CashBuddy Kokemuksia 2018 – Luotettava vai ei?

CashBuddy Lainojen Pääpointit

Tarjotut lainat:

Edullisia kulutusluottoja helposti ja nopeasti

Lainasummat:

1000 - 3000 €

Laina-ajat:

12 - 60 kuukautta

Ikärajat:

20 vuotta

Huomioitavaa:

Cashbuddy tarjoaa erästä edullisimmista kulutusluotoista 3000 euroon asti. Se on helppo hakea, rahat saat nopeasti ja kaikki toimii hyvin. Eräs parhaista kulutusluotoista 2017.

Kuka voi hakea lainaa CashBuddylta

Cashbuddy on jonkin aikaa sitten Ruotsista Suomeen rantautunut lainaaja, joka tarjoaa kulutusluottoja 3000 euroon asti.

Kuitenkin aivan pienestä luotosta on turha haaveilla, sillä lainan täytyy olla vähintään 1000 €. 1000 ja 3000 euron väliltä summia voi sitten hakea 100 € askelin.

Cashbuddy on tuoreesta historiastaan Suomesta huolimatta saanut nopeasti asiakkaita. Tästä on kiittäminen erityisesti sen melko edullisten hintojen, ja kyvyn maksaa lainatut summat tilille todella nopeastikkin.

Saadaksesi kulutusluottoa Cashbuddylta, täytyy sinun täyttää muutama ehto:

  • Suomen kansalaisuus tai osoite Suomessa
  • Vähintään 20 vuoden ikä
  • Kunnossa olevat maksutiedot ja maksuhäiriömerkintöjen puute
  • Mahdollisuus osoittaa henkilöllisyytesi sähköisesti, joko nettipankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteen avulla.

CashBuddy lainat

Cashbuddy

Cashbuddy tarjoaa perinteisiä kulutusluottoja 1000 - 3000 euron väliltä. Maksuaikaa näihin on mahdollista saada 12 kuukaudesta aina 60 kuukauteen asti ja kaikkea tältä väliltä.

Yrityksen sivuilta löytyvän lainalaskurin avulla on todella helppo arvioida lainan kustannuksia ja kuukausieriä eri summilla ja laina-ajoilla. Sitä kannattaa todellakin käyttää, kun tahdot nopeasti laskea ja arvioida lainan hintaa.

Cashbuddyn kokonaishinta muodostoo monesta erästä, jotka onneksi näkyy helposti suoraan lainalaskurista.

Todellinen vuosikorko lainoille asettuu välillä 35 - 65 prosenttia. Se on tavallisesti suurin kun lainataan hyvin pieniä summia pitkillä ajoilla, ja pienempi kun lainan suuruus kasvaa. Tarkat arvot näet lainalaskurin avulla.

Cashbuddyn kautta onkin hyvin mahdollista saada suurempiakin lainoja melko pienillä kuukausierillä, kiitos mahdollisuuden ottaa pidempiäkin maksuaikoja. Näin se sopii myös heille, jotka haluavat suurempaa lainaa, mutta eivät voi maksaa sitä takaisin hyvin nopeasti.

Esimerkkinä 1000 euron laina pisimmällä 60 kuukauden maksuajalla vaatisi vain 36 € takaisinmaksua per kuukausi koko lainan ajan.

Cashbuddy kokemuksia

Cashbuddyn tarjoama kulutusluotto on vakuudeton, eikä siihe tarvita takaajia. 

Kuinka lainaa haetaan

Luottotilin saat avattua todella helposti Casbuddy.fi osoittesta. Hakemus on hyvin simppeli, ja se kysyy vain välttämättömät tiedot, ei mitään ylimääräistä. Näin ollen sen täyttö ei kovin montaa minuuttia vie.

Kun olet hakemuksen saanut täytettyä ja palautettua, saat lainapäätöksen heti saman tien. Voit hyväksyä ja allekirjoittaaa sen digitaalisesti verkkopankkitunnusten avulla, tai jättää sen käyttämättä jos se ei sinua kuitenkaan miellytä.

Ja kun se on allekirjoitettu, saat rahat käyttöösi yleensä todella nopeasti.

CashBuddy kokemuksia

Cashbuddy on ehkä eräs ainoista paikoista, jotka ovat tarkasti selvittäneet sen asiakkaiden kokemuksia kyseisestä palvelusta.

Suurimmiksi eduiksi sen asiakkaat pitivät mahdollisuutta saada helposti lainaa netistä, sekä rahojen maksamisen nopeutta. Myös pitkiä maksuaikoja kiiteltiin.

Miinusta se taas sai tiukemmista lainaehdoista, jonka takia osa ei saanut aivan niin suurta lainaa kuin olisi toivonut. Lisäksi se sai jonkin verran palautetta sen muistutuksista laskujen maksamisesta tekstarilla, jota osa piti ärsyttävänä.

Tutkimusten mukaan kuitenkin suurin osa sen asiakkaista suosittelisi sitä myös tutuilleen jotka pikavippiä etsivät.

Lisäksi muualta netistä kerättyja Cashbuddy kokemuksia lukiessa käy ilmi, että palvelu pelaa ja moni on siihen oikein tyytyväinen. Kokemusten perusteella palvelu vaikuttaakin oikein hyvältä.

CashBuddy Arvostelu

Cashbuddy tarjoaa melko edullisisia kulutusluottoja pitkilläkin maksuajoilla. Kokemusten perusteella palvelu on erittäin pätevä, ja mitä tulee tämänsuuruisiin kulutusluottoihin (1000 - 3000 €), on se tällä hetkellä eräs parhaista lainapaikoista 2017.


4.5 / 5

Hyvät puolet:
 • Edulliset kulutusluotot
 • Lainaa todella helppo hakea
 • Rahat saat nopeasti käyttöön
 • Luotettava toimija takana
Heikkoudet
 • Ei lainaa alle 20 vuotiaille
 • Ei suuria lainoja