Bank Norwegian Kokemuksia 2018 – Luotettava vai ei?

Bank Norwegian Lainojen Pääpointit

Tarjotut lainat:

Suurempaakin pankkilainaa helposti ja edullisesti

Lainasummat:

500 - 50000 €

Laina-ajat:

1 - 15 vuotta

Ikärajat:

23 vuotta

Huomioitavaa:

Bank Norwegian on helpoin ja mukavin keino hakea pankkilainaa netistä. Lainat ovat edullisia ja ne saadaan nopeasti. Eräs parhaista lainapaikoista tällä hetkellä 2017.

Kuka voi hakea lainaa Bank Norwegianista

Bank Norwegian on yksi melko uusista Norjasta tulleista pikalainojen ja kulutusluottojen tarjoajista Suomessa Komplett Bankin lisäksi.

Bank Norwegian onkin monella tapaa samantyylinen lainapaikka kuin Komplett Bank. Kumpikin tarjoaa suuria pankkilainan tyylisiä lainoja, ilman kuitenkaan sitä byrokratiaa ja vaikeutta mitä on totuttu pankkilainan saamiseksi olevan.

Pankin takaa löytyy Norwegian lentoyhtiöstä tuttu perustaja, joka ei pelkää uudistaa jo hieman kaavoihinsa kangistuneita aloja.

Mielenkiintoisena vaihtoehtona Bank Norwegian tarjoaa mahdollisuuden hankkia heiltä myös ihan oikean luottokortin, jonka avulla luoton käyttäminen onkin sitten äärimmäisen helppoa kaupassa kuin kaupassa.

Bank Norwegianin lainoja voivat hakea seuraavat ehdot täyttävät henkilöt:

  • Vakituinen osoite Suomessa ainakin 36 kuukauden ajan.
  • Ikää ainakin 23 vuotta
  • Ei maksuhäiriöita tai menetettyjä luottotietoja.
  • Tulot ovat säännölliset, joko palkkatuloja tai eläketuloja.
  • Omaat verkkopankkitunnukset omalla nimelläsi

Vaatimukset eivät siis ole mitenkään mahdottomat.

Bank Norwegianin lainat

Bank Norwegian kokemuksia

Bank Norwegian tarjoaa nimensä veroisesti ihan pankkilainaa, mutta tehden siitä kuitenkin helppoa ja nopeaa.

Lainaa voi hakea 1000 - 50000 €, ja maksuaikaa voi saada 1 - 15 vuotta. Mitä isompaa lainaa haetaan, sitä tarkemmat ovat myös ehdot ja maksukykyä on hyvä olla tarpeeksi. Toisaalta jos laina-aika on tarpeeksi pitkä, ei tulojen tarvitse olla mitenkään hirveän korkeat suuremmankin lainan saamiseksi.

Se millä korolla lainan voit saada riippuu omasta maksukyvystäsi. Mahdollinen korko vaihtelee välillä 8,99 - 22,50%. Valitettavasti sivuilta ei löydy kunnollista lainalaskuria, vaan joudut odottamaan lainatarjousta jotta saat tarkat tiedot lainasta jota pankki tarjoaa sinulle.

Kuitenkin verrattuna pikavippeihin ja tavallisiin kulutusluottoihin, ovat nämä lainat yleensä erittäin edullisia.

Onneksi hakemuksen jätön jälkeen saat virallisen lainatarjouksen hyvin nopeasti. Jos sen ehdot eivät miellytä, sinun ei tietenkään tarvitse sitä allekirjoittaa ja voit jättää sen käyttämättä.

Bank Norwegianin kautta on mahdollista myös kilpailuttaa vanhoja lainojaan, tai yhdistää useamman vanhan lainan yhden alle. Nämä ovatkin hyviä vaihtoehtoja, jos sinulta jo vanhoja pikavippejä tai luottoja löytyy.

Bank Norwegian luottokortti​​​​

Kun pankin takaa löytyy Norwegian lentoyhtiön yritys, ei ole mikään yllätys että sen luottokortti onkin melkein matkailijan unelmakortti.

bank norwegian luottokortti

Luottokortissa ei ole mitään vuosimaksua, sitä voi hakea kaikki yli 18-vuotiaat suomalaiset, ja sille voi saada korotonta maksuaikaa jopa 45 päivää. Ja kaikki tämä on mahdollista hakemalla kortin netin kautta hyvinkin nopeasti.

Bank Norwegian luottokortilla saa erityisiä Cashpoint pisteitä, joita voi helposti hyödyntää Norwegianin lennoissa.

Lue lisää tästä luottokortista täältä >>

Kuinka hakea lainaa

Vaikka olet hakemassa pankkilainaa, ei sitä oikein lainan hakulomaketta katsellessasi uskoisi. 

Hakulomake on nimittäin erittäin suoraviivaistettu, ja sen täyttäminen käy todella nopeasti. Näin helppoa ja nopeaa ei pankkilainan hakeminen ole koskaan ollut.​​​​

Itse hakemus on vain 2 vaiheinen, ja kun se on valmis, saat lainapäätöksen hyvin nopeasti.

Bank Norwegian saattaa pyytää tositetta tuloistasi, jonka voi heille sitten lähettää helposti vaikka sähköpostilla.

Bank Norwegian Kokemuksia

Bank Norwegian on noussut nopeasti äärimmäisen suosituksia Norjassa ja Ruotsissa, ja Suomessakin se on nopeaan tahtiin kahminut asiakkaita houkuttelevin tarjouksinsa.

Laina on houkutteleva, samaten kuin luottokortti. Kuitenkin kokemuksia lukiessa on käynyt selväksi, että monilla ongelmana on ollut lainan saaminen. Koska laina on edullista, on sen kriteeritkin hieman tiukemmat kuin monilla muilla vipeillä ja lainoilla netissä.

Tässä joitakin verkosta vastaan tulleita Bank Norwegian kokemuksia:

Todella hyvä pankki ja paras mahdollinen korko vakuudettomalle luotolle,
itse sain yli 30 000€ ja asiani kuntoon kun sain paskalainat pois.

hyväolo

4 päivää hakemuksesta rahat tilillä/muut paskavelat maksettuna. Hitto miten helpottunut olen. Olin uhkapelikoukussa, hain marraskuussa apua ja pääsin kuiville. Nyt sain raha-asiatkin kuntoon.... Asetin varmuuden vuoksi itselleni jokaiseen vippipaikkaan sekä pelifirmaan ikuiset kiellot etten huonolla hetkellä hairahdu. Vahva olo! Lähes voittajafiilis! Puolisokin tietää ja tukee! 
Väärä foorumi, tiedetään.... Sorry siitä.

Ettvåtre

Ite oli pakko ottaa 20.000€ laina jättikoroilla, kun suomalaiset pankit eivät myöntäneet. Oli jokaikinen luottotili tapissaan eikä maksukyky enää riittänyt mut tuolla kaikki paskalainat maksettu pois ja sit tuota yhtä lainaa vaan lyhentelemään seuraavat 10 vuotta.

kata303

50 000:n euron lainan antoivat ilman mitään ongelmia (korko 5.33 %), Santader lupasi maksimissaan 35 000 ja paljon isommalla korolla. Toki edellytyksenä oli että summa käytetään muiden (paljon kalliimpien) velkojen maksuun ja se oli toki tarkoituskin. Kuukausittaiset lainakulut putoavat 400 euroa joten arkikin helpottuu jonkin verran.

kyllä_kannatti

Erinomainen, nopea ja ystävällinen palvelu. Sain pakattua kaikki vuosien aikana kertyneet pienemmät lainat yhdeksi kokonaisuudeksi ja jää paljon rahaa muuhunkin. En koe että olemme kaikki ns. roska-asiakkaita, sillä vaikka lainoja on ollut useita (kyllä, menneisyyden mokien takia) olen aina hoitanut maksut ajallaan. Nyt tilanne vain helpottui siten että kk-erä pieneni usealla satasella. Tällaista ei mikään pankki aiemmin ole pystynyt tarjoamaan. Vaikka korko on melko suuri voi lainaa lyhentää enemmän milloin vain ja kiriä sitä kautta.. Jokainen tyylillään mutta minulle tämä oli aivan huippu juttu. Pisteet 5/5! :)

tyytyväinenAsiakas

Bank Norwegian Arvostelu

Bank Norwegian tarjoaa edullisia ja suuria pankkilainoja, kuitenkin helpommin kuin pankista niitä normaalisti olisi saada. Sen lainakriteerit ovat hiukan tiukemmat, mutta jos se vain lainaa suostuu antamaan, on se eräs parhaista ja edullisimmista lainoista mitä voi tällä hetkellä saada. Täysien pisteiden arvoinen!


5 / 5

Hyvät puolet:
 • Helppo tapa hankkia edullista pankkilainaa
 • Mahdollisuus hankkia myös luottokortti
 • Lainat edullisia ja mahdollisuus saada suuriakin summia
 • Todella luotettava lainanantaja
 • Mahdollisuus yhdistellä vanhoja lainoja
Heikkoudet
 • Tiukkemmat lainaehdot kuin joissakin toisissa paikoissa
 • Vaatii 23 vuoden ikää. (Luottokortti kuitenkin 18v)