Credento Kokemuksia 2018 – Luotettava vai ei?

Credento Lainojen Pääpointit

Tarjotut lainat:

Edullisia kulutusluottoja helposti ja nopeasti

Lainasummat:

1000 - 5000 €

Laina-ajat:

2 - 7 vuotta

Ikäraja:

22 vuotta

Huomioitavaa:

Credento tarjoaa melko edullisia kulutusluottoja pitkillä maksuajoilla. Jos haluat luottoa, on Credento erittäin varteenotettava paikka.

Kuka voi hakea lainaa Credentolta

Credenton kautta voi hakea kulutusluottoja 1000 - 5000 euroa. Maksuaikaa tarjolla on jopa huimat 7 vuotta, ja lyhyimmilläänkin laina-aika on aina vähintään 2 vuotta. Vippiä täältä on turha etsiä, tarjolla on nimittäin ainoastaan näitä kulutusluottoja.

Credento onkin melko hyvä lainapaikka kun kaivataan edullista ja suurempaa kulutusluottoa. Sen saamiseksi on täytettävä seuraavat muutamat ehdot, muutoin lainaa on turha edes yrittää hakea.

  • Suomen kansalaisuus tai osoite Suomessa
  • Vähintään 22 vuoden ikä
  • Kunnossa oleva velkahisttoria ja maksuhäiriömerkintöjen puute
  • Mahdollisuus osoittaa henkilöllisyytesi sähköisesti, joko nettipankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteen avulla.

Credenton lainat

Credento

Credenton kautta voi siis hakea kulutusluottoja 1000 euron ja 5000 euron väliltä, aina 100 euron välein. Hakeminen käy helposti nettisivujen kautta, ja lainarahat voivat olla käytössäsi jo selvästi alle tunnissa.

Hinnastoltaan Credenton lainat ovat sieltä edullisemmasta päästä. Lainoista laskutetaan nimelliskorko, nostopalkkio ja tilinhoitomaksu. Näiden suuruus riippuu sinusta, ja lainan suuruudesta sekä maksuajoista. Tarkat tiedot saat vasta lainatarjouksen yhteydessä, mutta sivuilta löytyvän laskurin avulla voit arvioida lainan kuluja eri summilla ja laina-ajoilla.

Lainojen todellinen vuosikorko vaihtelee kuitenkin välilä 21 - 50 %, joka on keskimääräistä alhaisempi ja edullisempi.

Credenton kulutusluotot ovat aina vakuudettomia eikä niihin tarvita takaajia. Näin ollen näitä seikkoja ei myöskään missään vaiheessa kysellä.

Credentolta on mahdollista ottaa lainaalle myös vakuutuus, jolloin se auttaa jos lainan aikana tulee ongelmia elämään. Mahdollista on myös saada pari maksuvapaata kuukautta vuoden aikana.

Kuinka lainaa haetaan

Credenton lainahakemus on tavanomainen kulutusluottohakemus, jonka täyttää todella nopeasti yrityksen sivujen kautta.

Kerrot aluksi kuinka paljon lainaa haluat ja mikä on tavoittelemasi maksuaika.

Sen jälkeen kerrot perustiedot itsestäsi, ja mm. työtilanteesi ja tulosi ja menosi.

Kun hakemus on valmis,  saat lainatarjouksen heti paikalla eteesi. Jos allekirjoitat sen elektroonisesti verkkopankin kautta, siirretään rahat tilillesi myös melkein saman tien.

Lainan hakeminen Credentolta onkin nopea homma, ja rahat tulevat käyttöösi myös todella nopeasti.

Credento kokemuksia

Credento kokemuksia

Credento ei valitettavasti ole niin suosittu lainapaikka kuin Lendo tai vaikka Suomilimiitti, jonka takia kokemuksia sen käytöstä ei ole kovin helppo löytää.

Selasimme nettiä kammallta, löytämättä kuitenkaan yhtään tarpeeksi luotettavaa kokemusta, jotta uskaltaisimme sen tähän lisätä. Koska siis emme nähneet Credento kokemuksia, on ehkä parempi tarkastella, kuka on tämän sivuston takana.

Credenton omistaa TF Bank AB, joka on ruotsalaisen pankin Suomen sivukonttori. Itse pankki taas on tunnettu ja vuosien ajan ( vuodesta 1987) ruotsalaisia palvellut rahoituslaitos, jota voidaan kaikin puolin pitää erittäinkin luotettavana.

Sivulta löytyy myös suomenkielinen asiakaspalvelu, johon saa yhteyden arkisin puhelimitse numerosta 0206 90681 tai sähköpostilla info@credento.fi.

Selvää siis onkin, että luotettavuuden osalta Credenton on siellä kärkikastissa. Löytyyhän sen takaa ihan oikea ja rekisteröity pankki.

Jos sinulla on kokemuksia Credentosta, kuulisimme niistä mielellämme.

Credento Arvostelu

Credento tarjoaa hyvin kohtullisesti hinnoiteltua kulutusluottoja suuriinkin summiin asti, ja maksuaikaa on mahdollista saada hyvinkin runsaasti. Sivuston takaa löytyy myös tunnettu ruotsalainen pankki, joten kokemusta ja luotettavuutta alalta on. Joitakin pieniä miinuksia kuitenkin löytyy.


4.5 / 5

Hyvät puolet:
 • Edulliset kulutusluotot
 • Lainaa todella helppo hakea
 • Rahat saat nopeasti käyttöön
 • Luotettava toimija takana
 • Pitkääkin maksuaikaa tarjolla
Heikkoudet
 • Ei lainaa alle 22 vuotiaille
 • Ei tarjolla alle 1000 euron lainaa
 • Ei mahdollista maksaa lainaa takaisin nopeasti