Aasa Kokemuksia 2018 – Luotettava vai ei?

Aasa Lainojen Pääpointit

Tarjotut lainat:

Melko edullista kulutusluottoa suuremmilla summilla

Lainasummat:

2000 - 5000 €

Laina-ajat:

6 - 24 kuukautta (0,5 - 2 vuotta)

Ikärajat:

20 vuotta

Huomioitavaa:

Aasa tarjoaa edullista kulutusluottoa 5000 euroon asti. Erinomainen valinta, jos etsit luotettavaa, edullista ja helposti haettavaa kulutusluottoa netistä.

Kuka voi hakea lainaa Aasalta

Aasa on hieman uudempia lainapalveluja, jotka ovat alkaneet tarjota suurempia kulutusluottoja netin kautta Suomessa. Se on melko nopeasti kasvanut kuitenkin merkittäväksi peluriksi, kiitos sen reilujen ehtojen ja melko edullisten hintojen.

Aasa ei vaadi lainaajalta kovin paljoa, mutta seuraavien seikkojen pitää olla kunnossa jotta voi saada Aasa kulutusluoton:

  • Suomen kansalaisuus tai osoite Suomessa
  • Vähintään 20 vuoden ikä
  • Ei ongelmia luottotiedoissa
  • Mahdollisuus osoittaa henkilöllisyytesi sähköisesti, joko nettipankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteen avulla.

Aasa ei kuitenkaan yleensä ole sieltä vaativimmasta päästä, joten monet voivat sieltä lainaa saada, kunhan omaavat jonkinlaiset tulot ja maksukykyä.

Aasan kulutusluotto

Aasa

Aasa tarjoaa vain kulutusluottoa, ja sitäkin hieman suuremmilla summilla. Luottotilin suuruudeksi voi pyytää 2000 -5000 euroa. Kaikki lainat ovat myös vakuudettomia, eli et tarvitse vakuuksia tai takaajia niitä saadaksesi.

Aasan sivuilta löytyvä lainalaskurin on erittäin hyvä, ja sen avulla näkee selkeästi ja helposti kaikki lainan kustannukset eri ehdoilla ja summilla. SItä kannattaakin käyttä, kun pohtii paljonko laina tulisi maksamaan ja miten pitkällä maksuajalla sitä hakisi.

Keskimäärin Aasan hinnat ovat hyvinkin edulliset, joskin riippuvat tietenkin jonkin verran lainaajasta. Kuitenkin lainat ovat sieltä edullisemmasta päästä, mitä tulee kulutusluottoihin netistä.

Nimelliskorko lainoilla on noin 9 -25 % luokkaa, jonka lisäksi laskutetaan järjestelypalkkio sekä tilinhoitomaksu. Niiden suuruus riippuu lainan summasta.

Tarkat hinnat ja korot omalle lainallesi saat selville lainatarjouksesta, jonka saat hyvin nopeasti kun olet hakemuksen jättänyt. Lainatarjouksen vastaanottaminen ei vielä sido sinua mihinkään, vaan voit sen jättää myös käyttämättä.

Aasa tarjoaa myös mahdollisuuden siirtää eräpäivää tai maksaa loppu lainasta ennen aikaisesti takaisin. Lisäksi voit hakea myös korotusta jo nykyiselle lainallesi niin halutessasi. Näiden asioiden kanssa kannattaa olla yhteydessä asiakaspalveluun.

Kuinka lainaa haetaan

Lainan hakeminen käy helposti Aasan kotisivuilta, josta löydät myös heidän hyvin toimivan lainalaskurinsa.

Hakemus on hyvin perinteinen kulutusluottohakemus, joten sen täytössä ei pitäisi olla mitään suurempia haasteita tai ongelmia.

Kun hakemus on jätetty, käsitellään se yleensä todella nopeasti, ja saat kuulla päätöksen nopeasti. Kun saat lainatarjouksen, voit allekirjoittaa sen netin kautta verkkopankkitunnusten avulla. Sen jälkeen voit saada rahasi tilille melkein saman tien.

aasa kokemuksia

Aasa kokemuksia

Netistä löytyvät Aasa kokemukset vaikuttavat olevan keskimäärin hyvinkin positiiviset. Tai no, niin kauan kun laina maksetaan takaisin sovitussa ajassa. Muutamat asiakkaat ovat nimittäin valitelleet melko agressiivisia perintätoimia, mitä on tehty jos lainaa ei ole maksettu ajallaan.

Kiitosta Aasa saa erityisesti edullisuudestaan, sekä lainan toimimuudesta ja helppoudesta.

Tässä muutamia esimerkkeinä poimittuja Aasa kokemuksia:

Olen samaa mieltä. Aasa on ehdottomasti edullisin ja paras yksityinen rahoitusyhtiö Suomessa tällä hetkellä. Esimerkiksi Risicumin/Ikassan toimintaan verrattuna Aasa on erinomainen paikka ottaa lainaa.

Aasa on hyvä / Suomi24 

Paras lainapalvelu tällä hetkellä Suomessa. Itse olen ainakin saanut pelkästään hyvää palvelua tuolta. Toisaalta... hoidankin maksuni aina ajallaan kaikkialle.


Tyytyväinen asiakas Suomi24 

Minulla on kyllä vain hyvää sanottavaa Aasan joustokyvystä. Kesällä tuli kirje, jossa vaadittiin heti jotain tiettyä summaa (suorituksen puuttuessa laina irtisanotaan ja lähetetään käräjäoikeuteen ulosottokelpoisen tuomion saamiseksi) niin kun soitin sinne, sanoivat, että ensi hätään riittää pienempikin maksu, joka ikään kuin siirsi pahinta ja sain toiminta-aikaa pari viikkoa, jonka aikana sainkin erät ajan tasalle.

TuulaK Suomi24 

ITsellä vuositulot 22.900 euroa ja otin 1000 euroa lainaa. Nimelliskorko oli 9.8% ja siihen kulut päälle. Ihan hyvin toimi palvelu ja rahat tuli nopeasti. Paljon parempi JA HALVEMPI kun esimerkiksi Risicum tai Euroloan.

Sami Kaksplus keskustelu

Aasa Arvostelu

Aasa on hyvä, reilu ja edullinen lainapaikka kun etsitään suurempia kulutusluottoja. Hinnaltaan se on edullisempi kuin monet kilpailijat, suurempaakin lainaa on tarjolla ja kokemusten mukaan kaikki tuntuisi toimivan hyvin. Kuitenkin hyvin pitkiä maksuaikoja ei Aasalta saa, vaan pisimmillään ne ovat 2 vuotta. Tämä onkin ehkä sen ainoita miinuksia.


4.5 / 5

Hyvät puolet:
 • Edullisia lainoja
 • Lainaa 5000 euroon asti
 • 18 päivän peruutusoikeus lainoilla
 • Ihmisten kokemukset keskimäärin erittäin positiiviset
 • Luotettava lainaaja
Heikkoudet
 • Pisin maksuaika vain 2 vuotta
 • Ei lainaa alle 20 vuotiaille