit24 kokemuksia:

Moi! Mulla on hyviä kokemuksia Credit24:stä! Näiden palveluun ei ainakaan liity mitään piilokuluja, niinku muilla firmoilla ne vuosikorot hyppää moneen sataan prosenttiin. Mä soitin niiden asiakaspalveluun tuosta luottorajankorotuksesta ja sieltä kerrottiin, että siihen vaikuttaa moni juttu, mm. onko laskut maksettu eräpäivään mennessä.satisfied Suomi24

Credit24:n asiakkaana pitää olla pitkään ennen kuin luottorajaa voi nostaa, korotusta ei voi itse pyytää eikä itse asiaan vaikuttaa. Sitten kun heidän mielestään olet "korotuksen ansainnut" sivuillesi tulee "vapaaksi" nosta luottorajaa-täppi ja ne korotukset menee 500 euron välein. Itsellä oli 1000 raja melkein vuoden kun eräänä päivänä sivuillani oli korotusnappi käytettävissä ja siis vain 1500 saakka ei mitään vaihtoehtoja isommalle summalle. Samoin meni aikanaan Vippi.fi: kanssa, ensin oli 1000 luotto lähes 2 vuotta kunnes tekstari tuli, että luottoraja on korotettu automaattisesti 2000 euroon.

Harha58 Suomi24

Credit24 on aika edullinen, mutta tosiaan ihmettelen minäkin, missä vaiheessa sitä luottorajaa on mahdollista korottaa. Olen aina maksanut ajallaan ja silti ei näy moista mahdollisuutta omalla sivullani.


debi322 Suomi24

Credit24 korko ja kustannukset

Credit24 kokemuksia

Kuten alussa mainittua, Credit24 tarjoaa kaikki lainansa yhdellä korolla, eikä niihin sisälly muita piilokuluja kuten lähes kaikissa muissa pikalainoissa.

Korkokustannukset ovat keskimäärin kohtuuhintaiset, joskin pitkällä maksuajalla koko lainan kustannus nousee jonkin verran korkeaksi. Mitä nopeammin lainan kuitenkin maksat takaisin, sitä halvemmaksi se myös tulee.

Todellinen vuosikorko on lainasta riippuen keskimäärin noin 50 - 150 %​

Credit24 Arvostelu

Credit24 on luotettava ja selkeä lainapaikka, kun haluat 100 - 4000 euron lainoja ja olet vähintään 19-vuotias. Piilokuluja ei ole, ja asiakkaalle annetaan paljon joustavuutta ehdoissa. Paikka jota voi lämpimästi suositella.


4,5 / 5

Hyvät puolet:
  • Paljon joustoa maksuaikojen suhteen
  • Lainaa tarjolla aina 100 eurosta 4000 euroon
  • Äärimmäisen luotettava toimija ja omistaja
  • Ensimmäisen kuun laina ilman kuluja uusille asiakkaille
  • Hakuprosessista tehty helppoa
  • Tarjoaa myös melko suuria lainoja jo 19v.
Heikkoudet
  • Ei halvin lainafirma
  • Luottorajan noston kanssa epäselvyyksiä.