Credigo Kokemuksia 2018 – Luotettava vai ei?

Credigo Lainojen Pääpointit

Tarjotut lainat:

Joustavasti lainaa melko edullisin kustannuksin

Lainasummat:

100 - 2500 €

Laina-ajat:

6 - 60 kuukautta (0,5 - 5 vuotta)

Ikärajat:

20 vuotta

Huomioitavaa:

Credigo tarjoaa edullista lainaa pitkilläkin maksuajoilla. Tämä lainapaikka sopii erityisen hyvin, kun tulot ovat hieman pienemmät. Lainaehdot ja hinnat erittäin hyvät.

Kuka voi hakea lainaa Credigolta

Credigo on tarjonnut lainaa jo vuodesta 2006 lähtien Pohjoismaissa, joten se on alan kokeneita pelureita. Sen tavoitteena on tehdä pikavipin ottamisesta mahdollisimman helppoa, ja tämän takia se mm. ei veloita mitään piilokuluja, kuten avausmaksuja tai lainan nostomaksuja. Korkokulut ovat ainoa lainan kulu.

Lainansaajalta ei vaadita paljoa, mutta muutamat asiat pitää olla kunnossa jotta Credigo lainaa voi saada.​

Credigo vaatii lainaajilta seuraavat asiat:

 • Suomen kansalaisuus tai vakituinen osoite Suomessa
 • Vähintään 20 vuoden ikä
 • Maksutiedot kunnossa, eikä maksuhäiriömerkintöjä
 • Vaaditut kuukausitulot määräytyvät lainan suuruuden mukaan. Esimerkiksi jos haet 100 - 400 euron vippiä, pitää sinun tienata vähintään 400 euroa kuukaudessa. Suuremmilla lainoilla pitää myös tulojen olla suuremmat.
 • Mahdollisuus osoittaa henkilöllisyytesi sähköisesti, joko nettipankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteen avulla.

Onneksi Credigon vaatimukset ovat aika helpot, jonka takia lainan hakeminen onnistuu lähes jokaiselta. Kokemukset lainanhausta ovatkin olleet yleensä positiiviset.

Kuinka lainaa haetaan

Credigo kokemuksia

Helpoiten haet ensimmäistä Credigo lainaa tietokoneen avulla. Joudut täyttämään jonkin verran tietoja ja ehkä lähettämään liitteitä, joiden lähettäminen voi olla vaikeampaa esimerkiksi kännykällä. Kuitenkin kun laina on kerran onnistuneesti haettu, on seuraavia vippejä helppo hakea esimerkiksi kännykällä.

Hakeminen on tehty helpoksi. Sinun pitää vain kertoa paljonko lainaa haluat 100 euron välein, ja kuinka pitkän maksuajan tahdot. Vaihtoehtoina on lainaa aina 100 eurosta 2500 euroon saakka, ja maksuaika voi olla 6 - 60 kuukauden väliltä.

Lainan kulukin on melko helppo laskea, sillä se muodostuu main korosta. Kuitenkin on hyvä huomata, että ilmoitettu korko on kuukausikorko, jonka takia vuosikoroksi muodostuu lainasta riipuen noin 47 - 50 prosenttia. Tämän takia lupaus noin 3,5 % korosta on hieman hämäävä.​

Kustannukset ovat kuitenkin edullisia tämäntapaisiin lainoihin verrattuna, joten tarjousta voidaan pitää erittäinkin hyvänä.​

Pikalaina maksetaan takaisin kuukausittain laskutettavissa erissä, joista lähetetään lasku aina sähköpostilla tai kirjeenä.​

Lainanhakemiseen ei tarvita takaajia tai muita vakuuksia, vaan sen myöntäminen pohjautuu pelkästään maksukykyysi ja nykyisiin tuloihisi.​

Kuinka nopeasti saan rahat?​

Credigo on panostanut maksunopeuteen, sillä se tietää että haluat rahat mielummin heti kuin kohta. Tämän takia se lupaakin sivuillaan maksun tapahtuvan jopa 10 minuutissa. Rahat voivat olla käytössäsi siis todella nopeasti!

Credigo Kokemuksia

Credigo on Suomessa melko suosittu lainapaikka, ja síllä on jo tuhansittain tyytyväisiä asiakkaita.

Credigo kokemuksia on auttanut positiiviseen suuntaan varmasti myös se, että se tarjoaa pikavipeilleen hintatakuun. Jos firma tarjoaa lainaa halvemalla 30 päivän sisällä lainasi hakemisesta, voit ottaa heihin yhteyttää ja päästää itsekkin tämän tarjouksen piiriin. Näin sinun ei tarvitse katua, jos hetken päästä tuleekin parempia lainatarjous kuin sinulla oli.

Ei siis mikään ihme, että Credigoi kokemukset ovat keskimäärin niin positiivisia.​

Tässä joitakin verkosta vastaan tulleita Credigo kokemuksia:

Otin pienen vipin (300e) muutama kuukausi sitten ja minulla kaikki on mennyt hyvin ilman yllätyksiä. Olen lyhentänyt lainaa nopeammin kuin piti, kuukausierä oli niin pieni. kohta velka maksettu ja voisin ottaa uudelleen jos tarve tulee, vaikka täät en toivo. =)

kesä-lapsi Suomi24

Ystävällinen asiakaspalvelu ja rahojen siirto tapahtuu seuraavana päivänä (Vaikka pienikin summa 200e. En sitten tiedä onko kaikissa tapauksissa näin :)


Luotettava_Lainapaikka Suomi24

Sivusi väittää Credigon koroksi vain 3,25 %, mutta kyse on ilmeisesti kuukausikorosta - sitä ei sivusi mainitse. Itse kierrän kaukaa lainapaikat, jotka puhuvat kuukausikoroista vuosikorkojen sijaan. Yleensä tällaisilla firmoilla on muutenkin epäselvät lainaehdot.

dfjklsdjf Suomi24

Olen ottanut sieltä lainan, ja kaikki on toiminut hyvin. Nopea ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu ja paljon halvempi kuin esim vivukselta tai ferratumilta. Minua ei huoleta ollenkaan ketä omistaa firman kunhan kaikki toimii. Suomessa on aika vaikea toimia pikavippi-yrityksena jos ei noudata lakia, tämä ala on kyllä niin suurennuslasin alla...

Aurinkoinen_12 Suomi24

Millaiset ehdot on Credigon lainoilla?

Credigon lainoissa on hieman pidemmät maksuajat kuin monissa muissa firmoissa. Tämä voi olla hyvä tai huono asia, riippuen omasta maksukyvystä ja siitä kuinka paljon lainaa tarvitsee.

Jos tulot ovat pienet, on Credigon pitkät maksuajat hyvä etu, tarjoten mahdollisuuden ottaa hieman suurempiakin lainoja. Toisaalta jos maksukykyä löytyy, tuo pidempi maksuaika hieman enemmän kustannuksia kuin olisi tarve.​

Keskimäärin kuitenkin lainaehdot ovat hyvät Credigolla, ja sieltä saa lainaa aina 2500 € saakka lähes sellaisilla ehdoilla kuin itse haluaa.

Credigo Arvostelu

Credigo on edullinen lainapaikka, kun halutaan lainaa 2500 euroon asti hieman pidemmillä maksuajoilla. Ja se on eräs harvinaisemmista paikoista, joista voi saada myöskin pienempiä lainoja pitkillä maksuajoilla. Lainat ovat edullisesti hinnoiteltuja, ja kaikki toimii hyvin. Tätä paikkaa voi suositella.


4.5 / 5

Hyvät puolet:
 • Edullisia lainoja
 • Paljon joustoa maksuajoissa
 • Pitkään alalla toiminut omistaja
 • 30 päivän hintatakuu
 • Ei vaadi suuria tuloja lainaa antaakseen.
 • Ihmisten kokemukset keskimäärin erittäin positiiviset
Heikkoudet
 • Ei ilmaista ensilainaa uusille asiakkaille
 • Ei lainaa alle 20 vuotiaille